سلام من. د ر تایم شبانه سرعتم افت میکنه و حتما باید یک بار مودم را روشن خاموش بکنم یا اینترنت را قطع و وصل کنم که به حالت عادی برگرده و اگر این کار را نکنم با سرعت یک سوم روز دانلود دارم لطفا راهنمایی کنید؟؟؟؟؟
سلام من. د ر تایم شبانه سرعتم افت میکنه و حتما باید یک بار مودم را روشن خاموش بکنم یا اینترنت را قطع و وصل کنم که به حالت عادی برگرده و اگر این کار را نکنم با سرعت یک سوم روز دانلود دارم لطفا راهنمایی کنید؟؟؟؟؟
دوستان ارور ویدیو پلی بک در اینترنت دانلود منیجر ناشی از چیه ؟
(این ارور برای من زمانی که میخوام از یوتیوب دانلود کنم پیش میاد)
اینترنت دانلود مینیجر تازگیا تو نسخه جدیداش تا 99.9 درصد میره بعدش ارور میده میگه time out بعدش دوباره از اول باید دانلود کرد
لعنت بهش![]()
سلام
من بعضی از فایل هایی که می خوام با دانلود منیجر دانلود کنم اروری مثل ارور زیر را میده و من تمام کارهایی که گفته انجام دادم ولی باز مشکل حل نشد خواهشنا راهنمایی بفرماید....
.
.
.
.
---------------------------
07. Zolf Bar Bad Made [128].mp3
(.آدرس مورد نظرصحيح است، اما ديتاي صحيحي براي آن مقرر نشده است. (خود هوست وجود دارد اما به طور مستقيم قابل دسترسي نيست
علت اين مشکل را در موارد زير مي يابيد:
1.ارتباط اينترنتي يافت نشد. لطفا ارتباط خود را بررسي نماييد
2.بر روي کامپيوتر خود فايروال داريد و اخيرا اينترنت دانلود منيجر خود را آپ ديت،نصب يابا ورژن قبلي جايگزين نموده ايد. لطفا تنظيمات فايروال خود را بررسي نماييد که آي دي ام به اينترنت دسترسي کامل داشته باشد
3.سرويسي به نام دي ان اس که وظيفه يافتن سرورها را به عهده دارد موقتا دچار مشکل شده يا ارتباط شبکه اي بين کامپيوتر شما و اين سرويس خراب شده است. ممکن است با ريستارت کردن اين مشکل برطرف گردد
جزئيات:
.پيدا نشد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سرور
آيا مايل هستيد در مورد تنظيمات فايروال خود براي آي دي ام بيشتر بدانيد؟
Yes No
سلام خسته نباشید
حجم پستها زیاد بود و من فرصت نداشتم همه رو بخونم تا به جوابم برسم پس ممکنه سوالم تکراری باشه اما واقعا به جوابش نیاز فوری دارم
تو قسمت بازیابی ادرس وقتی دکمه رفرش رو می زنم به جای باز شدن مرور گر ، مدیا پلیر باز میشه . باید چه کنم؟!!
سلام
من یک فایل 2 گیگ رو دارم دانلود میکنم حدود 80 درصدش دانلود شده میخواستم بدونم اگر ویندوز عوض کنم راهی هست که این همه حجم دانلود شدم نپره ممنون
جدیدا ویندوزم رو عوض کردم بعد از اون آخرین نسخه IDM رو گرفتم ولی خیلی مشکل پیدا کرده و هر کرکی رو امتحان کردم درست نشد
یعنی کلا سرعت دانلود خیلی نوسان داره و یه جوری خاصی شده و از اون مهمتر یه دفعه تا 99 درصد میره میگه فایل مشکل داره و دوباره از اول شروع میشه!
قبلا همچین مشکلی نداشتم نمی دونم حالا این نسخه آخر کرکش مشکل داره یا مشکل دیگه ای وجود داره ولی کلا راه حل های مختلف رو امتحان کردم ولی درست نشد و الان چیزی دانلود نمی کنم!
من برای دانلودهای معمولی همیشه از IDM استفاده می کنم و اگه این مشکل حل نمیشه فک کنم باید از یه نرم افزار دیگه استفاده کنم
حالا به نظرتون این مشکل از کرک این نسخه آخره یا مشکل دیگه ای وجود داره؟
سلام
دو روزیه که در ای دی ام با این مشکل مواجهم. وقتی می خام از یه سایت دانلود کنم در هنگام دانلود پنجره ای میاد و یوزر و پسورد میخواد در حالیکه قبلا از همون سایت بدون هیچ مشکلی دانلود می کردم
وفقط برای همون سایت ازم پسورد میخاد با اینکه پسورد اکانتم رو وارد می کنم بازم تاثیری نداره در ضمن از قند شکن استفاده میکنم واستفاده از پراکسی رو در ای دی ام فعال کردم
کادری که ظاهر میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
س
به احتمال 90% سایت که شما میگی سایت دانلود فیلم هست
دوست عزیز مشکل از idm نیست مشکل از سایته که مدیرش پولکی شده
یعنی باید برای دانلود حق اشتراک تهیه کنی همون vip
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)