با سلام خدمت دوستان
راستش چند روز پیش نرم افزار acronis true image home 2012رو روی سیستم نصب کردم که نسخه 2010 قبلا روی سیستم نصب بود که این باعث تداخل شد رفتم حذف کنم نمی شد حذفش کرد بعدش با پیامهای مختلفی از طرف دیفنس کومودو روبرو شدم که اشاره به برنامه های مختلف روی سیسم من می کرد از نورتون انتی ویروس گرفته تا همین اکرونیس و من چون به برنامه ها اعتماد داشتم همه رو allow کردم البته پیامها خیلی زیاد بود و من چیزی یادم نمیاد و بعد از چند دقیقه سیستم بهم ریخت دیگه انتی ویروس نورتون کار نیم کرد کومودو هم بهم ریخت انگار پیامی داشت که کومود از کار افتاده
فکر کردم سیستم ویروسی شده
رفتم به حالت safe mode و برنامه اکرونیس رو از اونجا حذف کردم و بعد برگشتم دیدم که همه چی درست شده و ویندوزم درست کار میکنه
البته برنامه اکرونیس رو من کرک نکرده بودم و فقط از طریق سریال نصبش کردم
اما امروز در دیفنس کومودو متوجه شدم که یک سری بلاک دارم و دیدم دقیقا همون اخطارهای اون روز اینبار بلاک شدن
حالا نظرتون در این مورد چیه
با تشکر
سلام
برخی برنامه ها با این روشی که شما فرمودید آپگریت نمیشن و مشکلاتی را هم بوجورد میارن. بهتر بود اول ورژن قبلی برنامه acronis true image home را آنیستال میکردید و بعد ورژن جدید را نصب میکردید.
در هر صورت الان یکبار وارد بخش More کمودو بشوید و یکبار Diagnostics را بزنید، ببینید کمودو مشکلی پیدا کرده یا نه...
بعد هم یک سری به +D و Trusted Files بزنید، ببینید اصلا چیزی توش هست....
بخش Unrecognized Files را هم بررسی کنید، هر چند که در عکستون ظاهرا فایلی توش نیست.... فایلهای مشکوک را بعد از اطمینان به لیست سفید اضافه کنید.
بعد هم حتما وارد +D و قسمت Computer Security Policy و سربرگ Defense+ Rules بشید و رولهای عجیب و غریب را حذف کنید. احتمال داره دیروز موقع جواب به سوالها برای برخی فایلها قوانینی (قوانین اشتباه) تعریف شده باشه که کمودو الان داره ازش استفاده میکنه....
سلام نه منظورم تو قسمت control panel/ network and internet / adapter setting/ network conection
سلام نه منظورم تو قسمت control panel/ network and internet / adapter setting/ network conection
سلام
تیکشو بر نـدار.
سلام من سیستم رو دوباره ویروس کشی کردم 245 تا فایل الوده پیداکرد حالا پیغام داده فایل روچکارکنه میترسم بزنم clean ولی همش ویروس نباشه تو ignore هم این گزینه ها رو داره : once . add to trust , report this comodo , add to exclusions حالا من کذوم رو تیک بزنم که بعدا واسم مشکلی پیش نیاد ممنون از جوابتون راستی اون کنارهم یه save results داره
Last edited by silvanaboy; 16-01-2012 at 23:15.
شما Clean رو بزن بعد هر موقع وقت داشتی برو تو قرنطینه چک کن کدوما رو مطمئنی سالم هستن Restore کن برگردن سرجاشون ، اگر الان هم حوصله داری اونایی که اطمینان داری سالم هستند رو انتخاب نکن ...
یعنی clean رو بزنم فایل ها قرنطینه میشن ؟
آره ، میرن قرنطینه ... فراموش کردم بگم ، اول اونایی که نمیشناسی رو بفرست قرنطینه بعد بقیه رو add to exclusions که دیگه کاریشون نداشته باشه ...
Last edited by milad_gta; 16-01-2012 at 23:46.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)