تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 360 از 376 اولاول ... 260310350356357358359360361362363364370 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,591 به 3,600 از 3758

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در انگلستان | فصل 2010-2011

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

البته باید قبول کنیم تیمایی مث منچستر سیتی تاتنهام لیورپول و تا حدی هم ارسنال توان اینو ندارن که بخوان تا اخر لیگ خودشونو در وضعیت ایده الی نگه دارن.ولی منچستر و چلسی نشون دادن که قدرت با ثباتی دارن.... منچستر که از اول تو صدر بود و چلسی هم انصافا خودشو خوب رسوند به کورس قهرمانی
    چلسی یه بازی هایی رو باخت که هیچ کی باورش نمیشد نمیدونم تو اون زمان چه بلایی سر تیم آورده بودن که مثلا تو خونه 3 تا از ساندرلند خورد یا بیرمنگام یا خیلی بازی های ساده دیگه

اگه اون امتیازها رو از دست نمیداد الان این بازی اصلا برای چلسی مهم نیود و خیلی راحت قهرمان میشد

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

مثل اينكه آخر سر رسيدم بچه ها خوابيدن
    خب ديگه نميشه فقط منتظر تاييد كاغذ موند كه قهرماني رو تبريك گفت
    من هم قهرمانيه منچستر رو به تك تك منچستريهاي عزيز كه دوتاشون رو خيلي دوست دارم ولي ديگه اسمشون رو نميارم تبعيض نشه تبريك ميگم البته يكيشون رو بيشتر دوست دارم( تفرقه بندازيم قدرتتون كم بشه)
    كلا منچستر استحقاقش رو داشت
    هر چند براي من كه ليورپوليم تماشاي عدد 19 كمي سخته ولي نميشه خوب بودن منچستر رو كتمان كرد
    بازم تبريك ميگم

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

گزارش تصویری بازی دیروز

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

این شور و شوق سرالکس همون چیزیه که در فینال 2009 برعکس همیشه وجود نداشت ، هنوز که هنوزه با 69 سال سن انگار که هیچ تفاوتی با گواردیولای جوان و پر شور و با انرژی نداره در شادیهای پس از گل ها و پیروزی ها ( هرچند که شاید نتونه به سرعت گواردیولا پس از گل به چلسی بدود ) ،

مجموعه ای از غرور مورینیو ، شور و شوق و انرژی وصف ناشدنی گواردیولا ، تند خویی کاپلو ، تمرکز لیپی ، خون سردی هیدینک و کاریزمای هیتسفلد ، همه و همه یک جا وجود داره و برآیندی داره با نام با سرالکس فرگوسن ، جاودانه ، ایستاده با گرگها .

جای تعجبی هم نداره وقتی گیگز 37 ساله در اوج هست و فان در سار 40 ساله بهترینه ، اون هم وقتی چنین الگویی رو در برابر می بینند .

نمیدونم در نوامبر 86 کسی به این رویا فکر میکرد که این مربی جوان اسکاتلندی روزی افسانه ی لیورپول بزرگ رو پایان خواهد داد یا نه ، و نمیدونم که آیا سر بابی چارلتون میتونست چنین روزی رو متصور باشه یا نه ، و نمیدونم آیا ....

ایکاش سر مت بازبی بزرگ بود و میتونست ببینه که وارثش چگونه میراث داری کرد و چه تاریخ پرافتخار و سراسر غرورآفرینی رو رقم زد .

تبریک بابت قهرمانی و اینکه یکبار دیگه به احترام سرالکس فرگوسن بایستیم و ادای احترام کنیم .

حـــــرفـه ای davy jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

تبریک به همه ی منچستری های عزیز از جمله خودم.
    این فصل خیلی هیجان انگیزتر و جذاب تر از همه ی فصول لیگ برتری بود که تا حالا دیده بودم.
    ابتدای فصل به شخصه هیچ امیدی به قهرمانی منچستر نداشتم و بعد از بردهای 6 تایی چلسی تو همینجا اگه یادتون باشه قهرمانی رو برای چلسی یا منچسترسیتی پیش بینی کردم. صدر جدول هم این فصل نسبت به قبل بیشتر دست به دست شد و همینطور رتبه های دوم تا پنجم مدام در حال تغییر بود. چلسی ازصدر جدول تا رتبه ی ششم (یا هفتم) پایین رفت و دوباره برگشت. آرسنال بهترین نمایش چند فصل اخیرش رو به نمایش گذاشت ولی کماکان از مصدومیت مهره هاش اذیت شد. لیورپول همه رو متعجب کرد ولی هر چند دیر، بالاخره از خواب بیدار شد. و سرانجام سرالکس فرگوسن که نشون داد چرا همه به احترامش سکوت میکنند و چرا بهترین مربی تمام تاریخ هستش و اینکه چرا مورینیو با اون همه دک و پوز هیچگاه علاقه ی خودش رو به نشستن روی نیمکت منچستر کتمان نمیکنه.
    با این مهره هایی که منچستر در این فصل در اختیار داشت در مقایسه با ولخرجیهای تیمهایی مث سیتی و چلسی و لیورپول، کمتر کسی شانس قهرمانی برای منچستر متصور بود. مصدومیت ابتدای فصل والنسیا و اندرسون و فردیناند و مصدومیت میانه ی فصل نانی هم اندک امیدهای هواداران رو میرفت که ناامید کنه ولی فرگوسن نشون داد که برای قهرمانی لزوما نباید تیم پر ستاره داشت. با بازیکنای 37 و 40 ساله و یه سری بازیکن نه چندان اسمی و دهن پر کن و گرون قیمت هم میشه قهرمان شد (بر خلاف تصور تیمهای لالیگایی و تیمهایی مث سیتی و چلسی) مهم اینه که چطور از بازیکنات بازی بگیری و چطور از صندلی هم فوتبالیست بسازی!! نه اینکه مثل مورینیو، کلکسیونی از بهترینهای جهان رو دور خودت جمع کنی و باز هم نتونی قهرمان بشی! و نه مثل سیتی که با زدن رکورد خرج کردن و ریخت و پاش کردن تنها برای کسب سهمیه ی لیگ قهرمانان تلاش کنی و تازه به اون هم افتخار کنی!!

