دوستان بستن پروکتل ssl (ارتباط امن) youtube.google.gmail هیچ ربطی به مخابرات نداره و سراسریه
(بهتر بگم دلیلش اینه که اینا خودشونو جر دادن تا بتونن از این پروکتل رد بشن و به اطلاعات کاربرا دسترسی داشته باشن وقتی دیدن حریف گوگل نمیشن کلا بستنش)![]()
دوستان بستن پروکتل ssl (ارتباط امن) youtube.google.gmail هیچ ربطی به مخابرات نداره و سراسریه
(بهتر بگم دلیلش اینه که اینا خودشونو جر دادن تا بتونن از این پروکتل رد بشن و به اطلاعات کاربرا دسترسی داشته باشن وقتی دیدن حریف گوگل نمیشن کلا بستنش)![]()
من که با کارت دانشجویی کارشناسی 512 گرفتم 2 ماهه و سرعتش هم بین 60 تا 70 هست پینگ هم 55 اینا و فوق العاده راضیم بر عکس وایمکس ایرانسل آشغال که منو پیر کرد!آخرم مودم 200000 هزار تومنیش موند رو دستم
دوستان گوگل مپ فیلتر نیست اما اصلا کار نمی کنه برای شمام همین طور هست؟
دلیلش اینه که از ارتباط امن ssl استفاده میکنید، این پروتوکل رو میتونند ببندن ولی روش نمیتونند صفحه فیلترینگ بندازن.
S رو از آخر https ور دار باز میشه. صفحه سرچ گوگل هم اگر از ssl استفاده نکنید باز میشه.
سلامتنظیمات مودمم ppoe هست مودمو چند بار رسیت کردم ولی فایده نداشت مدل مودمم D-Link 2730U هست.
من اینترنت 256kb مخابرات تهران دارم سرعت دانلود همیشه 32kb بود و هست ولی با باز کردن صفحات وب مشکل دارم اولاً سرعت باز کردن وب افتضاح شده دوماً بیشتر مواقع این میاد This webpage is not available و میگه DNS رو چک کنید.
با دانلود مشکلی ندارم ولی سرعت وب باز کردنم شده لاکپشت یا اصلاً باز نمیکنه.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از تمام مرورگر ها امتحان کردم بازم همینجوریه
اگه میشه بگید مشکل از کجاست؟
با تشکر
اینم یه مشخصات
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست گرامی مشکل شمارو منم که اهوازم دارم .... زنگ زدم گفتن مشکل از تهران هستش !!!
مشکل سراسری هست
نه داداش...مشکل همون سرعت دانلود هست...شما وقتی میخوای به یه سایتی وصل شی.....یک ارتباط با سرور او سایت برقرار میکنی...که در واقع مشکل هم همینجاس....بعضی اوقات مخابرت اینجوری میشه....مثلا از یه لینک بیشتر از 10 نمیگیره....تازه دیشب واسه من بیشتر از 2 3 نمیرفت از یه لینک...ولی این که میگی not available میده هم فک کنم به خاطر همین موضوع باشه...عموما مخابرات بعد از ساعت 1 2 شب و قبل از 1 2 ظهر خوبه....اگه اون موقع ها هم مشکل داری که دیگه .....عجیبه..![]()
مشکل از dns های مخابراته. باید dns سرورتون رو عوض کنید.
صفحه های قبل رو بخونید.
سرغت مرور وب و مسنجرها یکی دوروزه کم شده
سرعت دانلود مثل همیشه هست
دقیقا همین طوره کیفیت خیلی افت کرده
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)