دوست عزیز کرک سون شما رو بایوس سیستم تغیررات داده بایوس را دیفالت کن بعد xp رو نصب کن بعد ویستا و سون چون نمیشه down grade سیستم عامل رو
دوست عزیز کرک سون شما رو بایوس سیستم تغیررات داده بایوس را دیفالت کن بعد xp رو نصب کن بعد ویستا و سون چون نمیشه down grade سیستم عامل رو
من الان یه چیزی یادم اومد که یکی اشاره کرده بهش.
یه سری عکسها رو رنگ بندیش توی این ویندوز عوض میشه. یعنی سفید میشه کرم یا زرد زرد کم رنگ میشه. یعنی رنگها طبیعی نیستن. تو خود ویندوز البته.نمیدونم. شاید هم مشکل از گرافیک من باشه!!!!
آقا یه سوال خیلی خیلی خیلی مهم.
کسی ویندوز 7 رو آپدیت کرده. به 64 بیت. یعنی 32 رو به 64 آپدیت کنه؟
فقط باید ویندوز رو با دی وی دی آپدیت کنیم؟ پک آپدیت نداره؟ مثل ویندوز ایکس پی معمولی به سرویس پگ 3.
شما تنها برای تبدیل 32 بیت به 64 باید دوباره نصب کنین !
در مورد XP هم همین ور هست !XP اگر 32 باشه و یا 64 باز هم با آپدیت کردن پک سرویسها آپگرید میشه .
اما برای تبدیل ,vista ی 64 بیت به سون 64 بیت میتونین آپگریدش کنین .
سلام
گزینه pin کردن به taskbar در برنامه هایی که باز میکنم حذف شده!
وقتی راست کلیک میکنم گزینش نیست فقط recent هست)
چکارش کنم؟
راستش من طبق دستور زیر رفتم ولی تو قسمت HKEY_CLASSES_ROOT فلدری با این اسم : lnkfile پیدا نکردم ،شما یه بار امتحان کن ،شاید مشکلتون حل شد !
If the option to pin to the taskbar does now show up when you right click on an icon, perhaps you also have the shortcut arrow display turned off. To enable it again
- Run Regedit
- Go to HKEY_CLASSES_ROOT \ lnkfile
- Createt a new String Value with the name IsShortcut
- Reboot the computer
سلام دوستان .... ببخشید من یه سوال داشتم ...
آیا می شه برروی لپ تاپ با روم 1 گیگا بایت ویندوز seven رو نصب کرد ؟ یعنی آیا رمی هم می مونه واسه بقیه کارها ؟
بله نصب که میشه خود ویندوز در اخرین ورژنش حدود 600 مگابایت رم میخوام البته سرعت کمی پایین میاد
چی شد کسی جواب ما رو نمیده دوستان؟
اول سلام و خسته نباشید
دوم تو رو به خدا یکی جواب بده!
تو ویندوز سون هنگام کار کردن با لوازمی که از usb استفاده میکنند مثل External Hard , MP3 Player , Flash و ... بعد از اتمام کار علی رغم اینکه Eject می کنم و آیکون اون هم از My Computer برداشته میشه ولی چراغ این لوازم همچنان روشنه و در مورد External Hard هم همچنان صدای گردش موتورش شنیده میشه!
این رو هم اضافه کنم که من در ویندوز XP همچین مشکلی نداشتم و usb درست کار می کرد.
مرسی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)