بازم تبریک به همه ی منچستری های عزیز و به امید باقی موندن هیجان و رقابت در لیگ برتر در سالهای آتی

موفق باشین.
    90/2/19

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    قهرمانی رو تبریک میگم به همه منچستری ها
    فکر کنم تفاوت اصلی دو تیم مربی بودش. در کل از بازیکنای تیم راضیم چون تا آخر جنگیدن ولی آنجلوتی نه در این بازی آخر نه در کل فصل خوب کار نکرد...
    در کل پارسال منچستری ها تبریک گفتن امسال هم ما.... این چند صفحه آخر رو هم نخوندم فقط امیدوارم کسی به تیمای دیگه توهین نکرده باشه...

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

تبریک به منچستری های عزیز.
    فصل آینده فکر می کنم رقابت از امسال هم خیلی نزدیکتر باشه، منچستر و چلسی که هستن، آرسنال و لیورپول هم قوی تر میشن و منچستر سیتی هم بیشتر بازیکن می خره () تاتنهام هم بازیکنهاشو از دست نده هست، لیگ جذابی میشه بدون شک! به امید اینکه سال دیگه همه تیمها توی اوج باشن تا یه سال فوق العاده رو داشته باشیم.

شاید زمانی برسه که 4 سهمیه CL برای انگلیس کافی نباشه!

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

به نظر من همین الان هم کافی نیست !!

حـــــرفـه ای davy jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

به نظرم از سال 2006 باید سهمیه ی انگلیس رو 5 تا تیم میکردن. از اون سال به بعد در بیشتر سالها 3 تیم از 4 تیم نیمه نهایی تیمهای لیگ برتری بودند. ولی خب همونطور که بنده و شما (و احتمالا همه) میدونن تا وقتی سیاستهای لالیگا پرستی در بین مقامات یوفا و فیفا وجود داره هیچگاه چنین اتفاقی نخواهد افتاد.

زمانی بود که مقامات یوفا و شخص پلاتینی مدام مصاحبه میکردند و از اینکه دستمزدهای کلان در بین تیمهای لیگ برتری وجود داره انتقاد میکردند و این عمل رو باعث ایجاد شکاف بین تیمهای قوی و متوسط در اروپا میدونستند و با این حرفا سعی داشتند موفقیت تیمهای لیگ برتری رو زیر سوال ببرند. اما حالا که دستمزدهایی تو لالیگا به برخی افراد داده میشه که واقعا نجومی هستش و مختص یکی دو نفر هم نیست و پوز هر چی دستمزد تو دنیاست رو زده و بدهی های کلانی رو هم برای دو تیمی که این دستمزدها رو میدن ایجاد کرده این عمل از نظر مقامات یوفا نه تنها کار بدی تلقی نمیشه بلکه باعث روح طراوت درفوتبال شده و لالیگا از هر نظر الگویی برای همه ی لیگهای اروپایی و غیر اروپایی کرده!!

البته بهتره بیشتر از این در این مورد بحث نکنیم.

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

نه اینکه مثل مورینیو، کلکسیونی از بهترینهای جهان رو دور خودت جمع کنی و باز هم نتونی قهرمان بشی!
    این رو قبول ندارم!!!رئال امسال کاری که ازش انتظار میرفت رو انجام داده...حقیقتا رویارویی با این بارسلونا کاری نیست که این تیم که تازه 2سال بسته شده و یه مربی تازه وارد داره و سال به سال بازیکن ستاره بهش اضافه میشه انجام بده!!!رقابت با بارسا و روی فرم بودن تو تمامی بازی های لیگ کار سختیه!
    این چند صفحه آخر رو هم نخوندم فقط امیدوارم کسی به تیمای دیگه توهین نکرده باشه...
    خیالت راحت هیچکس توهین نکرده...فقط شخص بنده گفتم چیچا 30 ثانیه چون منتقد هاش رو ساکت کنم
    که امیدوارم بهتون بر نخورده باشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •