تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 360 از 432 اولاول ... 260310350356357358359360361362363364370410 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,591 به 3,600 از 4315

نام تاپيک: ✦ مباحث مرتبط با دانشگاه جامع علمي و کاربردي

پروفشنال qwertym's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

ممنون از راهنماییتون دوست عزیز

لطفا در ثبت نام کمکم کنید

من الان دفترچه رشته ها را دانلود کردم من میخوام تو رشته کامپیوتر - نرم افزار انتخاب کنم اما کد دیپلم من تو جدول این رشته نبود

و کد رشته من تو جدول رشته گرافیک بود یعنی فقط رشته گرافیک میتونم انتخاب کنم ؟؟

این لینک دفترچش : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حجمش 138 کیلوبایت هستش ممنون میشم دانلودش کنید و راهنماییم کنید

یه دنیا ممنون

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

ببین یه مشخصات هست که برای دیپلمه یعنی کد دیپلم و معدل و تاریخ اخذ که همون مال رشتت رو پر میکنی بعد از دفترچه رشته معماری که میخوای بری با دانشگاه مورد نظرت رو انتخاب میکنم مثلا معماری واحد تهران 5 با کد 5555 اینو انتخاب میکن
    تو قسمت وارد کردن کد رشته کد رشته جدید با محل دانشگاهت رو میزنی بازم من آی دی بهت میدم

3. این کاربر از hossein019940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

ببین یه مشخصات هست که برای دیپلمه یعنی کد دیپلم و معدل و تاریخ اخذ که همون مال رشتت رو پر میکنی بعد از دفترچه رشته معماری که میخوای بری با دانشگاه مورد نظرت رو انتخاب میکنم مثلا معماری واحد تهران 5 با کد 5555 اینو انتخاب میکن
    تو قسمت وارد کردن کد رشته کد رشته جدید با محل دانشگاهت رو میزنی بازم من آی دی بهت میدم
    ادتون کردم دوست عزیز

آخر فروم باز mojtaba2321's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

آقا رفتم سایت دانشگاه آزاد فقط تا اول شهریور ثبت نام داره این دو تا گزینه رو برتای ثبت نام کاردانی داره کدوم رو باید انتخاب کنم ؟؟؟

سامانه ثبت نام دوره کاردانی پیوسته بدون آزمون سال تحصیلی 94-93
    سامانه ثبت نام دوره کاردانی ناپیوسته بدون آزمون سال تحصیلی 94-93
    شما برای دانشگاه آزاد هر دانشگاهی بری حضوری هم ثبت نامتون میکنن.

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

آقا یه سوال دیگه :

دانشگاه صنعتی هم بدون آزمون دانشجو میپذیره یا با آزمون هستش ؟؟؟

آخر فروم باز paranoid_android's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    in My Earphones

پيش فرض

آقا یه سوال دیگه :

دانشگاه صنعتی هم بدون آزمون دانشجو میپذیره یا با آزمون هستش ؟؟؟
    دانشگاه های صنعتی؟! منظورتون دانشگاه های دولتی هستن؟ به نظرتون امکانش هست که بدون کنکور دانشجو بردارن؟! البته بعضیاشون پذیرش به شیوه مجازی دارن که اونم باز از طریق کنکور هست.

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

دانشگاه های صنعتی؟! منظورتون دانشگاه های دولتی هستن؟ به نظرتون امکانش هست که بدون کنکور دانشجو بردارن؟! البته بعضیاشون پذیرش به شیوه مجازی دارن که اونم باز از طریق کنکور هست.
    مگه قرار نبود کنکور حذف بشه تا دانشگاه ها بدون آزمون ثبت نام کنند ؟

آخر فروم باز paranoid_android's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    in My Earphones

پيش فرض

مگه قرار نبود کنکور حذف بشه تا دانشگاه ها بدون آزمون ثبت نام کنند ؟
    بله.. یه 100 سالی هست که میگن کنکور قراره حذف بشه و دانشگاه های ایران مثل بقیه کشورهای متمدن دنیا و بر اساس سوابق تحصیلی دانشجو پذیرش کنن، ولی فعلا دوره های روزانه و شبانه و اکثر غیرانتفایی ها و مجازی ها از طریق کنکور سراسری دانشجو برمیداره.. اینکه دانشگاه آزاد توی بیش از 90 درصد رشته ها و واحدهای دانشگاهی بدون کنکور دانشجو برمیداره به این دلیله که تقریبا واحدهای دانشگاهیش از تعداد سوپرمارکت های سطح شهر و روستا در حال بیشتر شدنه و نیازی به کنکور نداره اصلا! واحدهای علمی کاربردی هم همینطوره تقریبا و یواش یواش شرکت صفدرقلی و شرکا هم داره یه واحد علمی کاربردی برا خودش میزنه..
    Last edited by paranoid_android; 20-08-2014 at 20:50.

10. این کاربر از paranoid_android بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

بله.. یه 100 سالی هست که میگن کنکور قراره حذف بشه و دانشگاه های ایران مثل بقیه کشورهای متمدن دنیا و بر اساس سوابق تحصیلی دانشجو پذیرش کنن، ولی فعلا دوره های روزانه و شبانه و اکثر غیرانتفایی ها و مجازی ها از طریق کنکور سراسری دانشجو برمیداره.. اینکه دانشگاه آزاد توی بیش از 90 درصد رشته ها و واحدهای دانشگاهی بدون کنکور دانشجو برمیداره به این دلیله که تقریبا واحدهای دانشگاهیش از تعداد سوپرمارکت های سطح شهر و روستا در حال بیشتر شدنه و نیازی به کنکور نداره اصلا! واحدهای علمی کاربردی هم همینطوره تقریبا و یواش یواش شرکت صفدرقلی و شرکا هم داره یه واحد علمی کاربردی برا خودش میزنه..
    خیلی دقیق و کامل جوابمو گرفتم

12. این کاربر از qwertym بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای تالکین

پيش فرض

سلام
    دوستان . درسی که من ترم قبل افتادم و در ترم جدید پاسش کنم . نمره آن درس در ترم قبل که ان درس را افتادم و ترمی که ان درس را پاس کردم جایگزین میشه و در معدل هر دو ترم تاثیر داره ؟ یا فقط در ترمی که پاس کردم در معدل تاثیر داره ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •