تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 360 از 510 اولاول ... 260310350356357358359360361362363364370410460 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,591 به 3,600 از 5093

نام تاپيک: Elder Scrolls V: Skyrim

آخر فروم باز Little Sparrow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

انگار برای من باگ تشریف داره بهش
    Vampire Seduction می زنم اما نه از رو زمین بلند میشه نه به ادم جواب میده چیزی نیست که بشه اینجار ررد کرد
    و یه چیزه دیگه این کده های که تو بالا گفتی رو چطوری بزنم که کار کنه چون من کلمه رو همنطوری که نوشتی زدم اما هیچ کدوم رو نمی یاره

کدوم کد ها؟کد هایی که توی Console میزنی؟کد هاش زیادن.به اینجا مراجعه کن:
    http://www.uesp.net/wiki/Skyrim:Console
    این کوئست چند تا باگ داره:

If you exit the castle before Harkon finishes his speech, Serana might not come up and talk to you, making the quest impossible to complete
    If you attack the priest in Vampire Lord form your blood magic can completely kill him instead of just downing him, making it impossible to continue the quest
    Once you take down the magical barrier and defeat the enthralled moth priest and use your seduction power no feed dialogue box appears making it impossible to complete the quest
    شما مثل اینکه به اخری برخوردی.ببین میتونی با کد های Console ردش کنی.یادت باشه قبل اینکه با Console ور بری.یه سیو بکنی.اگر خراب کاری شد لود کنی.

من تازه می خواهم این بازی رو دانلود کنم. می خواستم ببینم این نسخه blackbox چیه و چرا حجمش کمتره؟

بعد اگه این نسخه رو دانلود کنم، آپدیت ها و DLC ها راحت روش نصب میشن؟

کلا این نسخه رو بگیرم بعدا پشیمون نمیشم که چرا نسخه کاملش رو نگرفتم؟
    نسخه ی Black Box صداش مشکل داره.با یه Fix حل میشه.فکر کنم زبان های بازی هم به جز انگلیسی حذف شدن.اپدیت ها و DLC هم راحت نصب میشن.خودم Black Box رو دارم.10 20 تا مود هم دارم.هیچ مشکلی هم نداره.
    فقط همون صداش مشکل داره.البته بگم فایل Fix برای من کار نکرد.مجبور شدم بازی رو بخرم فایل صدا ها رو یعنی فایل Skyrim - Sounds.bsa بریزم توی پوشه ی Data بازی.
    در کل به نظرم شما همون بازی اصلی رو بگیر راحت تری ولی اپدیت ها ، DLC و مود روی BlackBox نصب میشه.

دوستان یکی میتونه لینک پچ آپدیت آخرین بازی یعنی 1.7.7.0.6 (فکر کنم update 10) رو لطف کنه؟ مرسی
    این اپدیت رو روی خود Dawnguard زدن.همون رو دانلود کن.

2. 2 کاربر از Little Sparrow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال manuelcalavera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوستان یکی میتونه لینک پچ آپدیت آخرین بازی یعنی 1.7.7.0.6 (فکر کنم update 10) رو لطف کنه؟ مرسی
    اونی که میهن دانلود گذاشته پچ 1.7.7 هم روش داره

4. این کاربر از manuelcalavera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه humanaga's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

مثلا این کدا های زیر که مربوط به 8 تا ماسک میشه من هر چقدر می نویسم از من قبول نمی کنه نمی دونم چی بنویسم
    Player.additem 00061cc1
    00061cb9
    00061c8b
    00061ca5
    00061cc2
    00061cc0
    00061cc9
    00061cab
    وچطوری اون جارو رد کنم من زیاد با con بلد نیستم
    ویرایش الا بعد از زدن
    Vampire Seduction به اون پیر مرد میگه بخورش من یه گازی می گیرم و قدرت هام افزایش پیدا می کنه اما هی به من میگه بخور من 10 باری تکرار می کنم اما هیچ چی نمیشه
    Last edited by humanaga; 06-08-2012 at 20:53.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

این اپدیت رو روی خود Dawnguard زدن.همون رو دانلود کن.
    اونی که میهن دانلود گذاشته پچ 1.7.7 هم روش داره
    خب من دانگارد رو گرفتم به صورتی تکی و بدون پچ.(ورژن بازی خودم 1.6.89 هست)
    ولی حالا فقط پچ آپدیت 10(1.7.7.0.6) رو میخوام که حجمش باید بین 100 تا 200 مگ(مثل هر پچ آپدیتی)باشه.

کـاربـر بـاسـابـقـه saeed_136915's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    The Land of Skyrim

پيش فرض

مثلا این کدا های زیر که مربوط به 8 تا ماسک میشه من هر چقدر می نویسم از من قبول نمی کنه نمی دونم چی بنویسم
    Player.additem 00061cc1
    00061cb9
    00061c8b
    00061ca5
    00061cc2
    00061cc0
    00061cc9
    00061cab
    وچطوری اون جارو رد کنم من زیاد با con بلد نیستم
    ویرایش الا بعد از زدن
    Vampire Seduction به اون پیر مرد میگه بخورش من یه گازی می گیرم و قدرت هام افزایش پیدا می کنه اما هی به من میگه بخور من 10 باری تکرار می کنم اما هیچ چی نمیشه
    سلام بعد از اون چیت هایی که نوشتین باید تعدادش رو هم بنویسین یعنی اینجوری :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ولی با چیت زدن لذت بازی میره زود خسته کننده میشه

داره خودمونی میشه Expert32's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    جزیره!

پيش فرض

به به میبینم که همه ومپایر تشیف دارن.(آخه همه دارید سر خوردن خون با هم بحث میکنید)
    من امروز با کلی بدبختی تونستم warhammer + تیرکمون از ست deadric رو بسازم.شاید چند تا عکس هم بزارم ولی تا کامل نشه حال نمیده.
    warhammer این ست تو لول 16 دقیقا 58 تا دمیج میزنه! تازه قصد دارم ست dragonbone رو هم برم دنبالش ببینم چجوری باید بدستشون بیارم.
    هیچ حیوون وحشی غیر از گرگ تو آب نمی یاد.
    ترول ها هم همین طور.
    خرگوش - روباه - و موش وحشی هم تو آب میان.
    ------
    راستی این پچ 1.7 واقعا برای من خیلی از چیزهارو درست کرد. مثلا قبل از پچ هر 100 قدم که راه میرفتم یک گیر 3 ثانیه ایی داشت که فکر کنم برای لود کردن اون قسمت از نقشه بود ولی حالا دیگه نداره و یه 2 تا چیز دیگه که خیلی به چشم میاد یکی مبارزه روی اسب هست و دیگری محیط زیر آب که واقعا قشنگ تر شده.

ولی با چیت زدن لذت بازی میره زود خسته کننده میشه
    از نظر من هم خیلی تایید میشه.
    من یبار تو بازی fallout اینکارو کردم (TGM زدم) دو روز بعد بازیو پاک کردم چون دیگه برام کاملا یکنواخت شده بود. چیت رو بیشتر برای این گذاشتن که اگر یه مشکلی پیش امد بشه اونو رفع کرد.
    ------- ویرایش
    برای ساختن یکی از لوازم deadric اول باید لول Smithing تون 90 باشه و پرک Daedric Smithing رو داشته باشید.
    بعد باید برید به blacksmith's forge که یه چیزی شبیه کوره هست و مواد لازم هم به شرح زیر هست:
    Daedra Heart
    Ebony Ingot
    Leather Strip
    که الان دقیقا یادم نیست از هرکدوم چند تا میخواد که خودتون میتونید برید ببینید چند تا میخواد.
    یادمه یه deadra heart تو اتاق اون پیر مرده رئیس companion ها که بعدش silver hand ها میکشنش زیر میز افتاده.میتونید روی اون یدونه رایگان حساب کنید ولی بقیشو یا باید بخرید یا اینکه باید یسری آدم های عجیب قریبو بکشید که کشتنشون به این راحت ها نیست و معمولا میکشنتون بعد قلبو از درونش بردارید.
    Ebony Ingot رو بعضی از غول بیابونی ها دیدم دارن با خودشون (البته بعد از کشتننشون که بازم دهن صاف میشه) ولی میتونید از یکسری آهنگران خاص بخرید گفتم خاص چون هر آهنگری نداره.
    چیزی که زیاده leather strip مثل ... ریخته!
    Last edited by Expert32; 06-08-2012 at 23:49.

9. 3 کاربر از Expert32 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Meysam Raz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    شهر 72 فرقه

پيش فرض

جواد جان نسخه بلک باکس سایت دانلودها رو بگیر تنها ایرادش اینه که صدای ezbern مشکل داره
    برای رفع مشکل باید فایل زیر رو با حجم 11 مگ بگیری و کپی کنی در محل بازی
    من خودم همین کارها رو کردم مشکلی نیست و بیشتر مودها رو هم نصبیدم .
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سوالی بود در خدمتم .

11. این کاربر از Meysam Raz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه aramesh_61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    نقطه‌ی کوچک آبی رنگ

پيش فرض

از دوستان کسی هست که سیوشو واسه من آپلود کنه؟ آخه من روی ایکس باکس بازی کردم 270 ساعت هم طول کشید، الان میخوام این دی ال سی رو روی پی سی برم ولی سیو کاملشو ندارم، اگه کسی تو بازی طرف استورم کلاکهارو گرفته و بازی رو هم تقریبا تموم کرده سیوشو واسه من بزاره واقعاً ممنون میشم
    واقعاً کسی نمیتونه سیوهاشو واسم بزاره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام به همه !
    می گم کسی این اسب avrak رو گرفته ؟! عجب چیزی هستش ! بعد یارو میاد می گه shadowmere خفنه !
    می گم از کجا bolt بگیرم ؟ و crossbow جدید از کجا بگیرم ؟ ! armor های جدید بازی رو از کجا بگیرم ؟! قاطی کردم !
    این عکس هایی هم که من می گیرم از بازی مشکل دارن ! همشون فرمت bmp هستن و نمی تونم اپلود کنم و یا با برنامه فرمت رو تغییر بدم !
    و mod های باحال رو بزارید دان کنم لطفا ! من هیچ مدی ندارم دارم دق می کنم !
    Last edited by blackshady; 07-08-2012 at 11:44.

کـاربـر بـاسـابـقـه saeed_136915's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    The Land of Skyrim

پيش فرض

واقعاً کسی نمیتونه سیوهاشو واسم بزاره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟
    سلام
    من سیو کاملشو دارم ولی با Imperial ها تموم کردم. خواستین بگین بزارم

15. این کاربر از saeed_136915 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •