کدوم کد ها؟کد هایی که توی Console میزنی؟کد هاش زیادن.به اینجا مراجعه کن:
http://www.uesp.net/wiki/Skyrim:Console
این کوئست چند تا باگ داره:
شما مثل اینکه به اخری برخوردی.ببین میتونی با کد های Console ردش کنی.یادت باشه قبل اینکه با Console ور بری.یه سیو بکنی.اگر خراب کاری شد لود کنی.If you exit the castle before Harkon finishes his speech, Serana might not come up and talk to you, making the quest impossible to completeIf you attack the priest in Vampire Lord form your blood magic can completely kill him instead of just downing him, making it impossible to continue the questOnce you take down the magical barrier and defeat the enthralled moth priest and use your seduction power no feed dialogue box appears making it impossible to complete the quest
نسخه ی Black Box صداش مشکل داره.با یه Fix حل میشه.فکر کنم زبان های بازی هم به جز انگلیسی حذف شدن.اپدیت ها و DLC هم راحت نصب میشن.خودم Black Box رو دارم.10 20 تا مود هم دارم.هیچ مشکلی هم نداره.
فقط همون صداش مشکل داره.البته بگم فایل Fix برای من کار نکرد.مجبور شدم بازی رو بخرم فایل صدا ها رو یعنی فایل Skyrim - Sounds.bsa بریزم توی پوشه ی Data بازی.
در کل به نظرم شما همون بازی اصلی رو بگیر راحت تری ولی اپدیت ها ، DLC و مود روی BlackBox نصب میشه.
این اپدیت رو روی خود Dawnguard زدن.همون رو دانلود کن.