من adsl 256 محدود دارم ی هفتس گرفتم 3 روز اول سرعت دانلود 33 تا 36 بود با idm ولی الان 24 تا 27 هست کامپیوتر ویروس نداره وهیچ چیزی دیگه از پهنای باندم استفاده نمیکنه؟مشکل چیه از ویندوزه؟
من adsl 256 محدود دارم ی هفتس گرفتم 3 روز اول سرعت دانلود 33 تا 36 بود با idm ولی الان 24 تا 27 هست کامپیوتر ویروس نداره وهیچ چیزی دیگه از پهنای باندم استفاده نمیکنه؟مشکل چیه از ویندوزه؟
من از صبانت استفاده نمی کنم از شاتل استفاده می کنم برای من 6 روزه وصل شد در ضمن بستگی به مرکزت هم داره . از خودشون هم یه سوالی بکن
عزیز حجمی میشه محدود . نا محدود هم که حجم نداره !فکر کنم که منظورم رو متوجه نشدید.شاید منظورش محدود از نظر زمانی بود ؟!
منظورم این بود که از لحاظ حجمی نامحدود باشه.
حالا کدوم ارزونتره؟بین 128تا 512
ارزونترین نامحدود داتک هستش .حالا کدوم ارزونتره؟بین 128تا 512
آره تا قبل از عید وصل میشه ، شنیدم مرکز کاشانی اختلالاتی داشته ولی مشکلی ندارهسلام
من میخوام از صبانت adsl بگیرم اگر امروز فردا سفارش بدم قبل از عید وصل میشه یا بزارم بعد از عید؟
مرکز مخابرات: کاشانی
فقط سریع اقدام کن
بین 5 تا 7 روز کاری میگن ولی 10 روزه فکر کنم وصله...
منظورت مکینتاش هست دیگر؟
برای این مورد برو تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بپرس بچه ها بهت لیست دانلود منیجر هارو می دن
ندادن هم به پ خ بزن بگو انجا تو تاپیکی که ساختی برات می زارم![]()
آقا دستت درد نکنه.
ای کاش زودتر میومدم اینجا.
این کاری رو که شما گفتید انجام دادم سرعت دانلودم دو برابر شد.
من از ساعت 3 تا 7 صبح با سرعت 20 الی 30 دانلود میکردم ( شبانه رایگان ) ولی الان رسیده به 80 الی 90 .![]()
2 حالت داره
ببین ، ای دی ام سرعتش از فایر فاکس و آی ای بیشتره ، و منطقی هم هست ...
اما این که سرعتت تغییر می کنه ، این بده ، ولی چند تا دلیل داره :
1 _ نویز : خط ات رو امن کن ، یعنی سعی کن از کنار سیم برق ، انتن ، دیش ، این ها نباشه تا نویز روش کمتر بشه
2 _ آی اس پی : اگه مشکل از تو اوکی باشه ، 100% مشکل از اوناست ، زنگ بزن ، بهشون بگو ، ببین چی می گن ، این موضوع بر می گرده به کیفیت سرویس
سلام
اقایون اساتید توجه داشته باشن من از شرکت های آسیا تک و فن آوا اشتراک داشتم ...
زیاد راضی نبودم میخواستم ببینم کسی اینجا هست که از شرکت عصر انتقال داده adsl داشته یا نه
اگر نظرات رو بدونم ممنون میشم ضمن اینکه من دانشجوی دانشگاه آزاد هستم و این شرکت با دانشگاه آزاد قرارداد داره و برای ما در ماه اول 50و از ماه های بعد 40 درصد تخفیف داره.
با تشکر![]()
سلام
وقتی که فرم سفارش آنلاین صبانت رو پر میکنی باید حتما پول رو بریزی به حساب یا نه. مگه نباید اول قرارداد بیارن؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)