تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیرت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 360 از 1135 اولاول ... 260310350356357358359360361362363364370410460860 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,591 به 3,600 از 11350

نام تاپيک: اینترنت استان فارس

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

واسا گرمش کنم

جریان من با شاتل(آرانیک) دزد:
    جریان از زمانی شروع میشه که شروع کردن به محدود کردن سرعت دانلود شبانه و من هم هی زنگ میزدم پشتیبانی شیراز و تهران دیدم فایده نداره رفتم تنظیم مقررات شکایت کنم که سرعت شبانه را محدود میکنن که دیدم طبق قانون تنظیم مقررات اگه سرعت کمتر از 1.6 برای 128 باشه نمیشه کاری کرد گفتم اگه طبق قانونه که نباید به کاربر خانگی بیشتر از 128 بدن ولی در عمل به جای 128 بدون ارائه هیچ مدرکی 512 میدن و به خاطر همین شکایت کردم تنظیم مقررات بعد یک مدت دیدم سرعت من تنها را فقط کردن 128 دقیقا داون استریم واپ استریم را کردن 128 منم دوباره رفتم تنظیم مقررات دیدم فایده ای نداره و در پایان دوره سرویسم را بدون درخواست من قطع رانژه کرن در صورتی که من هزینه دوره جدید را داده بود فقط 500 تا تک تومنی مانده بود (تازه فاکتور دوره جدیدم را هم یک روز قبل از پایان این دوره از توی سایت مای شاتل پاک کردن در صورتی که من فاکتور را توی ایمیلم داشتم) که اونم طبق قرارداد قبل از 15 روز پرداخت کردم در صورتی که اینها نباید همون اول قطع رانژه میکردن رفتم استانداری پیش وزیر فناوری اطلاعات و اونجا شکایت کردم که کاری نتونست بکنه رفتم اداره بازرگانی شکایت کردم بخاطر اینکه فاکتور دوره جدید زده بودن و منم پرداخت کرده بودم اداره بازرگانی یه جلسه گذاشت من رفتم و از شاتل هم پشتیبانی ارشدشون به عنوان نماینده شاتل امده بود. طرف نماینده شاتل که فاکتور را دست من دید گفت اگه مشخص بشه شما مبلغ دوره جدید را دادید حق با شماست بعد که مشخص شد زد زیر حرفش و مدیر شاتل خودش امد و با پارتی بازی پرونده را مختومه کرد منم چند روز بعد همونجا یه پارتی پیدا کردم و پرونده را در جریان انداختم و اداره بازرگانی به شاتل گفت باید به من سرویس بدن اونها هم قبول نکردن قرار شد پرونده را بفرستن تعزیرات...
    امروز زنگ زدم اداره بازرگانی گفت نامه تایپ شده رفته برای امضا ولی معاون اداره بازرگانی به متن نامه گیر داده دوباره دادن تایپ بشه
    ادامه دارد...
    فعلا که از طرف اداره بازرگانی یه مورد تخلفاتی توی پروندشون ثبت شده.
    اینو گفتم که دوستان با این شرکت دزد بیشتر اشنا باشن و هشیار بشن..
    در تکمیل صحبت دوستمون باید بگم درسته شرکت شاتل اصلا سرعتهاش خوب نیست(البته نمیخوام بگم دزده چون نمیشه کسی رو متهم کرد) ولی من دوتا از دوستام که از شاتل سرویس 128 میگیرن گفتم سرعتتون چقدره گفتند : خیلی توپه ، معرکه است گفتم حالا بگین،یکیشون گفت 60 یکی دیگشون گفت 65 . گفتم برید بمیرید من قبلا صبانت بودم سرعت دانلودم 140 بود ولی الان که اومدم اسیاتک 240 هست وقتی اینو شنیدن خلاصه کلی بد و بیرا نثار شرکت شاتل کردن و تصمیمشون بر این شد که دور بعد دیگه از این شرکت خدمات نگیرن.
    خلاصه سرعت اینترنت شرکت شاتل نسبت به شرکتهای دیگه واقعا ضعیفه،پس خواهشا کسی فکر سرویس گرفتن از این شرکت رو نکنه.

2. این کاربر از hossein-gh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

این قضیه 00:30 تا 6:55 پارس همچنان کار میکنه؟
    واسه همه سرویس هاشون جواب میده؟

من همچنان بین آسیاتک و پارس موندم.
    کسی نظری نداره؟
    من تاپیک پارس انلاین رو که نگاه کردم مثل اینکه هنوز این ترفند عملیه.
    اما در مورد سوال بعدیتون باید بگم من الان خودم از اسیاتک سرویس میگیرم ، سرعت روزانه هاشون واقعا عالیه(220الی 250 هست ) ولی جدیدا گند زدن به شبانه ها و سرعتها به 60-70 رسیده(قبلا شبی 2.5 گیگ دانلود میکردم ولی الان به 1 گیگ رسیده).
    در مورد پارس انلاین طبق نظر و گفته دوستامون توی همین تاپیک مثل اینکه سرعت روزانه اش تعریفی نداره و به 110 میرسه ولی شبانشون بهتر از شرکت اسیاتک هست.
    حالا دیگه تصمیم با خودتوته ، اگه روزانه براتون مهمه حتما برین اسیاتک ولی اگه شبانه اهمیت داره برین پارس انلاین . البته فکر نکنم سرعت شبانه پارس انلاین هم زیاد تعریفی باشه(دوستانی که از پارس انلاین سرویس میگیرن باید توضیح بدن)
    ولی من در کل آسیاتک رو پیشنهاد میکنم ...

4. 2 کاربر از hossein-gh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه younes_ysf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من تاپیک پارس انلاین رو که نگاه کردم مثل اینکه هنوز این ترفند عملیه.
    اما در مورد سوال بعدیتون باید بگم من الان خودم از اسیاتک سرویس میگیرم ، سرعت روزانه هاشون واقعا عالیه(220الی 250 هست ) ولی جدیدا گند زدن به شبانه ها و سرعتها به 60-70 رسیده(قبلا شبی 2.5 گیگ دانلود میکردم ولی الان به 1 گیگ رسیده).
    در مورد پارس انلاین طبق نظر و گفته دوستامون توی همین تاپیک مثل اینکه سرعت روزانه اش تعریفی نداره و به 110 میرسه ولی شبانشون بهتر از شرکت اسیاتک هست.
    حالا دیگه تصمیم با خودتوته ، اگه روزانه براتون مهمه حتما برین اسیاتک ولی اگه شبانه اهمیت داره برین پارس انلاین . البته فکر نکنم سرعت شبانه پارس انلاین هم زیاد تعریفی باشه(دوستانی که از پارس انلاین سرویس میگیرن باید توضیح بدن)
    ولی من در کل آسیاتک رو پیشنهاد میکنم ...
    سلام. من جهرم هستم. تو اینجا سرعت اینترنت روزانه با اشتراک 128 بعضی وقتا تا 200 هم میرسه و در بدترین حالت کمتر از 30 نیست
    اما اینترنت شبانش که بین 1-7 صبح رایگانه خوتو بکشی از 10 بالاتر نمیره. نمیدونم همه جا اینجوره یا فقط جهرم.شما که شیرازین سرعت چطوره؟ سرعت شبانه منظورمه
    Last edited by younes_ysf; 11-05-2011 at 04:22.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام. من جهرم هستم. تو اینجا سرعت اینترنت روزانه با اشتراک 128 بعضی وقتا تا 200 هم میرسه و در بدترین حالت کمتر از 30 نیست
    اما اینترنت شبانش که بین 1-7 صبح رایگانه خوتو بکشی از 10 بالاتر نمیره. نمیدونم همه جا اینجوره یا فقط جهرم.شما که شیرازین سرعت چطوره؟ سرعت شبانه منظورمه
    اینجا شبانش 50-60 هست

7. این کاربر از hossein-gh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سرعت شاتل بعد از گرفتن سرویس :

ماه اول: سرعت دانلود 200
    ماه دوم: سرعت دانلود 150
    ماه سوم: سرعت دانلود 100
    ماه چهارم: سرعت دانلود 50
    ماه پنجم: سرعت دانلود 25
    ماه ششم: سرعت دانلود 10
    ماه هفتم : سرعت دانلود 5
    ماه هشتم : سرعت دانلود 1
    ماه نهم (جشنواره) : سرعت دانلود 200
    و به همین ترتیب کاهش سرعت تا زمان جشنواره بعدی...

البته عمرا شاتل سرعتش100 200 بشه تو خواب شاید بشه برای اغراق بود مفهوم بهتر برسونه..
    Last edited by ahriman323; 11-05-2011 at 11:39.

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

خوب این یعنی اینکه خود شرکتی که تو جهرم کار میکنه نمیزاره سرعت بره بالا و محدودش میکنه؟ شما کدوم سرویسشو استفاده میکنی که شبانه 50-60 دانلود میکنی؟ 128 یا 256 یا....؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

خوب این یعنی اینکه خود شرکتی که تو جهرم کار میکنه نمیزاره سرعت بره بالا و محدودش میکنه؟ شما کدوم سرویسشو استفاده میکنی که شبانه 50-60 دانلود میکنی؟ 128 یا 256 یا....؟
    آره تمام کاهش یا افزایش سرعتها دست خودشونه.
    سرویس منم 128 هست.راستی اوندفعه که زنگ زدم شرکت و گفتم چرا سرعتها رو کاهش دادین گفتن که برای اینکه همه سرویسها چه 128-512- 1M سرعت یکسانی داشته باشن!!!

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

آره تمام کاهش یا افزایش سرعتها دست خودشونه.
    سرویس منم 128 هست.راستی اوندفعه که زنگ زدم شرکت و گفتم چرا سرعتها رو کاهش دادین گفتن که برای اینکه همه سرویسها چه 128-512- 1M سرعت یکسانی داشته باشن!!!
    کدوم شرکت؟ شرکتی که تو شیرازه یا شرکتی که تو تهرانه؟
    یعنی چی همه سرعت یکسانی داشته باشن؟؟؟؟
    منو یاد دانشگاهم انداختین. تو دانشگاه ما سرعت اینترنت رو اورده بودن به 5 کیلو بایت رسونده بودن. قبلا 200 بود. به مسئول این کار اعتراض کردیم. گفت نه اونجوری بعضیا میان فابیل دانلود میکنن حق بقیه ضایع میشه. گفتیم یعنی چی؟ هرکسی روزی یک ساعت حق استفاده داره من میخوام یک ساعت خودم رو دانلود کنم حق کی ضایع میشه طرف گفت مگه اینترنت واسه دانلوده؟ اینترنت واسه جستحوی مقاله هست. هرچی ما دلیل و منطق اوردیم اون یه جواب اینجوریه دیگه میداد. تنها نتیجه منطقی ک گرفتیم این بود که طرف فکر میکرد اگه دانلود کنیم اینترنت تموم میشه و به بقیه نمیرسه. اخه دانشگاه ما که خودش با دیش به اینرنت وصل بود. فکر نکم که ترافیک چند گیگ داشته بوده باشه که با دانود نهایتا 100 یا 200 مگی ما تموم بشه. یه دفعه 15 مگ فایل دانلود کرده بودم اومد دید. اونقده عصبانی شده بود که نگو میگفت تو پووووووووووونزده مگ دانلود کردی؟ (جوری 15 رو گفت که یه لحظه خودم شک کردم 15 مگ بوده یا 15 گیگ )چرا حق بقیه رو ضایع کردی؟ ما هم هاج و واج که داره در مورد چی صحبت میکنه اخرشم نفهمیدیم.
    بگذریم این پست شد یه داستان!!!
    من زنگ زدم به همین شرکت تو جهرم گفت اگه بخواین وصل میکنم دفتر تهران با پشتیبانی صحبت کنین. منم بی خیال شدم گفتم زنگ میزنیم انم بهترین چیزی که میگه اینه که مشترک زیاده سرعت کم شده. دیگه چی میخواد بگه. حالا شما میگی تو شیراز شبانه 50 کیلو دانلود میکنه فکر کنم زنگ بزنم تهران بهتر باشه

12. این کاربر از younes_ysf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

پس از شکایتهای فروان در تنظیم مقررات و استانداری و اداره بازرگانی حالا پرونده شکایتم رفته تعزیرات و منتظر تماس تلفنی تعزیرات هستم تا یک جلسه ای بین من و شاتل بگذاره از شما دوستان عزیز میخوام اگر مطلب مستندی دارید که به درم میخوره که توی تعزیرات ارائه بدم برام بفرستید!

14. این کاربر از ahriman323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

کدوم شرکت؟ شرکتی که تو شیرازه یا شرکتی که تو تهرانه؟
    یعنی چی همه سرعت یکسانی داشته باشن؟؟؟؟
    منو یاد دانشگاهم انداختین. تو دانشگاه ما سرعت اینترنت رو اورده بودن به 5 کیلو بایت رسونده بودن. قبلا 200 بود. به مسئول این کار اعتراض کردیم. گفت نه اونجوری بعضیا میان فابیل دانلود میکنن حق بقیه ضایع میشه. گفتیم یعنی چی؟ هرکسی روزی یک ساعت حق استفاده داره من میخوام یک ساعت خودم رو دانلود کنم حق کی ضایع میشه طرف گفت مگه اینترنت واسه دانلوده؟ اینترنت واسه جستحوی مقاله هست. هرچی ما دلیل و منطق اوردیم اون یه جواب اینجوریه دیگه میداد. تنها نتیجه منطقی ک گرفتیم این بود که طرف فکر میکرد اگه دانلود کنیم اینترنت تموم میشه و به بقیه نمیرسه. اخه دانشگاه ما که خودش با دیش به اینرنت وصل بود. فکر نکم که ترافیک چند گیگ داشته بوده باشه که با دانود نهایتا 100 یا 200 مگی ما تموم بشه. یه دفعه 15 مگ فایل دانلود کرده بودم اومد دید. اونقده عصبانی شده بود که نگو میگفت تو پووووووووووونزده مگ دانلود کردی؟ (جوری 15 رو گفت که یه لحظه خودم شک کردم 15 مگ بوده یا 15 گیگ )چرا حق بقیه رو ضایع کردی؟ ما هم هاج و واج که داره در مورد چی صحبت میکنه اخرشم نفهمیدیم.
    بگذریم این پست شد یه داستان!!!
    من زنگ زدم به همین شرکت تو جهرم گفت اگه بخواین وصل میکنم دفتر تهران با پشتیبانی صحبت کنین. منم بی خیال شدم گفتم زنگ میزنیم انم بهترین چیزی که میگه اینه که مشترک زیاده سرعت کم شده. دیگه چی میخواد بگه. حالا شما میگی تو شیراز شبانه 50 کیلو دانلود میکنه فکر کنم زنگ بزنم تهران بهتر باشه
    اینجا تاپیک شهر شیرازه،پس منظورم شرکت شیرازیه.
    در ضمن کاهش سرعتها منظورم سرعتهای شبانست.یعنی همه سرویسها سرعت یکسانی در شبانه دارن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •