تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 360 از 1291 اولاول ... 260310350356357358359360361362363364370410460860 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,591 به 3,600 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

اگه نباشه جاش خالی می مونه oj2008pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    من الان adsl ‎256‎ ‎‏ از داتک دارم و از سرعتش خیلی راضیم ولی چون گاهی اوقات باید به شهر دیگه برم میخوام وایمکس بگیرم.
    1.‏ از کجا بگیرم؟
    2.‏ وایمکس قطعی نداره؟
    3.‏ سرعتش چطوره ؟
    کلا اگه وایمکس بگیرم پشیمون نمیشم ؟
    در ضمن میخوام در تهران و مشهد استفاده کنم

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

سلام دوستان
    من الان adsl ‎256‎ ‎‏ از داتک دارم و از سرعتش خیلی راضیم ولی چون گاهی اوقات باید به شهر دیگه برم میخوام وایمکس بگیرم.
    1.‏ از کجا بگیرم؟
    2.‏ وایمکس قطعی نداره؟
    3.‏ سرعتش چطوره ؟
    کلا اگه وایمکس بگیرم پشیمون نمیشم ؟
    در ضمن میخوام در تهران و مشهد استفاده کنم
    1- میری تو سایت ایرانسل .بخش وایمکس و بخش ثبت نام. بعد فرم رو پر میکنی و ارسال میکنی. خیلی ساده هست
    فرم که ارسال بشه برای تعیدیه یه اس ام اس و ایمیل واست ارسال میشه و بعد از ثبت نهایی بهت زنگ میزنن.

2- قطعی داره. واسه من تو این یک ماه و خورده ای که دارم 2 روز قطع بود

3- من 256 دارم بین 30 تا 35 هست . ولی بیشتر روی 32 فیکس هستش!

پشیمون شدن بستگی به منطقه ات داره که باید در بخش پوشش شبکه تو خود سایت محل سکونتت رو با وضعیت آنتن دهی چک کنی!
    الان تو خونه ما 3 تا چراغ روشنه ولی همون 32 رو واسه دانلود دارم. فقط پینگ یکم میره بالا بعضی وقتا !

فکر کنم مشهد هم پوشش شبکه داشته باشه. باید زنگ بزنی سوال کنی.
    واسه اینکه میخوای اینور اونور بری پس باید همون USB اش رو بگیری یا اگر هم میتونی وای فایش رو بگیر!

من که راضی هستم فعلا! جوابم رو داده. ارزون هم هستش!. افت سرعت هم اصلا نداشتم!

---------- Post added at 09:34 AM ---------- Previous post was at 09:31 AM ----------

کلن این اواخر به جای اینکه آنتن دهیشون بهتر بشه هی بدتر شده. من از سه تا آنتن تو این چند ماه به 2 تا و این اواخر یکی تنزل پیدا کردم. سرعتشم که دیروزو امروز خیلی کند بوده...
    تعداد انتن ها زمانی کم میشن که بار ترافیکی منطقه بیشتر بشه. مثل یه رودخونه که آب با فشار از توش رد میشه . حالا وقتی 30 40 تا انشعاب بهش بدی دیگه مثل قبل نیست!
    سرعت خیلی کم نمیشه شاید پینگ یکم بره بالا.

---------- Post added at 09:38 AM ---------- Previous post was at 09:34 AM ----------

آقا کسی میدونه این سوکت TEL که روی مودم وایرلس BM632W هست، باهاش میشه چی کار کرد؟
    یه سری کارا که باید از طریق تلفن توی نت انجام بشه از طریق اون انجام میشه که کابل تلفن رو میتونی وصل کنی به مودم وایمکس. توی ADSL دیگه این کار لازم نیست چون مستقیما از خط استفاده میشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه oj2008pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

1.خب 30 خیلی کمه که
    من با adsl ‎256 دانلودم 50 60 هست
    2.‏ تو سایت نگاه کردم منطقه سبز هستیم.
    3.‏ مودم به احتمال زیاد وای فای میگیرم.
    4.‏ پینگش چطوره ؟ میشه کانتر بازی کرد ؟

