من بازی Sims 3: World Adventures رو خریدم و موقع نصب یه پیغامی میده مبنی بر این که بازی باید آپدیت شه.وقتی هم که OK می زنم Error میده و بازی نصب نمیشه.
چیکار کنم؟؟؟!!
من بازی Sims 3: World Adventures رو خریدم و موقع نصب یه پیغامی میده مبنی بر این که بازی باید آپدیت شه.وقتی هم که OK می زنم Error میده و بازی نصب نمیشه.
چیکار کنم؟؟؟!!
ورژن بازی تون پایینه باید دستی آپدیت کنید حجم زیادی هم نداره اگه ورژن بتا نباشه البته.
آموزشش تو همین تاپیک هست :
البته میگن لینک های دانلود پاک شده ولی روشش همینه شما لینک ها رو سرچ کنید پیدا کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این پک create a sim چجوریه من خریدم اینگار جدا نصب میشه یه توضیح بدین
سلام پاک نشده ولی اگه بتونید ته یه سرور دیگه آگلود کنید خیلی خوبه یعنی هی سروری که بشه باهاش دانلود رو پاوز کرد و دوباره شروع کرد(بوسیله ی IDM)
این سایت همه ی پچ ها رو داره با قابلیت دانلود مستقیم :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این جا که خیلی پچ داره ولی شما فقط چند تا گذاشتی!!!
اگه میشه بهم بگو کدوم هارو دانلود کنم مرسی
سلام
من با استفاده از دو لینک ابتدایی این آموزش تونستم سیمزم رو به ورژن 1.0.631.00002 تبدیل کنم. اما یه مشکلی داشتم.
من یه فایل آپدیت داشتم به نام : Sims3_1.5.82.002002_from_1.0.631.00002 . بعد از اینکه ورژنم رو تبدیل کردم به 1.0.631.00002 با این فایل خواستم سیمزم رو آپدیت کنم اما ارور زیر رو می داد:
the setup has detected that the installed game region for this update is incorrect.
this update requires a different game region in order to be installed.
میشه منو راهنمایی کنید که چی کار کنم؟ ورژنم که 1.0.631.00002 است پس چرا ارور میده؟اگه آپدیت های همون تک پست رو دانلود کنم درست میشه؟
راستی یه توضیحی که لازمه بدم اینکه مرحله سوم اون تک پست که مربوط به رجیستری هستش رو من رفتم به همون آدرس در رجیستریم اما هیچ کدوم از فایلها اونجا ساخته نشده بود و خودم مجبور شده تمام Dword ها و string value ها رو بسازم. البته توی ساختش تمام دقتم رو بکار بردم و مطمئنم که درست تایپشون کردم. اما نمی دونم چرا سیمزم اینطوریه...البته خود پوشه سیمز توی رجیستری بود ولی فقط پسورد در رجیستری ثبت شده ... همین![]()
خواهشا راهنماییم کنید. من همچنان تو کف wa هستم و هنوز نتونستم نصبش کنم.
با تشکر
---------- Post added at 08:00 PM ---------- Previous post was at 07:57 PM ----------
ببخشید یه سوال دیگه: در هنگام ساخت خونه چطور میشه سقف گذاشت برای خونه؟ من هر کاری کردم نشد![]()
Last edited by mina_morsali; 06-04-2010 at 19:11.
اون براي ساخت خانواده هاي سيمز ...
چهره
لباس
وسايل خانه
و ...
هست اگر حرفه اي نيستي روش كار نكن!
یعنی بطور جدا نصب میشه ربطی به بازی نداره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)