تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 360 از 451 اولاول ... 260310350356357358359360361362363364370410 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,591 به 3,600 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

آخر فروم باز Vaioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگه درب زیر لپ تاپ رو باز کنید و یه چیزی زیر پایه ها بذارید و یه چند سانتی بیاد بالا تر از سطح میز بدون کول پد حدود 3 تا 6 درجه تو لود سنگین دما میاد پایین و تو حالت idle هم حدود 8 درجه.با کول پد هم حدود 4 الی 5 درجه دیگه پایین تر میاد.من چند بار تست کردم البته با یه کول پد معمولی.

2. 3 کاربر از Vaioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

سلام چشم الان سر كار هستم ميرم خونه تست ميكنم ولي من بازي نميكنم
    زياد ازش راضي نيستم چون خيلي كم فوت ميكنه
    ولي چندتا مسئله اي رو هم بگم
    1. كول پد چند فنه رو بخرين يه فن بزرگ هم داشته باشه كمه يعني حداقل 2 تا فن 12 سانتي يا 3 تا فن 8 سانتي خوبه بيشتر هم باشه خوبه
    2. بايد 12 ولتي بشن گرچه سر و صدا بالا ميره اما كارايي بالاتر ميره
    3. تاثير اين كول پدها ناچيزه بخاطر اينكه مادربرد و گرافيك و CPU در يك فضاي تنگ و محدود قرارگرفته اند كه در مقايسه با PC معمولي تهويه خوبي هم ندارن ولي بودنش بهتر از نبودنشه

حالا بازهم ممنون میشم تست کنید 1 خبری بدین که کامل بدونم اوضاع از چه قراره.
    حالا نمیدونم مدلی ک بالا گفتم که 3 تا فن داشت فن هاش چند سانتی هستن اما خوبیش اینه که میشه فن هاشو جابجا کرد و دقیقا جایی قرار داد که سوراخ های تهویه زیر لپ تاپ قرار داره اینجوری بهتر خنک میکنه.
    حالا 12 ولتیشو نمیدونم اگه فن 12 ولتی باشه و اینا دارن 5 ولت بهش میدن ما با دادن 12 ولت بهترین بازده را ازش میگیریم اما اگه 5 ولت باشه و بهش 12 ولت بدیم امکان سوختنشون خیلی زیاده.
    اره بودنش ضرری نداره حتی اگه زیاد تاثیری نداشته باشه.
    در ضمن کول پد ها مکنده هستن یا دمنده ؟یعنی باد را به داخل لپ تاپ میفرستن یا گرمای لپ تاپ را میکشن بیرون ؟

فکر نکنم خریدش راضیتون کنه. حتی 40 50 تومنی ها هم .... حدسم همونی هست که وایومن جان گفتند. 2 تا 3 درجه خنک تر !!!

البته من یه سری زیرش رو باز کردم و بدون ول پد فکر کنم دما کلا 1 درجه بهتر شد !!! با کول پد دیگه یادم رفت تست کنم !!! مال من هم مثل شماست ، همش 65 66 میزنه !!! خیلی زیاده ولی اگر کار سنگین بهش ندی مشکلی پیش نمیاد. .اسه کار سنگین باید یه فکری کنید چون وقتی برسه به 95 دیگه جالب نیست .... معمولا باید 10 15 درجه از حد مجاز کمتر باشه یعنی 89 تا 95 درجه میشه دمای مناسبش.
    از شما هم ممنونم. ولی 80 مه زیاده به نظرم دیگه چه برسه به 89 تا 95 اینجوری با این دما امکان صدمه زدن به لپ تاپ هم وجود داره یعنی علاوه بر کاهش عمر قطعات باعث خراب شدن شکل ظاهری لپ تاپ بشه مثلا کیبورد بر اثر داغ کردن باد کنه و موج بیفته توش و....

4. این کاربر از You Were Mine بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

اگه درب زیر لپ تاپ رو باز کنید و یه چیزی زیر پایه ها بذارید و یه چند سانتی بیاد بالا تر از سطح میز بدون کول پد حدود 3 تا 6 درجه تو لود سنگین دما میاد پایین و تو حالت idle هم حدود 8 درجه.با کول پد هم حدود 4 الی 5 درجه دیگه پایین تر میاد.من چند بار تست کردم البته با یه کول پد معمولی.

مرسی ولی درب لپ تاپ را باز کردی ؟ گارانتی میپره اینجوری که ؟ بعدشم به ریسکش نمی ارزه

6. 3 کاربر از You Were Mine بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Vaioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مرسی ولی درب لپ تاپ را باز کردی ؟ گارانتی میپره اینجوری که ؟ بعدشم به ریسکش نمی ارزه
    خواهش میکنم
    آره باز کردم،من مشکلی با گارانتی ندارم.شما اگه با گارانتی به مشکل میخوری بی خیال باز کردنش بشو.در ضمن من الان حدود 8 الی 9 ماهه که هر جوری که بگی از این لپ تاپ مادرمرده کار کشیدم.کلی گیم و ... .کول پد هم ندارم.مشکلی هم براش پیش نیومده.شما هم خیالت راحت باشه که اتفاقی براش نمیافته. نیازی هم به کول پد نداری،نا سلامتی اسوس داری،برندهایی مثل ... نداری که اینقدر رو گرما حساسی.

8. 5 کاربر از Vaioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohsenjxj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

خواهش میکنم
    آره باز کردم،من مشکلی با گارانتی ندارم.شما اگه با گارانتی به مشکل میخوری بی خیال باز کردنش بشو.در ضمن من الان حدود 8 الی 9 ماهه که هر جوری که بگی از این لپ تاپ مادرمرده کار کشیدم.کلی گیم و ... .کول پد هم ندارم.مشکلی هم براش پیش نیومده.شما هم خیالت راحت باشه که اتفاقی براش نمیافته. نیازی هم به کول پد نداری،نا سلامتی اسوس داری،برندهایی مثل ... نداری که اینقدر رو گرما حساسی.
    سلام
    من هم با این حرف وایومن موافقم با خیال راحت از لپ تاپت کار بکش.
    اسوس یچیز دیگس

10. 4 کاربر از mohsenjxj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    تست کردم البته قبلش چون تازه ویندوز ریخته بودم بعدش دفراگمنت کردم بعدش با نورتون گاست بک آپ گرفتم خلاصه ازش کار کشیدم
    ولی نکته قابل توجه اینه که از گرافیک دوم تست نگرفته
    قبل از روشن کردن کول پد

بعد از روشن کردن کول پد

12. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

طبق تجربه این مدل زیر یه مزیتی داره و اون این هست که جریان هوا رو بصورت یکنواخت از تمام منافذ ریز بیرون میاد جون یه فن حلزونی داره از این فنهای معمولی نیست به خاطر همین فن این مدل نیازی به تنظیم نداره یعنی اینکه برخلاف اون مدل لازم نیست فن رو جابجا کنی تا حتما در زیر شکافهای لپ تاپ قرار بگیره

ولی این مدل زیر حتما باید فن ها تنظیم بشه تا درست در مقابل شکافهای زیر لپتاپ قرار بگیره

نکته دیگه ای هم که باید بگم اگر شما خواهان کاهش دما اونهم خیلی زیاد هستین با فن معمولی نمیشه کاری کرد بلکه شما باید سرما تولید کنین و این سرما رو با استفاده از فن به سمت شکافهای لپتاپ هدایت کنین
    خب راهای مختلفی برای تولید سرما هست مثلا استفاده از یخ خشک یا نیتروژن مایع که این روش فوق العاده خطرناک هست و امکان آسیب جسمانی هم وجود داره
    و راه دیگر استفاده از المان سرد کننده یا همون peltier cooler هست که در صورت اعمال ولتاژ مناسب و طراحی خوب میتونین حتی به دماهای منفی صفر هم برسین من یدونه از این ها درست کردم حدود 40 تومن خرج رو دستم گزاشت ولی سرمای زیادی درست نمیکرد ولش کردم
    نمونه ای از المان سرد کننده

همونطوری که توی عکس زیر میبینین این المان سرد کننده برفک هم زده و شما میتوننین از سرماش استفاده کنین

باید خلاقیت و ابتکار به خرج بدی دیگه

نکته اینه که آماده سخت پیدا میش باید درست کنین
    Last edited by ata.royalfalcon; 07-02-2011 at 20:24.

14. 4 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

خواهش میکنم

منم به ایسوس اعتماد دارم میدونم مشکلی براش پیش نمیاد و اخ نمیگه اما مراعات کردن هم بد نیست .
    رفتم توی خیابون ( من شهرستانم تهران نیستم ) مدل های مختلفی از کولر مستر دیدم infinite را با قیمت 38 پیدا کردم اما متاسفانه U3 را جایی نداشت U1 و U2 داشتن اما این را نه.

اقا مرسی از زحمتی که کشیدی و تست گرفتی .کول پد چقدر روشن بود ؟ روی حداکثر سرعت بود ؟ اختلاف دما خیلی ناچیز در حد 4-5 درجه اما روی دمای هارد تاثیر بهتری داشته .
    حالا نمیدونم اگه اینجوری باشه یعنی در حد 4-5 درجه باشه فایده ای نداره.
    خلاقیت و ابتکار دارم اما فکر نکنم به دردسرش بیارزه که همچین کاری کنم.
    Last edited by You Were Mine; 07-02-2011 at 21:45.

16. این کاربر از You Were Mine بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منم به ایسوس اعتماد دارم میدونم مشکلی براش پیش نمیاد و اخ نمیگه اما مراعات کردن هم بد نیست .
    رفتم توی خیابون ( من شهرستانم تهران نیستم ) مدل های مختلفی از کولر مستر دیدم infinite را با قیمت 38 پیدا کردم اما متاسفانه U3 را جایی نداشت U1 و U2 داشتن اما این را نه.

اقا مرسی از زحمتی که کشیدی و تست گرفتی .کول پد چقدر روشن بود ؟ روی حداکثر سرعت بود ؟ اختلاف دما خیلی ناچیز در حد 4-5 درجه اما روی دمای هارد تاثیر بهتری داشته .
    حالا نمیدونم اگه اینجوری باشه یعنی در حد 4-5 درجه باشه فایده ای نداره.
    خلاقیت و ابتکار دارم اما فکر نکنم به دردسرش بیارزه که همچین کاری کنم.
    حدود 15 دقیقه ای روشن بود و روی حداکثر سرعت بود ولی مطمئنم اگه برقش 12 ولتی بود کاهش دما بیشتر میشد
    ضمنا با اعمال ولتاژ 12 ولت به فن ها مشکل خاصی پیش نمیاد فقط سرو صداش بیشتر میشه (یه کوچولو عمرش هم میاد پایین ولی خیالی نیست)

18. 3 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

مرسی پسر خیلی زحمتت دادم ، دستت درد نکنه.

به نظرم بگیرم خوبه ضرری نداره . حالا به نظرت 3 فن بگیرم یا اون تک فنی که شما داری ؟ فکر میکنم 3 فن بهتره چون هر کدوم از فن ها 1800 rpm سرعتشون هست و اگه هر کدوم از فن ها را هم جوری تنظیم کنم ک دقیقا زیر قسمت های تهویه لپ تاپ باشه نتیجه بهتری به دست میاد و دما پائین تر میاد.
    راستی لپ تاپت را چند گرفتی ؟ N61 JV هست با سی پی یو Core i5 ؟ جند روز پیش داشتم رتبه بندی سی پی یو هارو نگاه میکردم دیم سی پی یو Core i5 560 m شما دو پله از سی پی یو Core i7 720Qm ما بهتره و بالاتره.
    مبارکت باشه

20. 3 کاربر از You Were Mine بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •