سلام ممنونم
من تهرانم. ماشین هم 90/7 هست.46700 هم کار کرده.روغن هیدرولیک و عوض کنم درسته؟فرمودید مارک چی بگیرم؟
بعد این فیلتر کابین رو چی؟اونم باید عوض بشه؟سرکان داره اونو؟
سلام ممنونم
من تهرانم. ماشین هم 90/7 هست.46700 هم کار کرده.روغن هیدرولیک و عوض کنم درسته؟فرمودید مارک چی بگیرم؟
بعد این فیلتر کابین رو چی؟اونم باید عوض بشه؟سرکان داره اونو؟
هیدرولیکش را عوض کنید
روغن هیدرولیک تندر 90 با روغن گیربکس اتوماتیک یکی هست
استانداردش dexron II هست و باید تمام سنتتیک باشه
پس شما بگردین به دنبال روغن هیدرولیک با استاندارد D2 و تمام سنتتیک
حجمش هم کمتر از 1 لیتر هست
در مورد فیلتر کابین تندر متاسفانه فیلترش خیلی مسخره هست
هر کاری کنید بوی بیرون به داخل منتقل میشه
من فقط نصبش می کنم که آشغال و اشیا بزرگ داخل اتاق وارد نشه
دوستان عزیز در مورد تندر٩٠ اخبارش رو دقت کردم، خلاصه ی خبرهاش اینه که قطعاتش رو گویا پارس خودرو و ایران خودرو کمتر به بازار ارائه میدن و از سوی دیگه تولید روزانه ی این خودرو خیلی کم شده، تا حدی که یکی از این شرکت ها روزانه فقط خط تولیدش ١٠ تا از این خودرو رو میزنه و این خودروسازان با شرکت رنو گویا بگومگوهایی دارند و احتمال زیادی داره تولید این خودرو متوقف بشه، مگر اینکه وضعیت تحریم ها کم رنگتر بشه و 5+1 به نفع ایران باشه و در اینصورت شاید باز این خودرو تولیدش انبوه بشه.
آیا واقعا همچین خبرهایی هست؟
با همه ی این اوصاف باز خرید تندر٩٠ حرکتی منطقی خواهد بود؟
یا ریکسش زیاده؟ چون اگر تولیدش مثل ریو متوقف بشه، قطعاتش خیلی کمیاب خواهند شد و هزینه قطعاتش بازهم گرونتر خواهد بود و فکر میکنم قیمت خود خودرو کاهش پیدا بکنه، ولی اگه تولید متوقف نشد و تولیدش باز انبوه بشه به احتمال خیلییییی زیاد اساسی گرونتر خواهد شد.
حالا نظر دوستان عزیز در اینباره چیه؟ درسته تندر٩٠ کم استهلاک و فنیش با کیفت و کم مصرف هست، ولی با این خبرها بازم خریدش حرکتی منطقی هست یا حرکتی پر ریسک هست؟
ممنون میشم نظر عزیزان رو در اینباره بدونم.
مرسی
در مورد تولید بله در 6 ماهه دوم امسال تولید این خودرو در هر دو خودرو ساز تقریبا به صفر رسیده اما در مورد قطعات و لوازم جانبی جای تعجب داره که قطعات و لوازم مصرفی اصل در بازار به راحتی پیدا میشه اونم با قیمت مناسب!! و باز هم جای تعجب داره که هر دو خودرو ساز قصد دارند مدل های متنوعی از این خودرو را تولید کنند بطور مثال ایران خودرو قصد داره در کنار ارایه تندر وانت در حال حاضر وارد بازار شده تندر فیس لیفت مدل 2008 را ارایه بده اما پارس خودرو فقط متمرکز میشه روی تولید پارس تندر و در کنار یک محصول جدید به نام ساندرو به بازار ارایه میده کلا رنو گوش این دو خودرو ساز را خوب فشار میده و اجازه نمیده بلایی که سر پژو امد سر رنو هم بیاد
يك نكته را فراموش كردين!!!اونم ارزوني كه جزو خيالات و خاطرات ايرانيها هست!!!مگه ريو توليدش متوقف شد،حالا ارزون شده؟؟؟؟ريو زمان توليدش هم قيمت 405 بود،حالا بنظرت ريو 85 را با 405 85 يك قيمت ميدهند؟؟؟؟؟اونم ريو كه قطعاتش خيلي سختتتر و گرونتر از سييلو گير مياد
پس كجا ارزون شده،يا مثلا سيلو؟؟؟پس اتفاقا اگر توليدش لغو بشه گرونتر هم شايد بشه..توليدش زياد بشه باز لااقل احتمال كاهش اختلاف بازار و كارخانه بيشتره و البته قيمت كارخانه هم ميره بالاتر
دوستان همین الانشم قطعات ریو پیدا میشه و بخاطر کم اصطلاکیش واقعا کم پیش میاد راهی تعمیر گاه بشین
ال 90 هم همینطور قدرشو بدونین و هیچ جای نگرانی نداره لاقل از 206 لگن ما که همش تعمیرگاهیم بهتره کمتر میرین حالشو میبرین[emoji6]
Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY
Last edited by ArashMiniStar; 18-02-2015 at 11:32.
اقا قطعات ریو همه چی موجوده زیاد به این حرفا که نیستو فلانو اینا گوش ندید
شما برید سمت خیابون ملت،هر قطعه ای که دلتون بخواد هست،هرچی
قیمت قطعات هم از ال 90 یه کمی کمتره
ضمنا خرابی خیلی پایینه و واقعا بی خرجه این ماشین
Sent from my iPhone using Tapatalk
اینجا در مورد پارس تندر صحبت میشه ؟
بله دوست عزیز
تمام مباحث مربوط به خودروی تندر 90 و همه زیر مجموعه هاش در این تاپیک پیگیری میشه.
با تشکر
من اگه بخوام برای پارس تندر ثبت نام کنم و پیش خرید کنم... زمان خاصی انجام میشه و باید اعلام کنن ؟ یا هر موقع که بخوام می تونم ؟
من یه قیمت در مورد پارس تندر تو اینجا میبینم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این قیمت قابل اعتماد و معتبر هست ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)