تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 360 از 607 اولاول ... 260310350356357358359360361362363364370410460 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,591 به 3,600 از 6066

نام تاپيک: Microsoft Flight Simulator X

آخر فروم باز esfehanei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

سلام من این شبیه ساز رو میخوام ... از هر جا خواستم اینترنتی بخرم . نوشته تموم شده

به جناب general_sorena هم گفتم . ولی هیچ پاسخی ندادن ...

مغازه های بیرون هم که کلا نیمدونن این شبیه ساز چی هست

یکی بگه من چی کار کنم ؟
    اگه توانایی دانلود دارید به من خصوصی پیام بدید بتون آدرس سایته رو بدم حدود 7-8گیگه!!!!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه 33505775's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

والا من تو هیچ مغازه ای ندیدم ...

تهران - غرب ( صادقیه )
    بابا برای مثال شما مثل من تو تهرانید شما یک خورده بگردید پیدا می کنید

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

نمی دونم من خنگ شدم؟؟
    تا حالا 10 بار اون متن ILS landing رو خوندم ولی بازم هوا پیمام جای دیگه ای میپره!!!!!
    راستی اگه ممکنه آموزش های 737 و 777 رو هم بذارید واقعا سپاس گذارم از شما دوستان عزیز و گرامی
    و اگه ممکنه هواپیمای c130و یا ایلیوشین رو هم بذارید واقعا بی نظیرند و من فقط تورنتشو پیدا کردم که هم پر حجمه و هم نتونستم باز کنم
    باز هم تشکر صمیمانه منو بپذیرید
    (پروااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااز)

آخر فروم باز robert's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نمی دونم من خنگ شدم؟؟
    تا حالا 10 بار اون متن ILS landing رو خوندم ولی بازم هوا پیمام جای دیگه ای میپره!!!!!
    راستی اگه ممکنه آموزش های 737 و 777 رو هم بذارید واقعا سپاس گذارم از شما دوستان عزیز و گرامی
    و اگه ممکنه هواپیمای c130و یا ایلیوشین رو هم بذارید واقعا بی نظیرند و من فقط تورنتشو پیدا کردم که هم پر حجمه و هم نتونستم باز کنم
    باز هم تشکر صمیمانه منو بپذیرید
    (پروااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااز)
    واقعا عجیبه... چون فرود با ILS کار بسیار آسونی هست....

شما اول باید فرکانس ILS رواز نقشه بخونی و تو پنل رادیو و قسمت NAV وارد کنی و از حالت standby به حالت active در بیاریش یعنی از راست بیاد به سمت چپ....

هدینگ باند رو هم توسط CRS تنظیم میکنی....

به محض قرار گرفتن در فاینال فرودگاه از کابین خلبان صدای چند تا " bib " پشت سر هم میاد که یعنی رادار هواپیما فرکانس رو پیدا کرده... اگر با زدن دکمه کمک ناوبری از پنل اتوپایلوت دکمه Heading hold switch غیر فعال شد یعنی دارید با ILS فرود میایید... میمونه تنظیم ارتفاع فرودگاه تو قسمت alt hlod switch و قرار دادن vertical speed روی صفر و به محض مشاهده تغییرات localizer در سمت راست MFD ورتیکال اسپید رو کم کم تغییر میدید تا هواپیما روی مسیر درست ارتفاع کم کنه و فرود بیاد.... سرعت هم هرگز نباید از 180 نات بیشتر بشه... فلاپها رو هم موقع فرود کم کم باید باز کرد تا اینکه کاملا باز بشه و هواپیما روی جریان هوا سر بخوره و فرود بیاد...

5. 6 کاربر از robert بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mro229's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    پکن

پيش فرض

به به mro جان نبودی!
    خوبه همه دوستان قدیمی کم کم دارن میان...
    سلام...
    من متعلق به همه شمام
    آره. خیلی دلم تنگ شده بود و البته خیلی هم از دوستان عقب بودیم عقب تر افتادیم...
    اگر دوستان تمایل داشته باشن ما همچنان پای پرواز آنلاین هستیم. محض ریا تا سحر بیدارم ولی شاید هم بیرون از خونه . در هر صورت ساعت 3:30 به وقت اینجا می شه 12 شب به وقت تهران.
    نمی دونم هنوز انگیزه پرواز آنلاین دارید یا نه اما به هر حال ما رو خبر کنید..

حـــــرفـه ای ebicross's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

ممنون از شما فقط من به 737 عادت دارم و کلید nav مشترکه با gps که این رو آیا باید با APPROACH بزنم که خود هواپیما به سمت باند بره و یا خودم بزنم چون اون لوزی یا گاهی وقتا نمیاد
    و اینکه هواپیماهایی که دانلود و نصب می کنم virtual cockpit نداره و صفحه درون هواپیما رو نشون نمیده و یا مشابه 737 نشون میده آیا کار خاصی لازم بوده که من نکردم
    درباره FSPASSENGER هم هیچ جا گیرم نیومده هنوز حتی SP هم موجود نیست
    ممنون ممنون ممنون
    کاکپیت دو بعدی که دارند. همون هم کافیه. بهتره که خودتون اون رو به وسیله ی لوکایزرها به سمت باند ببرید. لذتش هم بیشتره.
    Fs Passengers لینک دانلود خودش و کرکش توی همون مقاله هست.
    والا من تو هیچ مغازه ای ندیدم ...

تهران - غرب ( صادقیه )
    دوستان تهرانی، کمک کنید.

8. این کاربر از ebicross بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام آِا fspassenger و acce... باید باشه یا gold همه رو داره؟
    ممنون

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

واقعا عجیبه... چون فرود با ILS کار بسیار آسونی هست....

شما اول باید فرکانس ILS رواز نقشه بخونی و تو پنل رادیو و قسمت NAV وارد کنی و از حالت standby به حالت active در بیاریش یعنی از راست بیاد به سمت چپ....

هدینگ باند رو هم توسط CRS تنظیم میکنی....

به محض قرار گرفتن در فاینال فرودگاه از کابین خلبان صدای چند تا " bib " پشت سر هم میاد که یعنی رادار هواپیما فرکانس رو پیدا کرده... اگر با زدن دکمه کمک ناوبری از پنل اتوپایلوت دکمه Heading hold switch غیر فعال شد یعنی دارید با ILS فرود میایید... میمونه تنظیم ارتفاع فرودگاه تو قسمت alt hlod switch و قرار دادن vertical speed روی صفر و به محض مشاهده تغییرات localizer در سمت راست MFD ورتیکال اسپید رو کم کم تغییر میدید تا هواپیما روی مسیر درست ارتفاع کم کنه و فرود بیاد.... سرعت هم هرگز نباید از 180 نات بیشتر بشه... فلاپها رو هم موقع فرود کم کم باید باز کرد تا اینکه کاملا باز بشه و هواپیما روی جریان هوا سر بخوره و فرود بیاد...
    ممنون از شما دوست عزیز من یکیم ابتدایی تر بشم
    3 تا کلید دارم APP - NAV- HED یه کلید دو حالته NAV-GPS ( در قسمت هدینگ) اول کی فرکانس بدم وقتی برج میگه اماده شو برا نشستن؟
    وقتی فرکانس دادم و فلش رو زدم اکتیو شد و ID رو زدم و nav 1 رو شن شد
    بعد چکار کنم کدومو بزنم تا هواپیما دور خودش نچرخه و بره به سمت باند
    ممنونم از شما
    برا کاکپیت هم من مثلا توپولوف رو که مثل کنکورد هست دانلود کردم یا 737 ارتش استرالیا ولی نمای کابین نداره و پتلش مثله 737 میمونه درستم کار نمی کنه
    ممنون از شما
    در ضمن من دنبال سی 130 یا ایلیوشین هستم کامل باشه لطفا کمکم کنید تاپیک خیلی طولانی شده و لینکا رو گم کردم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    تو یه قبرستون متروکه

پيش فرض

اگه توانایی دانلود دارید به من خصوصی پیام بدید بتون آدرس سایته رو بدم حدود 7-8گیگه!!!!!!
    7 گیگ خیلی زیاده ولی خب اگه پیدا نشه مجبورم دانلود کنم ...
    ممنون

بابا برای مثال شما مثل من تو تهرانید شما یک خورده بگردید پیدا می کنید
    شما اگه خودتون دارید بگین تا من بیام خدمتتون . از شما بگیرم . وگرنه اگه ممکنه آدرس یه مغازه رو بدید که داشته باشه

حـــــرفـه ای ebicross's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

سلام آِا fspassenger و acce... باید باشه یا gold همه رو داره؟
    ممنون
    متوجه نشدم ولی اگر منظورتون اینه که Acc یا Gold شامل Fspassengers میشه باید بگم نه. Fspassengers توی هیچ نسخه ای موجود نیست. جداگانه باید دانلود نصب کنید. فقط هم روی Service Pack 1 به بالا نصب میشه.
    برا کاکپیت هم من مثلا توپولوف رو که مثل کنکورد هست دانلود کردم یا 737 ارتش استرالیا ولی نمای کابین نداره و پتلش مثله 737 میمونه درستم کار نمی کنه
    اگر کاکپیتش درست کار نمیکنه پس ازش استفاده نکنید. دلیل نداره دیگه.
    3 تا کلید دارم APP - NAV- HED یه کلید دو حالته NAV-GPS ( در قسمت هدینگ) اول کی فرکانس بدم وقتی برج میگه اماده شو برا نشستن؟
    وقتی فرکانس دادم و فلش رو زدم اکتیو شد و ID رو زدم و nav 1 رو شن شد
    بعد چکار کنم کدومو بزنم تا هواپیما دور خودش نچرخه و بره به سمت باند
    فرکانس رو شما هروقت بزنید تا وقتی نزدیک فرودگاه نشید کار نمیکنه.
    این فرکانس رو هم باید از نقشه ی فرودگاه دریافت کنید.
    حالا وقتی زدین و همونجا Active کردین و بعدش Nav1 رو از پایین فعال کردین توی پنل اصلی میرین و NAV رو روشن میکنید. این NAV نزدیک heading هستش.
    نزدیکهای فرودگاه هم لوکایزر مشاهده میشه و چراغ Heading اتوپایلوت خاموش میشه و هواپیما خودش مسیر رو اصلاح میکنه.
    تمام اینها همراه با عکس توی مقاله هستش.
    فقط بهتره که از اول مقاله رو بخونید تا با موارد ابتدایی هم آشنا بشید.

13. این کاربر از ebicross بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •