تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: --

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • --

0 0%
  • --

0 0%
صفحه 360 از 469 اولاول ... 260310350356357358359360361362363364370410460 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,591 به 3,600 از 4685

نام تاپيک: ســــــو تــــــــــي بــــــــــازار!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من که تو زندگیم کلی سوتی داشتم اما الان هیچ کدوم رو یادم نیست...
    فکر کنم همین خودش یه سوتی باشه

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

شما چی؟!
    خب بگم به کی؟به غریبه و اشنا میگم از پسرا تو این مواقع کمک نخوانخوبه اینجوری؟
    عالیه همینو بگو...

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

همون مرده بود که موهای بلند داشت باحال بود
    اون دیگه تکراری شد یه دونه جدید به افتخار شما میزارم.

حـــــرفـه ای Mojtaba N87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    مشهد (Hometown : شیراز)

پيش فرض

اون دیگه تکراری شد یه دونه جدید به افتخار شما میزارم.
    خوبه ولی اون قبلی تکراریه بهتر بود...ابهت بیشتری داشتی با اون

-------------------

سوتی آنلاین دیگری از اینجانب :

داشتم تو بخش موبایل چرخ می زدم یه تاپیک دیدم که یه سوال پرسیده بودن ، اومدم جواب بدم دیدم تاپیک خیلی قدیمیه ! بالای انجمن رو نگاه کردم دیدم اومدم تو صفحه آخر انجمن نوکیا! تاپیک مال سال 2005 بود!!!!!

نمی دونم چطوری رفته بودم اونجا! خوب شد پست ندادم توش که بچه ها کلم رو می کندند!

خودم به همه گیر می دم که نبش قبر نکنین و تاپیک زیرخاکی نیارین بالا

به خیر گذشت!

آخر فروم باز frnsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

ایول خیلی باحال بود...

منم یه بار داشتم از دانشگاه میرفتم خونه با دوستام بودم. بعد جلو دانشگاه ما یه تلفن کارتی هست. دو تا دختره کنارش وایساده بودن. یکیشون منو صدا کرد گفت ببخشید من به یه شماره ای زنگ میزنم شما بگید با سامان کار دارم بعد سامان که برداشت گوشی رو بدید به من. منم نیشم باز شد گفتم باشه به دوستامم گفتم وایسید یه لحظه... خلاصه دختره شماره رو گرفت گوشی رو داد به من... حالا دو دختره هم 2 طرف من چسبیده بودن داشتن به من نگاه میکردن. یه زنه گوشی رو گرفت منم هول کردم اسم پسره یادم رفت.. گفتم ببخشید آقا رضا هستن ؟ زنه گفت رضا نداریم اشتباه گرفتی... دختره اینجوری شد گفت رضا چیه گفتم سامان. من گفتم ببخشید یادم رفت دوباره بگیر میگم. دوستای منم در فاصله یک متری ما وایساده بودن داشتن کر کر میخندیدن. یه خفه شید هم به اونا گفتم و دوباره گوشی رو گرفتم. زنه گفت بفرمایید... گفتم ببخشید آقا سامان هستن. زنه گفت نه رفته بیرون شما ؟ منم گفتم یکی از همکلاسی های دانشگاش هستم. بعد زنه از پشت تلفن اینجوری شد گفت سامان که دانشجو نیست. منم دیدم دیگه خفن ضایع شد سریع قطع کردم به دختره گفتم خونه نیست آقا سامانتون. دختره هم یه نگاهی به این حالت به من کرد ... بعد دیگه واینسادم سریع صحنه رو ترک کردم... ولی مطمئنم دختره پشیمون شد از اینکه این کارو از من خواست...
    خیلی باحال بود!
    و حال کردم چون آبرو پسرها رفت!

ووکمن سابق خیلی سوتی می داد ولی جدیدا سر به راه شده

در هر حال حالا حالاها اوله
    سر به راه نشده IQ بالا رفته!

خیلی باحال بود!
    سوتی های شما بوی شیطنت داره
    تایید میشه!

آخر فروم باز frnsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

حرصم در اومده. این p30 هم که همش داره سوتی میده. صفحه ها رو یکی بیشتر نشون میده. اما سر کاریه! چقدر پست دیلیت میشه!!!!!

راستی من یه خواهر دارم که همش با حرف زدنش سوتی میده. خیلی خنده دار میشه. اصلا فارسی رو ریخته به هم. تازه بچه دار شده و ما همش بهش میگیم تو رو خدا تو بهش حرف زدن یاد نده!!!
    دیروز اومده بود خونمون. یه سوتی بیشتر نداد متاسفانه : راستی چرا بچه وای نباید بسه؟

داره خودمونی میشه reflex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

یه روز به برادرم گفتم که به یه خدمات کامپیوتری زنگ بزنه.اسم کسی که صاحب مغازه بود آقای کیوان بود( فامیلیش کیوان بود) اسم خدماتیه هم کرانه رایانه بود.برادرم زنگ زد .خودم هم گوشم رو گذاشتم رو گوشی.طرف که گوشی رو برداشت برادرم هول شد گفت ببخشید کناره یارانه؟آقاهه با خنده بهش گفت بفرمایید؟برادرم گفت ببخشید آقا کیوان هستند؟!من که رو زمین ولو شده بودم و میخندیدم . برادرم هم که صحنه رو دید گوشی رو گذاشت و اومد سمتم و ...

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

خوبه ولی اون قبلی تکراریه بهتر بود...ابهت بیشتری داشتی با اون

-------------------

سوتی آنلاین دیگری از اینجانب :

داشتم تو بخش موبایل چرخ می زدم یه تاپیک دیدم که یه سوال پرسیده بودن ، اومدم جواب بدم دیدم تاپیک خیلی قدیمیه ! بالای انجمن رو نگاه کردم دیدم اومدم تو صفحه آخر انجمن نوکیا! تاپیک مال سال 2005 بود!!!!!

نمی دونم چطوری رفته بودم اونجا! خوب شد پست ندادم توش که بچه ها کلم رو می کندند!

خودم به همه گیر می دم که نبش قبر نکنین و تاپیک زیرخاکی نیارین بالا

به خیر گذشت!
    داداش خودت که همکار انجمنی پستت رو پاک میکردی زود

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

خیلی باحال بود!
    و حال کردم چون آبرو پسرها رفت!
    تو هم که همش دنبال ریختن آبروی پسرها هستی حالا که اینطور شد بزار یه سوتی بگم از آبروریزی دخترها...

یه روز جلو مغازه دوستم وایساده بودم. در خونه بغلی باز شد یه ماشین دنده عقب از خونه اومد بیرون. راننده ش یه دختره بود. همونطوری دنده عقب رفت رفت تو شکم یه ماشین دیگه که اونور خیابون پارک بود. ماشین کلا تو رفت. منم از خنده داشتم میمردم سریع رفتم تو مغازه.... قیافه دختره دیدنی بود هی داشت اینور اونورشو نگاه میکرد....

یه بارم تو دانشگاه سر کلاس زبان عمومی استاد به طور اتفاقی به یکی از دخترهای کلاس گفت این قسمت رو بخون. دختره هم هول شده بود چنان به تته پته افتاده بود که ما اون ته کلاس داشتیم غش میکردیم از خنده... آخرشم زد زیر گریه... استاد گفت نمیخواد دیگه بخونی... بعد به من گفت تو که اینقدر میخندی خودت بخون...اما من اصلا کتاب نداشتم از دو ردیف جلوتر کتابو گرفتم بعد دو ساعت داشتم دنبال اون صفحه میگشتم آخرشم استاد گفت نمیخواد بخونی...

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

یه روز به برادرم گفتم که به یه خدمات کامپیوتری زنگ بزنه.اسم کسی که صاحب مغازه بود آقای کیوان بود( فامیلیش کیوان بود) اسم خدماتیه هم کرانه رایانه بود.برادرم زنگ زد .خودم هم گوشم رو گذاشتم رو گوشی.طرف که گوشی رو برداشت برادرم هول شد گفت ببخشید کناره یارانه؟آقاهه با خنده بهش گفت بفرمایید؟برادرم گفت ببخشید آقا کیوان هستند؟!من که رو زمین ولو شده بودم و میخندیدم . برادرم هم که صحنه رو دید گوشی رو گذاشت و اومد سمتم و ...
    اینم باحال بود ایول... ولی چه اسم مزخرفی داشت.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •