سلام
چرا کسی جواب سوال من نمیدهد چون خیلی احتیاجش دارم
سلام
چرا کسی جواب سوال من نمیدهد چون خیلی احتیاجش دارم
کسی با اسکانیا با سرعت 165 رفته
خودم رفته خیلی حال داده
کسی می خواهمد حاضرم عکسش بزارم ببینی سرعتش
کدوم سوال دوست عزیز
سلام
بچه ها کدام گزینه ard بهتره بگیرم که پول بیشتری بتوانم در یافت کنم الان من دو گزینه اول ard گرفتم کدام بقیه گزینش به گیرم اگه امکان داره به ترتیب بگین که من هم همان طوری بگیرم چون به پول خیلی احتیاج دارم
من با همین ولوو بدون بار 191 تا رفتم ولی عکسی که ازش کرفتم خذف شده.با مد speed 200 limiter ولی اونم حذف شده و خیلی وقته که دنبالشم ولی .... .
179 با مدرک=![]()
من کم کم داره از بازی خستم میشه یه بار چیت زدم پول بدست اووردم الان از هر نمونه ماشین یکی دارم لولم هم فکر کنم 26 هست
چندتا نکته هست تو بازی :
اول اینکه اگه یه ماشین بخری روش کار کنی عمرا به جایی برسی بهتر اینه ماشین بخری بدی دست راننده خودت بار مردم رو جابجا کنی اینجوری بهتر پول بدست میاری
دوم بازی همراه با موسیقی میتونست بهتر باشه هر چند که خودت میتونی هر اهنگیو خواستی بذاری
سوم توجه کنید هوا تا ساعت 10 شب هنوز روشنه ! و ما تاریکی رو عملا از 11 شب تا 4 صبح میبینیم !
چهارم قشنگترین کشوری که تو این بازی دیدم هلنده هر چند که خودم عاشق ایتالیا هستم
پنجم توجه کردین وقتی ماشینتون خرابه مصرف سوختشم بالا میره ؟
ششم با اینکه خودم از کوچیکی عاشق اسکانیا بودم مخصوصا 113 ها ولی تو این بازی نوشابه های زیادی برا اسکانیا باز شده !
هفتم امیدوارم بازی بعدی که میده بیرون توش کامونهای امریکایی و روسی رو داشته باشه(مردیم بسکه بی دماغ روندیم) !
هفتم دیگه چیزی خاطرم نیست
بدرود
دوست من توی اروپا توی تابستون همیشه این طوری یعنی فقط 4-5 ساعت تاریکی و توی زمستون 4-5 ساعت روشنایی !!!سوم توجه کنید هوا تا ساعت 10 شب هنوز روشنه ! و ما تاریکی رو عملا از 11 شب تا 4 صبح میبینیم !
سلام. من از وقتی ویندوزمو عوض کردم بازی رو که باز می کنم و داخل بازی می شم بعد چند ثانیه یهو میاد بیرون و close program میده(ویندوزم سونه). چندین بار بازی رو حذف و دوباره نصب کردم. به نظرتون مشکل چیه؟
مثل این که چند تا از دوستان همین مشکلو قبلا داشتن شما آخرین درایور کارت گرافیک و DirectX رو نصب کنین ببینین درست میشه!
این کارارو کردم، ولی نشد. خیلی حیف شد... چند روزه دارم باهاش ور می رم ولی نمیشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)