چطوری میشه کارکتر بازی را تغییر داد یعنی پس از اینکه سوم شخص شد اصلا نمیه![]()
چطوری میشه کارکتر بازی را تغییر داد یعنی پس از اینکه سوم شخص شد اصلا نمیه![]()
آموزش دوربین سوم شخص صفحه اول تاپیک هست .... (خودم گذاشتم)سلام!
اقا من از روی این ویدیو پیش رفتم ولی نشد راهنمای دیگری است یا نه :
کد:
http://www.youtube.com/watch?v=lyXm7Pp2Fis
کاراکتر بازی هم که دوستان قبلا جواب دادن ....چطوری میشه کارکتر بازی را تغییر داد یعنی پس از اینکه سوم شخص شد اصلا نمیه![]()
قبلا درستش کردم سوم شخص شدن را با کمک همین ویدیو ولی وقتی سوم شخص میشه هدف حرکت نمی کنه تازه شما نیز از این استفاده کردید تو صفحه 8 همین تاپیک
عزیز من میگم صفحه اول تاپیک شما میری صقحه 8 .... !!!! خودم مشکل اونو می دونم که بیخیالش شدم .... برو صفحه اول آموزش 4 رو بخون همه مشکلات حل میشه ....قبلا درستش کردم سوم شخص شدن را با کمک همین ویدیو ولی وقتی سوم شخص میشه هدف حرکت نمی کنه تازه شما نیز از این استفاده کردید تو صفحه 8 همین تاپیک
سلام به همه دوستان بعد از 3 روز تمام 360 صفحه رو تموم کردم خیلی چیزا یاد گرفتم بخصوص از پست های اقا محمد. این تصویر Kissmat برای ساخت دوربین سوم شخصه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بالاخره تونستم شخصیتم رو عوض کنم..ولی یه مشکل جدید:
دوربین رو وقتی به سمت بالا میگیرم میره تو کاراکترم..
اقا میشه یکی بگه چجوری میشه لول بندی کرد؟؟مثلا هر وقت که خواستم این mapبسته شه و بره مپه بعدی..مثل مرحله خودمون..برای مثال بهش بگه به این تریگر یا نقطه رسید مپه بعدی بیاد..دمتون گرم![]()
خوبه دوربین رو بیار عقب تر ....بالاخره تونستم شخصیتم رو عوض کنم..ولی یه مشکل جدید:
دوربین رو وقتی به سمت بالا میگیرم میره تو کاراکترم..
اقا میشه یکی بگه چجوری میشه لول بندی کرد؟؟مثلا هر وقت که خواستم این mapبسته شه و بره مپه بعدی..مثل مرحله خودمون..برای مثال بهش بگه به این تریگر یا نقطه رسید مپه بعدی بیاد..دمتون گرم![]()
اینو ببین
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببخشید وقتی من سوم شخص می کنم پایین صفحه سیاه میشه مشکل چیه و یه مشکل دیگه هست که هدف تفنگ هرکت نمی کنه و ثابت هست و وقتی تفنگ را به پایین یکرک تیر مستقیم میره.
سلام به همگی
توی Scorpion نقش دوربین رو GunViewSocket بازی میکنه.
چجوری میتونم این دوربین رو ثابتش کنم یعنی اینکه بالا و پایین نشه و دور ماشین هم نچرخه؟
دوستان کمکم کنید
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)