تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 360 از 775 اولاول ... 260310350356357358359360361362363364370410460 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,591 به 3,600 از 7750

نام تاپيک: مباحث و مشکلات نرم افزار یاهو مسنجرYahoo Messenger

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

اقی سیاوش خان اون مشکلی که شما دارین دقیقا همون مشکلیه که من چهار پنج صفحه قبل توضیح دادم.اولا که بیخیال repair کردن بشین چون تاثیری نداره.پس سعی کن یه بار پاک کنی بعد نصب کنی.و اگرم از برنامه ای استفاده میکنی که باعث میشه ای پی شما مخفی بشه مثله برنامه های ض د ف ی لتر مثله برنامه u85 باید این جور برنامه ها رو یه بار واردش شی یا یه بار ازش کامل خارج شی تا یه ایپی ثابت پیدا کنی تا بتونی وارده یاهو شی.یعنی در حاله حاظر یه ایپی ثابت نداری که برنامه از طریق اون وارده یاهو بشه.
    د رمورده روم هایم که تعجب میکنم چند وقتی هست درست شده خیلی هم فرق کرده.فقط باید وارد روم بشین اون لینکی که داخل صفحه داده رو بزنی بعد که سایتش براتون باز شد کد امنیتی رو وارد کنین بعدش هم submit رو بزنین و بعدش که یه صفحه دیگه باز شد این صفحه رو ببنید و دیگه وارد روم شدین.یه چیزه جالب اینکه دیگه فحش های خارجی نمیتونین بنویسین تو روم چون تبدیل به ستاره میشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

جناب پرنیان شما هم یه سرچی تو گوگل یا تو همین سایت بزن برای دانلود یاهو .یه لینک سالم بهت دادن بعد راحت میتونی بدونه مشکل دانلود کنی بدونه مشکل

اگه نباشه جاش خالی می مونه M A R S H A L L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    [Sin City]

پيش فرض

دوستان ميشه كمي در مورد اين سرويس Yahoo 360 درجه توضيح بدين.
    يعني يه توضيح كلي و خلاصه.

حـــــرفـه ای s_a_m4000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض

سلام...
    می شه یکی به من کمک کنه ؟ plz
    من الان یه ماهی می شه که دارم شب و روز سعی می کنم که Y-Messenger (جدید )رو دانلود کنم ولی نمی شه !
    حالا چه کار کنم ؟؟ یه بار هم تا 100% رفت جلو ولی تا 2 ساعت همون طوری موند بعدشم بی خیال شدم .
    شما چه جوری دانلود میکنین؟؟ به صورت آنلاین و از طریق خود سایت یاهو؟؟؟
    اگه اینطوریه پس از لینک زیر آخرین نسخه رو بردارید حجمش حدوده 10 مگ هست و آفلاین نصب میشه
    Yahoo! Messenger 8.1.0.419

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حـــــرفـه ای s_a_m4000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض

دوستان ميشه كمي در مورد اين سرويس Yahoo 360 درجه توضيح بدين.
    يعني يه توضيح كلي و خلاصه.
    یه چیزی تو مایه های orkut هست که شما می تونی یه صفحه برای خورت داشته باشی و تو اون بنویسی و دوستات رو Add کنی که اینطوری دوستای دوستات هم می تونن صفحه شخصی شما رو ببینن و....

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

سلام...
    می شه یکی به من کمک کنه ؟ plz
    من الان یه ماهی می شه که دارم شب و روز سعی می کنم که Y-Messenger (جدید )رو دانلود کنم ولی نمی شه !
    حالا چه کار کنم ؟؟ یه بار هم تا 100% رفت جلو ولی تا 2 ساعت همون طوری موند بعدشم بی خیال شدم .
    سلام...
    دوست عزیزم مشکل از سرعت پایین اینترنت شماست (که احتمالا ISP ضعیفی پشتیبانیتون میکنه!)
    بهترین و سریعترین راه حل, تهیه ی برنامه ی دانلود شده از بیرونه! میتونید براحتی آخرین ورژن یاهو (8.1.0.419) را در بین مجموعه نرم افزار های ارائه شده در بازار پیدا کنید!
    ولی اگه همچنان میخواید حتما این برنامه رو دانلود کنید بهتره از یه لینک غیر مستقیم (به غیر از دانلود خود سایت یاهو) اقدام به دانلود کنید! مثلا آخرین ورزن یاهو مسنجر رو میتونید از سایت:
    کد:
    تهیه کنید!
    * بهتره هنگام دانلود از دانلود منیجر هم استفاده کنید, تا وقتی نیمه کاره ارتباطتون قطع میشه یا دانلود ادامه پیدا نمیکنه, بتونید بعدا این کار رو ادامه بدین! مثلا اگه تو 99% به هر علتی نتونستید دانلود کردن رو ادامه بدین, دفعه ی بعد دانلود از همون 99% ادامه پیدا میکنه! نه از اول!
    شاد و پیروز باشید!
    Last edited by Vahed; 02-09-2007 at 19:30. دليل: اشتباه در نوشتن آخرین ورژن یاهو!

داره خودمونی میشه solikhobe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    زاهدان

پيش فرض

حتماً ياهو مسنجر خود را به Yahoo! Messenger 8.1.0.419 ارتقا بدهيد !
    توجه : پس از گذشت چند روز از کشف حفره امنیتی خطرناک در نرم افزار پیغام رسان یاهو، شرکت یاهو این نسخه جدید را ارائه کرده که حتما آنرا دانلود و نصب نمایید.
    همان طور كه در خبرهاي فناوري و اطلاعات آمده بود ، تعدادی آسیب پذیری امنیتی خطرناک درون ابزار پیغام رسان یاهو مسنجر کشف شد. شرکت یاهو خوشبختانه با ارائه آخرین فایل اصلاحیه نسخه کنونی این ابزار را به ویرایش Yahoo Messenger 8.1.0.419 ارتقا داد تا محیط امن کاربران خود را دوباره به آنها برگرداند.
    به سبب وجود چندین اشکال امنیتی "بحرانی" ، دریافت و نصب این بروزرسانی به تمامی کاربران پیغام رسان یاهو مسنجر توصیه میشود.
    نسخه جدید برنامه دوست داشتی تمام شما که به کار چت کردن مشغول هستید از راه رسید . نسخه جدید Yahoo! Yahoo! Messenger 8.1.0.419 را هم اکنون میتوانید از سایت خودتان (کمیاب آنلاین ) دانلود کنید . در این نسخه علاوه بر امکانات نسخه قبلی امکاناتی دیگر اضافه شده است که به توضیح آنها میپردازیم . در این نسخه کیفیت صدا هنگام چت کردن به طور چشمگیری بالا رفته است به گونه ای که صدای شفاف و پر قدرت برای شما مهیا میکند . از دیگر امکانات جدید این مسنجر میتوان به بالا رفتن سرعت در لوگین کردن و همچنین سرعت بالا در انتقال فایل از کامپیوتر به کامپیوتر دیگر اشاره کرد که حد اکثر ۱ گیگابایت میباشد .
    امکانات برنامه Yahoo! Messenger 8.1.0.419 عبارت اند از :
    - تبادل ساده و سریع تر تصاویر بین کاربران Drag-and-drop
    - قابليت طراحي وايجاد پلاگين هاي مختلف براي برنامه، توسط كاربران
    - برقراری تماس تلفنی بین دو رایانه بصورت رایگان و بین رایانه و تلفن با قیمت بسیار ارزان
    - امکان چت کردن و یا حتی Add کردن دوستانتون که از Windows Live Messenger استفاده میکنند.
    - امکان Customize بیشتر با استفاده از قابلیت جدید تحت عنوان Plugins
    - امکان به اشتراک گذاشتن فایل تا ۱ گیگابایت
    - امکان گوش دادن به رادیو در حین چت کردن
    - امکان به اشتراک گذاشتن عکس
    - بازی های آنلاین
    - امکان ارسال افکت صوتی در هنگام چت صوتی
    - امکان چت صوتی کامپیوتر به تلفن دقیقه ای 1$
    - ارتباط با یاهو۳۶۰
    - و . . .

آخرشه حتما دانلود کنید

کد:

کد:

آخر فروم باز ReZa DN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    m.s

پيش فرض

مرسی دارم دانلود میکنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه castel_xd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

یه بوتر و یه انتی بوتر خیلی قوی میخام که 100 درصد کار کنه

100 درصد کار کنه ها
    دانلود نکنم بعد به بینم هر کی دلش میخاد ما رو بوت کنه خواهشن بهترین رو معرفی کنین حجم مهم نیست

اگه تو صفحه هات همین تاپیک معرفی شده

شمارش رو بدین

پروفشنال Parnyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Black Hole

14

شما چه جوری دانلود میکنین؟؟ به صورت آنلاین و از طریق خود سایت یاهو؟؟؟
    اگه اینطوریه پس از لینک زیر آخرین نسخه رو بردارید حجمش حدوده 10 مگ هست و آفلاین نصب میشه
    Yahoo! Messenger 8.1.0.419

کد:
    سلام
    بابته لینک ممنون ولی چطوری باید دانلودش کنم مگه اف لاین هم می شه ؟؟؟

-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*
    واحد جون از تو هم ممنونم ولی این دانلود منجره من فقط 407.17kb رو می تونه دانلود کنه و بقیه رو دیگه اگه تا 99% هم رفت و یه اتفاقی افتاد همه ... و باید از دوباره دانلودش کنم (فقط همون 4.7.17 kb میمونه ).

موفق باشی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •