اره اگه بخوای همین کانفیگ dv4 روی sz هابگیری باید 1.600 خرج کنی . درسته sz خیلی با کیفیت هست اما موقعی خوبه که قوی هم باشه که متاسفانه خوب های sz از 1.600 شروع میشن .
به نظر من همین dv4 بهتره واسه شما .
اره اگه بخوای همین کانفیگ dv4 روی sz هابگیری باید 1.600 خرج کنی . درسته sz خیلی با کیفیت هست اما موقعی خوبه که قوی هم باشه که متاسفانه خوب های sz از 1.600 شروع میشن .
به نظر من همین dv4 بهتره واسه شما .
Last edited by ravani_13; 24-08-2008 at 10:46.
كانفيگ خوب SZ حدود 1800 به بعد. ميمونه CR كه به نظرم توي 14 اينچ ها HP بهتر از سوني (البته به تائيد جناب رجيستر هم رسيده اين موضوع)
اونقدرا دیگه نه مثلا 1.700 sz 740 n7 هم عالیه
ولی منم باهات موافقم ( 100 بار گفتم که) dv4 ها واسه شما بهترن داداش
خیر دوست عزیز یعنی من دیگه حاضر نیستم برای این بخش انرژی بزارم ... بزارید در هم ریخته باشه همانطوری که خیلی از کاربران می خواهند و فکر می کنند زودتر جواب میگیرند
يه لپتاپ خوب براي بازي ميخام با قيمت حدود 1.500
رجیستر جون وسترو 1500 تا 750 معرفی می کنی
من مطمئنم که کسایی که این در خواست رو داشتن پشیمون میشن و یه روزی میان میگن اقا چرا هرکی دلش می خواد واسه 1 سوال کوچیک یه تاپیک درست میکنه .
الان پست ها زود میرن اون زیر زیرا ولی اینجوری تاپیک ها زود زود میره زیر خاک که اصلا بهتر نیست .
بعضی وقت ها فکر می کنم واقعا مسئولین این سایت اصلا فقط میخوان این انجمن ها باشن و دیگه به بهبود و پیشرفت این انجمن ها اصلا فکر نمیکنن ( بهتر بگم شاید دوست ندارن که فکر کنن )
حالا زود بیاین اخطار بدین , یالا دیر میشه هااا .
حالا اگه دوست دارین پاکش کنین - aQoa اخطار بده - مدیر اخطار بده و .....
کیه که به شما بفهمونه اقایون مدیرا دارین اشتباه کار می کنین . واقعا کیه که به مدیرا اخطار بده ؟؟؟
امیدوارم یکی هم بفهمه که انجمن ناظر و اقا بالا سر نمی خواد مدیر میخواد.
.
Last edited by ravani_13; 24-08-2008 at 14:33.
جمعبندیروی هم رفته میتوان گفت نوتبوک Dell مدل Inspiron 1525 نوتبوک بسیار کارآمد و مناسبی است که با قیمت بسیار خوبی نیز ارائه میشود. ظاهر زیبایی دارد و عملکرد خوبی را نیز از خود نشان داده است. مشخصههای اصلی نوتبوک Dell مدل Inspiron 1525: • نمایشگر 15.4 اینچی WXGA (800×1280) CCFL TrueLife (براق) • پردازشگر 2.0GHz Core 2 Duo T7250 • 2GB DDR2-667 SDRAM (حداکثر تا 4GB DDR2 SDRAM) • 120GB 5400 RPM SATA HDD • درایو 8x Dual-layer DVD±RW • ویدیو: Intel Integrated Graphics Media Accelerator X3100 • 120GB 5400 RPM SATA HDD • درایو 8x Dual-layer DVD±RW • ویدیو: Intel Integrated Graphics Media Accelerator X3100 • Dell Wireless Integrated Mobile • تنوع رنگی خوب• کارتخوان هشتکاره• پورتهای خروجی و ورودی: 4 عدد USB 2.0، HDMI، VGA، IEEE 1394a، RJ11، RJ45، دو عدد هدفون، یک عدد میکروفون، یک شیار ExpressCard 54mm، سه شیار mini-card، Consumer IR و S-Video • عدم تجهیز به وبکم (وبکم اختیاری 2.0 مگاپیکسلی موجود است) • ویندوز: Vista Home Premium • ابعاد: (طول) 10.08× (عرض) 14.05× (ارتفاع) 1.48- 1.00 اینچ• وزن: 2.700 گرم • ابعاد نسبتا باریکتر در مقایسه با مدل Inspiron 1520 • عمر باتری خوب• صفح کلید کارآمد با طراحی خوب و کلیدهای مدیا• عملکرد بسیار خوب و مشخصههای کارآمد • احتمال ماندن اثر انگشت بر روی قسمتهای صیقلی و صاف بدنه• نداشتن گزینه مناسبی برای کارت گرافیک• کارکردهای محدود نمایشگر LCD دستگاه</p>
اگر میخواهید از عمر باتری بیشتری بهره ببرید میتوانید با باتریهای یون لیتیوم 9 سلولی 85WHr کار کنید.
سلام دوستان
من قصد خريد يه لپ تاپ با مشخصات زير دارم.واقعا نمي دونم چي بخرم.ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
1.تا حد امكان سبك باشه
2.امكان اتصال بي سيم به شبكه داشته باشه
3.سيستم عامل ويندوز XP يا Vista داشته باشه
4.قيمتش هم مناسب باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)