اگه توانایی دانلود دارید به من خصوصی پیام بدید بتون آدرس سایته رو بدم حدود 7-8گیگه!!!!!!
اگه توانایی دانلود دارید به من خصوصی پیام بدید بتون آدرس سایته رو بدم حدود 7-8گیگه!!!!!!
بابا برای مثال شما مثل من تو تهرانید شما یک خورده بگردید پیدا می کنید
نمی دونم من خنگ شدم؟؟
تا حالا 10 بار اون متن ILS landing رو خوندم ولی بازم هوا پیمام جای دیگه ای میپره!!!!!
راستی اگه ممکنه آموزش های 737 و 777 رو هم بذارید واقعا سپاس گذارم از شما دوستان عزیز و گرامی
و اگه ممکنه هواپیمای c130و یا ایلیوشین رو هم بذارید واقعا بی نظیرند و من فقط تورنتشو پیدا کردم که هم پر حجمه و هم نتونستم باز کنم
باز هم تشکر صمیمانه منو بپذیرید
(پروااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااز)
واقعا عجیبه... چون فرود با ILS کار بسیار آسونی هست....
شما اول باید فرکانس ILS رواز نقشه بخونی و تو پنل رادیو و قسمت NAV وارد کنی و از حالت standby به حالت active در بیاریش یعنی از راست بیاد به سمت چپ....
هدینگ باند رو هم توسط CRS تنظیم میکنی....
به محض قرار گرفتن در فاینال فرودگاه از کابین خلبان صدای چند تا " bib " پشت سر هم میاد که یعنی رادار هواپیما فرکانس رو پیدا کرده... اگر با زدن دکمه کمک ناوبری از پنل اتوپایلوت دکمه Heading hold switch غیر فعال شد یعنی دارید با ILS فرود میایید... میمونه تنظیم ارتفاع فرودگاه تو قسمت alt hlod switch و قرار دادن vertical speed روی صفر و به محض مشاهده تغییرات localizer در سمت راست MFD ورتیکال اسپید رو کم کم تغییر میدید تا هواپیما روی مسیر درست ارتفاع کم کنه و فرود بیاد.... سرعت هم هرگز نباید از 180 نات بیشتر بشه... فلاپها رو هم موقع فرود کم کم باید باز کرد تا اینکه کاملا باز بشه و هواپیما روی جریان هوا سر بخوره و فرود بیاد...
سلام...
من متعلق به همه شمام
آره. خیلی دلم تنگ شده بود و البته خیلی هم از دوستان عقب بودیم عقب تر افتادیم...
اگر دوستان تمایل داشته باشن ما همچنان پای پرواز آنلاین هستیم. محض ریا تا سحر بیدارم ولی شاید هم بیرون از خونه . در هر صورت ساعت 3:30 به وقت اینجا می شه 12 شب به وقت تهران.
نمی دونم هنوز انگیزه پرواز آنلاین دارید یا نه اما به هر حال ما رو خبر کنید..
کاکپیت دو بعدی که دارند. همون هم کافیه. بهتره که خودتون اون رو به وسیله ی لوکایزرها به سمت باند ببرید. لذتش هم بیشتره.ممنون از شما فقط من به 737 عادت دارم و کلید nav مشترکه با gps که این رو آیا باید با APPROACH بزنم که خود هواپیما به سمت باند بره و یا خودم بزنم چون اون لوزی یا گاهی وقتا نمیاد
و اینکه هواپیماهایی که دانلود و نصب می کنم virtual cockpit نداره و صفحه درون هواپیما رو نشون نمیده و یا مشابه 737 نشون میده آیا کار خاصی لازم بوده که من نکردم
درباره FSPASSENGER هم هیچ جا گیرم نیومده هنوز حتی SP هم موجود نیست
ممنون ممنون ممنون
Fs Passengers لینک دانلود خودش و کرکش توی همون مقاله هست.
دوستان تهرانی، کمک کنید.والا من تو هیچ مغازه ای ندیدم ...
تهران - غرب ( صادقیه )![]()
سلام آِا fspassenger و acce... باید باشه یا gold همه رو داره؟
ممنون
ممنون از شما دوست عزیز من یکیم ابتدایی تر بشم
3 تا کلید دارم APP - NAV- HED یه کلید دو حالته NAV-GPS ( در قسمت هدینگ) اول کی فرکانس بدم وقتی برج میگه اماده شو برا نشستن؟
وقتی فرکانس دادم و فلش رو زدم اکتیو شد و ID رو زدم و nav 1 رو شن شد
بعد چکار کنم کدومو بزنم تا هواپیما دور خودش نچرخه و بره به سمت باند
ممنونم از شما
برا کاکپیت هم من مثلا توپولوف رو که مثل کنکورد هست دانلود کردم یا 737 ارتش استرالیا ولی نمای کابین نداره و پتلش مثله 737 میمونه درستم کار نمی کنه
ممنون از شما
در ضمن من دنبال سی 130 یا ایلیوشین هستم کامل باشه لطفا کمکم کنید تاپیک خیلی طولانی شده و لینکا رو گم کردم
7 گیگ خیلی زیادهولی خب اگه پیدا نشه مجبورم دانلود کنم ...
ممنون
شما اگه خودتون دارید بگین تا من بیام خدمتتون . از شما بگیرم . وگرنه اگه ممکنه آدرس یه مغازه رو بدید که داشته باشه
متوجه نشدم ولی اگر منظورتون اینه که Acc یا Gold شامل Fspassengers میشه باید بگم نه. Fspassengers توی هیچ نسخه ای موجود نیست. جداگانه باید دانلود نصب کنید. فقط هم روی Service Pack 1 به بالا نصب میشه.سلام آِا fspassenger و acce... باید باشه یا gold همه رو داره؟
ممنون
اگر کاکپیتش درست کار نمیکنه پس ازش استفاده نکنید. دلیل نداره دیگه.برا کاکپیت هم من مثلا توپولوف رو که مثل کنکورد هست دانلود کردم یا 737 ارتش استرالیا ولی نمای کابین نداره و پتلش مثله 737 میمونه درستم کار نمی کنه
فرکانس رو شما هروقت بزنید تا وقتی نزدیک فرودگاه نشید کار نمیکنه.3 تا کلید دارم APP - NAV- HED یه کلید دو حالته NAV-GPS ( در قسمت هدینگ) اول کی فرکانس بدم وقتی برج میگه اماده شو برا نشستن؟
وقتی فرکانس دادم و فلش رو زدم اکتیو شد و ID رو زدم و nav 1 رو شن شد
بعد چکار کنم کدومو بزنم تا هواپیما دور خودش نچرخه و بره به سمت باند
این فرکانس رو هم باید از نقشه ی فرودگاه دریافت کنید.
حالا وقتی زدین و همونجا Active کردین و بعدش Nav1 رو از پایین فعال کردین توی پنل اصلی میرین و NAV رو روشن میکنید. این NAV نزدیک heading هستش.
نزدیکهای فرودگاه هم لوکایزر مشاهده میشه و چراغ Heading اتوپایلوت خاموش میشه و هواپیما خودش مسیر رو اصلاح میکنه.
تمام اینها همراه با عکس توی مقاله هستش.
فقط بهتره که از اول مقاله رو بخونید تا با موارد ابتدایی هم آشنا بشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)