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

یه سری کارا که باید از طریق تلفن توی نت انجام بشه از طریق اون انجام میشه که کابل تلفن رو میتونی وصل کنی به مودم وایمکس. توی ADSL دیگه این کار لازم نیست چون مستقیما از خط استفاده میشه
    آقا یه سری کارا تو نت چیه دیگه ؟ برای شما که خودت استادی زشته
    اون مال تلفن اینترنتی هست که سرویسش الان راه نیافتاده وقتی که راه بیافته روی سرویس وایمکست یه شماره تلفن هم داری که میتونی تلفن رو به مودم وصل کنی و زنگ بزنی مثل موبایل یه شماره تلفن که همیشه همراهت هست و در ضمن ADSL اصلا همچین تکنولوژی نداره چون خودش نیاز به تلفن داره

5. 4 کاربر از Electronic-Arts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام
    شما هم که استفاده میکنین وقتی فقط صفحه باز میکنین زیاد حجمتون میره؟ من یک بار حدود 45 دقیقه فقط توی صفحه های اینترنت میچرخیدم با bwmeter زده بود 50 مگابایت استفاده شده!!!!!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام
    شما هم که استفاده میکنین وقتی فقط صفحه باز میکنین زیاد حجمتون میره؟ من یک بار حدود 45 دقیقه فقط توی صفحه های اینترنت میچرخیدم با bwmeter زده بود 50 مگابایت استفاده شده!!!!!!!
    بله ..همینطوره
    من که کلا دکمه show pictureرا غیر فعال کردم
    .................................................. ...............
    مبین نت بهتره یا ایرانسل؟

8. این کاربر از hamidcivil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال sokote mordab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

سلام

من یک مودم وایرلس وایمکس دارم این علت چیه بعضی وقت ها با اینکه انتن دهی خوبه و اینترنت وصل است ولی لپ تاپ های که می خواهند با وایر لس کانکت بشن با اینکه اسم مودم را پیدا کرده اند و کانکت شده اند رو ی علامت انتن ( ویندوز 7 ) علامت تعجب می اید و نمی توانند از اینترنت استفاده کنند. روی خیلی از لپ تاپ های دیگه با مودم های دیگه این اتفاق افتاده بعد از چند دقیقه یا چند ساعت خودش درست میشه ؟ علت؟

ممنون

10. این کاربر از sokote mordab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دیشب اینترنت حدود ساعت 1:40 دقیقه بود که قطع شد و دیگه هم وصل نشد منم خاموشش کردم و خوابیدم
    ظاهرا تا صبح مشکل داشته . برای بقیه هم همین جوری بوده؟
    آره آقا. دقیقا
    اتفاقا منم کار واجب داشتم تو نت. ولی نشد و کلی اعصابمو ریخت به هم.
    من الان یکساله وایمکس گرفتم. همچین اتفاقی تا بحال نیفتاده بود. سرعت پایین میومد ولی قطع نمیشد

آخر فروم باز mohammad_s7201's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.
    من چون خطمون فیبر نوریه و نمیتونم ADSL بگیرم میخوام وایمکس بگیرم. واسه همین کلی سوال دارم:
    1- اونایی که سرعت 128 دارن، سرعت دانلودشون چنده؟
    2- قطعی نداره؟ (منطقه ما تو نقشه سبزه)
    3- مودم WiFi میخوام بگیرم. خوبه به نظرتون؟
    4- ارزونترین سرویسش کدومه؟ من خودم میخوام سرویس اعتباری 128، 3گیگ در ماه بگیرم (124800 ریال).
    5- اگه مثلا به مدت یه ماه از سرویس اعتباری استفاده نکنم و پول هم ندم که شارژش کنم مشکلی پیش نمیاد؟
    Last edited by mohammad_s7201; 05-06-2011 at 12:27.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

آقا یه سری کارا تو نت چیه دیگه ؟ برای شما که خودت استادی زشته
    اون مال تلفن اینترنتی هست که سرویسش الان راه نیافتاده وقتی که راه بیافته روی سرویس وایمکست یه شماره تلفن هم داری که میتونی تلفن رو به مودم وصل کنی و زنگ بزنی مثل موبایل یه شماره تلفن که همیشه همراهت هست و در ضمن ADSL اصلا همچین تکنولوژی نداره چون خودش نیاز به تلفن داره
    سلام این تلفن اینترنتی نمیدونید کی قراره راه بیافته ؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •