تا یه هفته دیگه اشتراکم تموم میشه تا اون موقع باید یکی رو انتخاب کنم....اگه سابقه یه isp خوب باشه میشه این محدوده ی بازه ای رو ندیده گرفت...از صبا نت کسی آماری نداره؟
تا یه هفته دیگه اشتراکم تموم میشه تا اون موقع باید یکی رو انتخاب کنم....اگه سابقه یه isp خوب باشه میشه این محدوده ی بازه ای رو ندیده گرفت...از صبا نت کسی آماری نداره؟
معمولاً ISP ها اول که شروع میکنند به خاطر یوزر کم و نیاز به مشتری سرویس خوبی ارائه میدهند ولی بعد از مدتی که تعداد یوزر از امکاناتشون بیشتر شد و به اندازه کافی مشتری داشتند دیگه اهمیتی به کیفیت سرویس نمیدهند و بعیده به حالت اول برگردند. نمونه اش مخابرات که یک سال پیش کیفیتش باورنکردنی عالی بود و الان در حد فاجعه است.
تائید میشه. بنده یکی از اولین کسانی بودم که تو مهاباد مکس نت گرفتم . سرعت دانلود اون موقع من با 128 محدود 136 کیلوبایت بود شب و روز. درحالی که الان 128 محدود 40 کیلوبایت میده. شب هم که فکرشو بکنید
امروز مکس نت کلی عذابم داده کارد بزنی خونم در نمیادیه سایت ایرانی رو میزنی بعده 5 دقیقه باز میکنه
یه بار پینگ گرفتم زد 2000 و خورده ای
از بدبختی تا شهریور هم تمدید کردم
![]()
چه خبره؟
بدون چیز پی ان هیچ سایتی باز نمیشه!(البته بجز سایت دانشگاه آزاد ارومیه)
دوستانی که مکس یا مخابرات دارن و نتشون داغون شده , DNS رو ست کنیین درست میشه
217.218.155.155
من امروز سه ماهه توربو گرفتم. چی کارش میشه کرد. باید تحمل کرد خوب
![]()
ناصر جان مثل اینکه برای من موثر واقع شد دستت درد نکنه
قبل از ست کردن:
بعد از ست کردن:
![]()
Last edited by ARAM44; 08-07-2012 at 05:29.
اقا توروخدا یکی واسه ما بی سوادا بگه چجوری باید ست کنیم؟ماله من مخابراته افتضاح شده سرعتش
اینم مال الانه اصلا روی مکس نت نمیشه حساب وا کرد یه روز وضعیت خیلی خراب میشه یه روز خیلی خوب وسط نداره
راستی بچه ها کسی مسیر دریاچه مارمیشو رو میشناسه ؟ از جاده بند نزدیکتره یا از سرو ؟ میتونید مسیر ها رو بگید من تا حالا نرفتم میترسم برم گم بشم غذای خرس ها بشم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)