کانکشن رو حذف و مودمو ریست کن (از پشت و یا کنار ) و در ادامه کامپیوتر رو هم ریست کن ! بعد از بالا اومدن ویندوز مودمو از طریق وارد کردن آدرس 192.168.1.1 در مرورگر کانفیگ کن و نه سی دی
کانکشن رو حذف و مودمو ریست کن (از پشت و یا کنار ) و در ادامه کامپیوتر رو هم ریست کن ! بعد از بالا اومدن ویندوز مودمو از طریق وارد کردن آدرس 192.168.1.1 در مرورگر کانفیگ کن و نه سی دی
Last edited by leo.unique; 11-04-2014 at 23:17.
والا نمیدونم چقدر هزینه میبره - شما اگه امکانش هست تو سه سطح متوسط ، نسبتا خوب و عالی معرفی کنید بهم
ويندوز زبون بسته رو چی کارش داری!
مشکلت فقط یه چیزه اونم اینکه درست pppoe تنظيم نشده به نظر من مودمتو ریست کن و یه بار دیگه تنظیمش کن یا فردا ببر نزد پشتیبانی شرکت اینترتتون سه سوت درستش میکنه. تنظیمی که برا مودم خودم انجام دادم اینجوری شده خلاصش:
![]()
الان بهترین مودم موجود از همه لحاظ تا100 تومن چی هست؟
نظرتون درباره 2730 سفید چیه؟!!!!!!!!
مودم خوب و بی دردسریه در این رده قیمتی ! تنها عیبش آنتن جدانشدنیشه![]()
کدوم طبقات مهمن؟
در حد متوسط یه روتر با یه مودم: مودم tplink 8968 و روتر tplink wr841 ورژن 8 که حدود 225 تومن خرج برمیداره.مودم میره طبقه 2 و روتر میره طبقه3
در حد خوب tplink 8970 و tplink wr810 حدود 325 تومن
مورد خیلی خوب مودمتو tplink 8980 بردار و روتر همون در مجموع حدود 400 تومن
واقعا عالى: روتر tplink 4300 و روتر asus rt ac66 حدود 1100 تومن!
لطفا جواب بدید تا فردا قصد خرید دارم
من یه مودم tp-link 8960 گرفتم که انتنهاش 3 db هست
میخواستم بدونم تا چند db ساپورت میکنه ؟ منظورم اینه که مثلا 7 یا 10 db بزارم تغیری میکنه بردش ؟ اصلا کشش داره ؟
سلام. بچه ها تنظیمات امنیت وایرلس مودممو اینجوری گذاشتم ....ببینید مشکلی نداره اخه بلد نبودم...
Security Mode : auto( wpa2 or wpa
WPA Encryption : tkip + aes
WPA Mode :
auto( wpa2 or wpa) - psk
Group Key Update Interval : 0
Pre-Shared Key : رمزمو گذاشتم... اینا مشکلی ندارن؟؟؟ الان کسی خواست وصل شه پسورد میخواد درسته؟؟
اولش Security Mode رو روی wep گذاشتم..... گوشیم مودمو پیدا میکرد.... پسوردم میخواست ولی کانکت نمیشد.... چرا؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)