همونطور که آقا یونس گفت نمیتونی 5 بار یه پوینت رو بگیری ... مثلا پوینت 1 میلیون دلاری اسفالت رو 5 بار بگیری تو Arena یک بار ثبت میشه و OverWrite میشه ...
همونطور که آقا یونس گفت نمیتونی 5 بار یه پوینت رو بگیری ... مثلا پوینت 1 میلیون دلاری اسفالت رو 5 بار بگیری تو Arena یک بار ثبت میشه و OverWrite میشه ...
مجید دلو زدم دریا بازی رو پاک کردم و دوباره نصب کردم...اجرا شد...هنوزم فوله...ولی سیومو که جاگذاری میکنم دوباره بالا نمیاد...!! حال ندارم دوباره این همه برم...چه کنم؟ تو سیوت چجور فایل هایی هست؟ واسه من یه سری فایل از 100 تا 0 هست...
سلام
خسته نباشید. آقا ما گوشیو هک کردیم کلاینت پست لولم راحت نصب کردیم. الآن بدون این که برم تو حالت هک همه بازیا رو نصب می کنه. مدلش اینجوریه؟ یعنی برای نصب بازیا دیگه حالت هک نمی خواد؟
ممنون
ماله منم همونه...........نمیدونم مشکلش چیه والا....!آخه شنیدم که بازی های جدید علاوه بر سویشون یه فایل هم در مورد اطلاعات بازی ذخیزه میکنن....نمیدونم اون فایل چیه ولی خلاصه کلام اینکه دیگه نمیشه سر بازی های جدید کلاه بذاری......میخوای سیو خودمو بذارم برات شاید کار کرد؟![]()
برای منم همین تورو فکرنکنم لازم باشه فقط برای نصب کلاینت باید هک باشه
موفق باشی![]()
ممنون.
یه بار دیگه از اول میرم..!اگه دوباره خراب شه...من میدونم و این کلاینت..!
برای نصب بازی به حالت هک احتیاجی نیست دوست عزیز...
شاد باشی![]()
سلام برای اجرای دنس فابیولس کدوم کلاینت رو بریزم ؟؟؟؟؟؟؟ همین که تو صفحه اوله؟؟؟؟؟
اگه این رو بریزم بقیه بازی ها هم میان رو این؟؟؟؟؟؟؟
95 ورژن 20.0.015
فقط یه سئوال.....تو پوینت Upload a Clip رو گرفتی؟....من که نشد هر کاری کردم نشد....اصلآ آپلود نمیشه.....
آره همین رو نصب کن...برای اجرای دنس باید کلاینت 1.20 به بالا داشته باشی.سلام برای اجرای دنس فابیولس کدوم کلاینت رو بریزم ؟؟؟؟؟؟؟ همین که تو صفحه اوله؟؟؟؟؟
اگه این رو بریزم بقیه بازی ها هم میان رو این؟؟؟؟؟؟؟
95 ورژن 20.0.015
خوش باشی
نه...نگرفتم...چون وضع GPRS خراب بود...!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)