تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 360 از 602 اولاول ... 260310350356357358359360361362363364370410460 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,591 به 3,600 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

خواهش میکنم.شما که این هدفون رو دارید در مورد جنس چرم روی گوشی ها هم بگید ،چی جوریه؟ضد عرقه و اینکه فشار زیاد به گوش نمیآره اگه بیشتر از یک ساعت مدام ازش استفاده بشه.
    یه چیزه دیگه توی وکال (صدای زن ) از نظرتون چه چوریه؟صدای bright تر شده از زمانی مرحله Burn In رو گذروندین؟چون برام خیلی مهمه که صدای باز و پرجزئیاتی بشنوم و سواند استیجی حداقل در حد یه هدفون کلوز قابل قبول!! این رو برای این میگم که بیشتر از هدفون open استفاده میکنم و سواند استج یه هدفون بسته به مراتب کمتر از یه هدفون بازه(البته در مورد هدفونهای هم رده منظورمه)
    و مطلب آخر اینکه سورستون چی هست.بدون آمپ به اون حداکثر رضایتمندی خودتون رسیدید یا کمبودی احساس میکنید.
    تشکر.
    جنس چرمش خیلی عالیه و اصلا اذیت نمیکنه ( به خاطر سایز درایواش که 5 هست و بیضی شکل روی گوش هم نمیره ) ضد عرق که اصلا یه ربع میگذاری گوشت عرق میکنه که فکر کنم به خاطر تابستونه چون تو خونه زیاد این طور نیست.
    توی صدای زن به نظر من قابله قبوله و کلا صدای خواننده رو برجسته نشون میده و گم نمیکنه. صدا واقعا بعد از برن این روشن و باز شده 70% چون اولش که میری بخری اصلا راضیت نمیکنه چون واقعا گنگ و خفست. ساند استیجش زیاد تعریفی نداره
    سورس من زیاد جالب نیست و کمبود تا حدودی توی بیس و تریبل و کلا همه چی احساس میشه و تو آهنگ های با کیفیت خش خش میکنه
    و چون من آمپ ندارم بگذارید استاد reve مراحل برن اینشون کامل شه دو سه روز دیگه پاسخ شما رو بده با خیال راحت بخرید
    موفق باشید
    راستش من هدفون رقیب برای این z1000 در اختیار ندارم، وگرنه حتماً مقایسه می کردم، اون کامنت های قبلی هم ناشی از مقایسه و انتظاراتی بودند که از z1000 در مقابل وستون 4 داشتم.
    بنابر شنیده های جبهه های مختلف، z1000 آمپ نیاز نداره. یعنی اگر آمپ داشته باشین مقدار کمی توی بیس وضعیت بهتر می شه مثل اینکه (البته براساس صحبت بعضی منابع)

اونکه بعضی مدل ها روشون نوشته for studio use و برای ما ننوشته، تفاوت ساختاری بین هدفون ها نیست. من قبلاً پرسیدم از مایک که چرا هدفونی که من دارم اون لیبل قرمز رو نداره. اون گفت که مدل اولیه ها داشتن، بعداً اون لیبل رو برداشتن.

2. 7 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه amir_tehran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

بچه ها به نظرتون چرا آهنگهای ایرانی حتی با کیفیت 320 اصلا به پای جزئیات و کیفیت آهنگ های خارجی نمی رسن؟ من فکر کنم این کیفیت 320 که روی سایت ها دانلود می کنیم همون 128 هست که الکی به 320 کانورت شده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

بچه ها به نظرتون چرا آهنگهای ایرانی حتی با کیفیت 320 اصلا به پای جزئیات و کیفیت آهنگ های خارجی نمی رسن؟ من فکر کنم این کیفیت 320 که روی سایت ها دانلود می کنیم همون 128 هست که الکی به 320 کانورت شده
    در مورد کیفیت صدا میتونم بگم که شما میتونین البوم های ایرانی مورد علاقتون رو به صورت دی وی دی اورجینال تهیه کنین و به WAV یا FLAC ریپ کنین و به پلیرتون انتقال بدین که هم بیت ریت بالایی دارن هم افت کیفیت ناچیزی رخ میده. اگه البوم مد نظرتون تو بازار نیست با یه سرچ ساده چند سایتی رو پیدا میکنین که البوما رو میفروشن.
    شاید هم منظورتون کیفیت موسیقی هست که اون بحث تخصیصی یا سلیقه ایی هست و ما هم اثر های خوب ایرانی داریم.
    همچنین فکر کنم طرح این سوال در این تاپیک صورت نمیگرفت بهتر بود. یه سرچ ساده توی انجمن بزنید جای مناسبشو پیدا میکنید.
    ممنون

5. این کاربر از amhaker بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام.
    قصد خرید هدفون دارم بودجه هم 300$. In-Ear مناسب من است. کاربرد من گوش دادن به راک و متال (به خصوص Symphonic و Gothic و Thrash که سبک های شلوغ و پر سر و صدایی هم هستند.) سورس هم iPod Touch 5g است. صدای گرم (ولی نه خیی گرم) با بیس متوسط دوست دارم. گاهی کلاسیک گوش می کنم و Treble برای من خیلی اهمیت دارد. مید خیلی فوروارد شده هم نمی پسندم اما مید نباید پشت بیس محو بشود. مثلا" مید Apple Earpod به نظر من بیشتر از نیاز فوروارد شده است.
    هدفون قبلی من Klipsch S4 بود و تا به حال به صدای In-Ear حرفه ای تر از این گوش نداده ام.
    با این تفاسیر آیا چیزی مناسب من وجود دارد؟ خودم که بعید می دانم!
    موفق باشید.
    Last edited by kavehj4488; 04-09-2013 at 14:55.

7. 3 کاربر از kavehj4488 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

^^^ خب خودت که اینکاره ایی و روال رو می دونی
    می خوایی هدفون بعدیت چه فرقی با s4 بکنه. منظورم از لحاظ سبک صدا هستش. بیس بیشتر، کمتر. تریبل و مید چطور؟

9. این کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

^^^ خب خودت که اینکاره ایی و روال رو می دونی
    می خوایی هدفون بعدیت چه فرقی با s4 بکنه. منظورم از لحاظ سبک صدا هستش. بیس بیشتر، کمتر. تریبل و مید چطور؟
    سلام.
    بیس که باید کمتر باشد. Treble باید بیشتر باشد. مید هم کمی (و نه خیلی) فوروارد تر.
    موفق باشید.

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

خوب این Sony MDR-XB1000 دوست ما هم رسید، ولی...
    ایشون فرمودند خیلی بزرگ هست و نمیخوام
    منم گفتم، جهنم! خودم استفاده میکنم

فعلا مراحل "بورن این" انجام نشده (فقط 3 4 ساعت استفاده شده)!
    البته تو همین 3 4 ساعت هم تفاوت قابل تشخیص هست!
    نتایج تا این لحظه:
    1:روی بسته یه جمله تبلیغاتی نوشته"ULTIMATE BOOMING BASS" !
    *
    *
    *
    با تمام وجود، تاییدش میکنم! کم مونده مخم بترکه...

2:شخصا انتظار نداشتم صدای با فرکانس بالا رو به این خوبی پخش کنه!(یعنی فکر میکردم که صدای های زیر رو فدای صدای بم کردند! ولی تفکیک خیلی خوبی داره و تقریبا تمام رنج ها رو خوب پخش میکنه!
    3: از هیکل هدفون کیفیت میباره! مخصوصا کابل و بلشتک های هدفون عالی هستند!
    4:روی کارتن یه برچسب قیمت بود بقیمت 665 تومن! زیرش یکی دیگه بود 803 تومن! زیر اونم یکی دیگه بود 795 تومن !!!
    5:سایز هدفون، خیلی خیلی بزرگه! ولی تقریبا راحت هست...

12. 4 کاربر از amir200812 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام.
    بیس که باید کمتر باشد. Treble باید بیشتر باشد. مید هم کمی (و نه خیلی) فوروارد تر.
    موفق باشید.
    فعلا etymotic er4 تا ببینیم انتظارات بعدیت چی میشه.

14. 2 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

فعلا etymotic er4 تا ببینیم انتظارات بعدیت چی میشه.
    سلام سالار جان.
    فکر کنم این مدلی که شما معرفی کردید برای نشان دادن حداکثر توانایی هایش به آمپ نیاز داشته باشد. من قصد تهیه آمپ ندارم مگر این که خیلی ضروری شود.
    موفق باشید.

16. 3 کاربر از kavehj4488 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام سالار جان.
    فکر کنم این مدلی که شما معرفی کردید برای نشان دادن حداکثر توانایی هایش به آمپ نیاز داشته باشد. من قصد تهیه آمپ ندارم مگر این که خیلی ضروری شود.
    موفق باشید.
    سلام کاوه جان.
    راستش این قضیه امپ هم واسه ما معضلی شده ولی etymotic er4 pt داریم و er4s که مدل pt با پلیرهای پرتابل درایو میشه و مشکلی نیست و لی مدل s که 100 اهمی هست نیاز به امپ داره که با مشورت rave مدل pt رو تهیه کردم با یه مقاومت 75 اهمی که همون مدل s رو باهاش تجربه کردیم.در کل تا رنج 300 دلار فکر نکنم بهتر از etymotic البته با مشخصه های صوتی که گفتی بشه پیدا کرد.

18. 3 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •