چی شده گوگل بوی ، چی دزدیه؟
چی شده گوگل بوی ، چی دزدیه؟
از حسن توجه شما متشکرم. ولی متاسفانه این فایلها هم جواب نداد.
هیچی میگم این مشکلاتی که برای ما تو بازیها پیش میاد همش برمیگرده به قانون کپی رایت.....
امیدوارم یه روز تو ایران قانون کپی رایت رعایت بشه ...![]()
یکی ادوستان محبت کنه بگه Nulify movie playback چیه و اگه تیکش رو فعال کنم چه اتفاقی می افته ؟!
عزیز من دوست من شما یه فروشگاه به من معرفی کن که نسخه اصل داشته باشه . من اگه نخریدم. دیگه این دردسر ها رو هم نداشتیم. ولی نیست . ما تو تحریمیم . هیچ وقت نسخه های اصل به دست ما نمی رسه.
حالا می گی چی کار کنیم.
هیچی اگه فعال کنی تمام سیوات پاک میشه
.......................
شوخی کردم بابا اگه غیر فعال کنی دمو اول بازی رو نمایش نمیده
این مشکلم هنوز حل نشده
کسی از دوستان می تونه کمکم کنه![]()
میدونی مشکل اینجاست که ما خودمون نمیخوام که بریم بازی اورجینال بخریم وگرنه چرا...اگه بخواهیم چرا که نشه ..
هم از راه قانونی و هم از راهه غیر قانونی (قاچاقی ).............
تحریم که شما میگی پس این بازیهای ps3 که تو بازاره چجوری میاد ایران ..همون توری هم میشه بازیهای pc رو آورد اما بشرطی که مشتریش باشه ......نه که یکی دانلود میکنه از روش هزاران نسخه بدون هیچ درده سری رایت میکنه و به اینجا میرسه با این همه مشکل در بازی ؟؟؟؟؟
البته من پارسال تا جایی که یادمه تو تاپیک 8 فک کنم چند نفز از بچه ها اصلی رو خریده بودن نیمدونم چجوری !؟
![]()
Last edited by google_boy07; 02-11-2008 at 02:05.
مربوط به دموهای بازی میشه اگر تیکشو بزنی دموهارو نشون نمیده اگر تیکشو نزنی دموهاش رو نشون میده که شامل
16 تا دمو تو جاهای مختلف بازی میشه
Last edited by Mohammad_Sn2001; 02-11-2008 at 02:08.
من که بهت پیشنهاد میکنم هم بازی رو وهم رزولیشن مانیتورت رو موقع بازی کردن بگذاری روی 768 * 1024
بعد میبینی که بازی رو چقدر روانتر از 1280 * 1024 برات میکشه و میاره![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)