خوب هست سرعت هم خوب هست قطع هم كم هست
با احترام
تیم مدیریت انجمن
خوب هست سرعت هم خوب هست قطع هم كم هست
دوستم پارس آنلاین داشت میگفت اسم اینو باید بزاری پارس آفلاین.(من فقط نقل قول میکنم)
عوض کرده الان همارا گرفته.ببین اون چی بوده که از همارا راضیه.
ماکس نت هم که گرونه.
برای صبانت هم باید یوزر پسورد رو عوض کنی تا بتونی از شبانه استفاده کنی.
شاتل هم که رکورددار قیمت هست.
پشتیبانی لایزر رو هم که هممون دیدیم چطوره.
به غیر از اینا کسی شرکت دیگه ای رو امتحان کرده؟
من شرکت عوض کنم و 3 روووووووووز بدون اینترنت بمونم؟؟عمرآ
آره نامحدود گرفتم والا من که راضیم قطعی خیلی کم شده سرعت هم که از 15 تا 17 متغیر.
وضع اینترنت () پرسرعت تبریز دیگه تقریبآ معلوم شده.هرکی نا محدود میخواد بره ماکس یا همارا نا محدود میخواد بره ...
جدی؟دوست من که خیلی راضییه از پارس میگه فیکس با 140 دانلود میکنه شبا...
Last edited by Bh_hellboy; 09-01-2010 at 18:51.
من هم درمورد پارس شنیدم سرویس 128 رو 1 مگ می بندند جدیدا هم شبانه نامحدود گذاشته.
دوستان هماراریی اگر دقت کرده باشند حدود یک هفته ای میشه که کلا بعضی سایتا به خاطر فایروالی که همارار فکر کنم داره ، باز نمی شوند . این مشکل تازه گی ها پیش اومده و در حدود 25 دردصد سایتا پیش میاد
از دوستای قدیمی صبانتی کسی هست به من فقیر کمک کنه
10 بهمن خونه تکونی داریم برای یک خونه جدید بد بختانه یکم حجم کم آوردم زنگ زدم صبانت که حجم اضافه بگیرم گفتند حجم اضافه نداریم گفتم پس 1 ماه شارژ کنید گفتند کمتر از 3 ماه نداریم حالا موندم به خاطر این 20 روز برم 3 ماهه بگیرم !!
خودش گفت اگه آشنایی دوستی داری میتونی از یوزر و پسورد اون استفاده کنی
من از اینترنت فقط برای بازی آنلاین وست و انجمن استفاده می کنم که فکر نکنم بیشتر از 500 مگا استفاده کنم اگه کسی حجم اضافی داشت لطف کنه ممنون می شم و یا در ازای پولم می تونم
( از دوستای قدیمی آشنا کسی نیست
)
خوب اگر شما سرویس رو تمدید کنید می تونید با رفتن به خونه جید بگید خط اونجا رو رانژه کنند و از بقیه سرویستون استفاده کنید فقط این مدتی که طول میکشه رانژه بشه سرویستون رو از دست می دید که فوقش 5 روزه
دوست عزیز سرویس شتاب لایزر فعلا تو تهران در حال تست هستش
قیمت های سرویس های جدید از دیروز اعمال شده
میتونین به سایت شرکت سر بزنین یا با شماره 3860260 تماس بگیرین
--------------.net
تغییرات کلی در لیست قیمت لایزر و کارا امین اعمال شد برای برسی قیمت ها به سایت مراجعه کنید
--------------.net
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)