سوم اینکه ممکنه اون مرکز پیام نور اصلا کلاس حضوری براتون نذاره.... یعنی مجبورین خودتون بخونید.
سوم اینکه ممکنه اون مرکز پیام نور اصلا کلاس حضوری براتون نذاره.... یعنی مجبورین خودتون بخونید.
بالان من هرچی پروفایلمو زیرو رو میکنم برنامه هفتگی نیستش !رنامه ي كلاسا رو موقع انتخاب واحد توي همون صفحه اي كه براي ثبت نام اصلي باز شده بعد از انتخاب كردن واحدهاتون توي قسمت برنامه هفتگي ميزنن.
الان كه بهش دسترسي ندارين توي گزارش ثبت نام دانشجو ميتونيد ساعت-روز هفته-كلاس محل تشكيل رو ببيند.
ترم قبل بود هااااا ولی الان نیست
:((((
من شماره داوطلبی و کد ملیمو میزنم وارد نمیشه . مال شما هم همینطوره؟
اين ترمم موقع ثبت نام برنامه هفتگي داشت.برو گزارش ثبت نام رو نگاه كن اونجا زده.براي من كه اينطوره.الان من هرچی پروفایلمو زیرو رو میکنم برنامه هفتگی نیستش !
ترم قبل بود هااااا ولی الان نیست
:((((
مال من که درست بود. شماره داوطلبی خالی نباید بزنی اگه کارشناسی هستی باید اولش pnub بزنی.
چرا b آخر رو نگفته بودند خوف برم داشته بود گفتم پیام نور هم قبول نشدم
بابا یکم پستای قبلی رو بخونید خوب ! جواب سوالتو aristocrat داد :من شماره داوطلبی و کد ملیمو میزنم وارد نمیشه . مال شما هم همینطوره؟
اول اینکه با مرورگر IE وارد سایت شو.
دوم اینکه:
- مقطع كارشناسي آزمون سراسري با شناسه كاربري: شماره داوطلبيpnub و گذرواژه : شماره ملي
- مقطع كارشناسي ارشد آزمون سراسري با شناسه كاربري: شماره داوطلبيpnum و گذرواژه : شماره ملي
سوم: اگه کد ملیت اولش صفر داره وارد کن....
---------- Post added at 09:44 PM ---------- Previous post was at 09:39 PM ----------
ترمای قبل برنامه هفتگی بود ، ولی برنامه رو تو برد میزدن !اين ترمم موقع ثبت نام برنامه هفتگي داشت.برو گزارش ثبت نام رو نگاه كن اونجا زده.براي من كه اينطوره.
حالا این ترم برمانه هفگی تو پروفایل نیس ؛ برنامه رو تو سایت زدن !
اینا میخوان ما رو اسکل کنن یا چی ؟!
گزارش ثبت نام رو زدم ؛ نیست ، نیست ..
:((
برای من که اصلا معلوم نکرده خودخوان غیر خودخوان
اسم استاد زده اساتيد گروه آموزشي
یعنی چی؟
فقط روز امتحان وساعت است
برم چی بگم ؟اون رو باید بری دفاتر پلیس +10
آخرین راهی که داری اینه که یا صبر کنی برات بزنه تو سایت یا اینکه بری دانشگاهتون سوال کنی. چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه![]()
Last edited by aristocrat; 25-09-2011 at 20:03.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)