عکسش رو اگر میخوایی ببینی به چند صفحه عقب تر مراجعه کن میبینی.
عزیز این تو ایران گیر نمیاد. من چند ساله تو خیلی از شهرهای ایران دنبالش گشتم و تنها چیزی که میتونم بگم اینه که: گشتم نبود نگرد نیست![]()
عکسش رو اگر میخوایی ببینی به چند صفحه عقب تر مراجعه کن میبینی.
عزیز این تو ایران گیر نمیاد. من چند ساله تو خیلی از شهرهای ایران دنبالش گشتم و تنها چیزی که میتونم بگم اینه که: گشتم نبود نگرد نیست![]()
دوستان کی دوان جنتلمن رو تست کرده یا داشته؟جدیدا از بوش خوشم اومده.نظرتون در مورده پخش بو
موندگاری اش چیه؟
علی جان من تست کردم. ماندگاری متوسطی داره شاید 5 ساعت. ولی خیلی خوش بو هست
به نظرت ارزشه خرید داره فرید جان؟
پخش بو هم فکر کنم زیاد نباشه.![]()
به نظر من ادکلن هر چقدر هم که بوش خوب باشه باید موندگاری و پخش خوبی هم داشته باشه.
من قبلا که تازه اومده بود قصد خریدش رو داشتم و وقتی بوش کردم خیلی خوشم اومد چون یک شیرینی نرمی داشت ولی وقتی دیدم موندگاری مناسب و پخش بوش در خور قیمتش نیست پشیمون شدم.
همین دیگه پس بی خیال.امروز نزدیک بود بخرمشا
شاید کرمم گرفت ام 7 یا اپیوم رو گرفتم.
اینا هم کارهایی هست که خانم ها میپسندن
این ام 7 بعده 4 روز هنوز بویه مورده قبولی داره میده
.............................................
دوستان هر چی تو برنامتون هست زودتر برید بخرید.امروز سره ژیلت فیوژن رو که هفته پیش 20 تومن بود شده
بود 26 تومن.
کفه ریشه نیوآ شده 10 تومن![]()
هر دو کارهای خوبی هستن. ولی از اونجا که سلیقه ات کمی سبک پسنده به نظر من روی اوپیوم بیشتر زوم کن.
چون ام7 سنگین تره. امیدوارم خرید خوبی داشته باشی![]()
علی جان باورت میشه فیوژن اینورا دیگه گیر نمیاد که بخواد گرون باشه تک و توک هنوز دارن وان جنتلمن بوی بسیار باکلاسی داره مواظب باشین تقلبی هم داره من دوجا تست کردم یجا احساس کردم درصد ادکلنش زیاده بوی خوبی نداره اما جایی که همیشه ازش خرید میکنم واقعا عالی بود اگه از دانهیل قهوه ای خوشتون میاد حتما از ایبن بیشتر خوشتون میاد البته موندگاریش زیاد نیست
تایید میشه
تقلبی این ادکلنو من هم دیدم 12 تومان![]()
ای وای.اونجا که مرکزشه؟
نه بابا دیگه اصلی دیدم.جاش مطمئنه.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)