یکی از آشنایان گفته براش حساب باز کنم برای گرفتن وام مضاربه ای! بنظرتون این کار مشکلی برای من پیش نمیاد؟ البته کپی کارت ملی و شناسنامه به من داده.
یکی از آشنایان گفته براش حساب باز کنم برای گرفتن وام مضاربه ای! بنظرتون این کار مشکلی برای من پیش نمیاد؟ البته کپی کارت ملی و شناسنامه به من داده.
بین ملی وپاسارگاد شکی دربهترین بودن پاسارگاد نکن دستگاه هم نیمخاد
سیلام ایلیکم
بچه های میگم اینترنت بانک ملت داخلش بخوام به یه کارت ملت دیگه واریز کنم همون حواله اینترنتی باید بزنم دگ؟
خب هزینه میگیره؟
و بخوام برای بانک های دیگه انتقال وجه کنم چی؟ کدوم گزینه و هزینه ای که خود سایت میگیره چنده؟
درضمن تیک به حساب خودم داره موقع انتقال وجه این به چه دردی میخوره؟! مگه ادم از اینترنت بانک خودش و حساب خودش به همون حساب وجه انتقال میده؟! ینی چی اخه!!![]()
کارت به کارت میشه سحاب
انتقال بین بانکهای دیگه کمتر از 15 میلیون میشه پایا
اونم برای اینکه چنتا حساب دارن تیک میزنن
کارمزد ملت به ملت 25 تومن
کارت به کارت شتابی طبق تعرفه و همون عابر بانکی
حواله پایا رایگان
هر قیمتی باشه همون 25 دیگه؟
ای نامردا اینا برای انتقال از ملت به ملت هم هزینه میگیرن!
خوبه بانک ملی هیچی نمیگیره ! نکنه اینم میگیره شاید ما دقت نکردیم؟! قبلا که نمیگرف
کارت به کارت شتابی مثلا قبلا انجام میدادم مال ملی به کارت دیگه 500 ت بود. یعنی باید ببینی بانک مقصد چقد میگیره؟! خو چطوری بدونیم تو سایتشون که فک کنم ننوشته!
بله ملت به ملت کلا 25 تومن اما به نظر من ارزششو داره مثلا صادرات نیست که برای گرفتن موجودی و صورتحساب از همراه بانک کارمزد میگیره و برای صادرات به صادرات هم 45 تومن میگیره
کلا قانون کارت به کارت شتابی از ای تی ام یا جای دیگه:
تا یه تومن 500 تومن و به ازای هر یک تومن بعدی 200 تومن
پس کارمزد انتقال یک میلیون یک تومن تا دو میلیون تومن میشه 700 تومن. افتاد؟
نه داشت میفتاد گرفتمش!![]()
ملی که هیچی کم نمیکنه. کلا ملی اینترنت بانکش رو از خود سایت فعال میکنی لازم نیست بری بانک ! اصلا از خدمات بقیه بانکا خوشم نمیاد. بقیشون کلی دنگو فنگ دارن. بانک ملی کار ادمو راه میندازه. همین فعال سازی اینترنت بانک از سایت خودش یه خدمت عالی هست!
کم نکردن هزینه از ملی به ملی هم یه خدمت عالی دیگه. به نظرم لازم نیست کم کنن.
مگه سایت، آدم هست که برای یه کار کوچیک زور بزنه هزینشو بگیره؟!همین دیگه آدم که نیست اینقد زور بزنه برا خودش. به نظرم یه کار اشتباه هست که هزینه کم میکنن به حساب به حساب خود همون کارت!
اصلا اینا بانکنا مانی که زیاد دارن حالا هزینشو میگیرن که چی!
ببخشید بهتون بر نخوره فک کنم یکم تند اسپیک کردم!![]()
اون خدمات اینترنتی هست نه اینترنت بانک
اینترنت بانک رو بخوای برای ملی فعال کنی 61 تومن باید دستگاه رمزیاب بخری
پاسارگاد هم برای حساب به حساب هزینه نمیگیره
سامانه رعد ملی هم اومده 16500
رمزیاب همراه. دیگه نمی دونم این 16500 برای چیه
الان ملت هم داره یکبار رمز همراه رو رایگان میده
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)