تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 360 از 1081 اولاول ... 260310350356357358359360361362363364370410460860 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,591 به 3,600 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

دوست عزیز کدام پوشه کسپرسکی حجم زیاد را اشغال کرده Backup - temp - Quarantine - Dskm و ...
    با سلام خدمت استادMAJID20:
    تمام پوشه هائی که شما فرمودید حجمی در حدود 567Mbرا اشغال نموده که خودشان در پوشه avp قرار دارند. kaspersky lab10Gbحجم را اشغال نموده567Mbمربوط بهavpوپوشه هائی که شما بدان اشاره نمودید و بقیه بصورت پوشه های زیاد در کنار پوشهavpبا نامavp.7.125.....srv.logاز نوعtext documentکه هر روز هم بر مقدارشان افزوده میشود.
    با تشکر از شما

حـــــرفـه ای majid20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

با سلام خدمت استادMAJID20:
    تمام پوشه هائی که شما فرمودید حجمی در حدود 567Mbرا اشغال نموده که خودشان در پوشه avp قرار دارند. kaspersky lab10Gbحجم را اشغال نموده567Mbمربوط بهavpوپوشه هائی که شما بدان اشاره نمودید و بقیه بصورت پوشه های زیاد در کنار پوشهavpبا نامavp.7.125.....srv.logاز نوعtext documentکه هر روز هم بر مقدارشان افزوده میشود.
    با تشکر از شما
    دوست عزیز شما دقیقا از کدام ورژن کسپرسکی استفاده میکنید ؟

آیا زیاد دچار Crash شدن میشوید ؟ حجم فایلهای با پسوند dmp در فولدرها چقدر هستش؟

پروفشنال HRN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    كوچه پس كوچه هاي ايننرنت

پيش فرض

سلام:
    من Kis 2009 8.0.0.357 رو دارم میخواستم بببینم چه جوری میتونم اونو به 8.0.0.454 آپدیت یا ارتقا بدم چون دیگه حوصله ندارم 3 ساعت بشینم 36 مگابایت رو دوباره دانلود کنم.
    ممنون

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوست عزیز شما با دو گزینه روبرو هستید : 1- آپدیت 2- آپگرید

خب شما با آپدیت کسپرکسی ضمن دریافت دیتابیس ، فیکس و پچ های اصلاحی هم دریافت میکنید

بدینگونه محصول شما بسیار کاراتر خواهد شد

اما بحث آپگرید جداست و شما برای آپگرید کسپرسکی به محصول بالاتر باید فایل اجرایی نسخه جدید را دانلود کنید

یعنی شما نمیتوانید بدون دانلود نسخه جدید کسپرسکی اقدام به آپگرید کنید

از طرفی با آپدیت شاید بتوان برخی پچ ها ی اصلاحی را دریافت کرد

ولی برخی اصلاحات کلی را نمیشه با آپدیت منتقل کرد و حتما باید از نگارش جدید بهره ببرید

5. این کاربر از majid20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Metallica84's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

دوست عزیز پیام بیانگر اینه که در مسیر فوق اسکریپت مزبور دارای پسورد هست و کسپرسکی قادر به اسکن آن نیست

خب شما دو کار میتونید بکنید

1- راه اصلی اینه که کلا پیام کسپرسکی برای فایلهای با پسورد رو غیرفعال کنید

برای این کار کافیه در همون پیغام از منوی کشویی بالا گزینه Disable this notification را انتخاب کنبد

2- اما اگه نمیخواهید پیام کسپرسکی در زمینه فایلهای رمزدار را غیرفعال کنید

باید فایل مزبور را به لیست سفید کسپرسکی اضافه کنید

مممنو از پاسختون.

به نظر شما بهتره که از کدام روشی که گفتید استفاده کنم , مثلا اگر این اسکریپت رو به لیست سفید منتقل کنم مشکلی پیش نمیاد و خطر ساز نیست؟؟

یک سوال دیگه هم دارم.

به علت دسترسی نداشتن به adsl یک پکیج نرم افزاری خریدم(لرد ) .
    قبل از استفاده از هر dvd با کاسپر یکبار اون dvd رو اسکن میکنم. مثلا در پوشه anti spyware تمام فایل ها سالم بودند ولی پچی رو که برای کرک یکی از آنتی اسپایورها بود, رو ترجان تشخیص داد و یا در پوشه دیگه یکی از نرم افزار ها رو ad-ware تشخیص داد.
    حالا سوالم این هست که وقتی کاسپر یک پچ و یا یک نرم افزاری رو آلوده تشخیص میده ,آیا سایر نرم افزار ها هم که در dvd هستندآلوده شدند؟ و نمیشه ازشون استفاده کرد و در کل dvd آلوده محسوب میشه و قابل استفاده نیست ؟

مرسی

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

در مورد سوال اول ، اسکریپت مزبور جزئی از ویندوز نیست بلکه جزئی از یک برنامه دیگر محسوب میشه

برخی مفید و برخی هم جاسوس تشریف دارند ... توصیه من اینه که وارد لیست سفید نشود

در مورد سوال دومت باید بگم که آنتی ویروس ها کلا با کرک ها و پچ ها مشکل دارند

چون عملکرد کرک ها و نحوه پک کردن آنها بگونه ایست که سبب تحریک آنتی ویروس میشوند

شما به کرک هایی که اینجا گذاشته میشود و یا توسط شرکت معتبری چون لرد یا پرند ارائه میشوند

از لحاظ پاک بودن اطمینان داشته باشید

8. این کاربر از majid20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

دوست عزیز شما دقیقا از کدام ورژن کسپرسکی استفاده میکنید ؟

آیا زیاد دچار Crash شدن میشوید ؟ حجم فایلهای با پسوند dmp در فولدرها چقدر هستش؟
    با سلام خدمت استاد majid20:
    من از اینترنت سکیوریتی کسپراسکای ورژن7.0.0.125استفاده میکنم و به نکتهای باید اشاره کنم بعد از بروز این مشکل سیستم من کند شده بصورتی که برنامه ها را یاجرا نمیکند یا با تاخیر زیاد اجرا میکند ووقتی task maneger را اجرا مییکنم برنامهای بنامavp.exeکه سیستمی میباشد 100%فضای cpu را اشغال میکند در این حال protection of your computerدربخش protectionدر حال کار میباشد و مرتب از فضای درایو c کاسته میگردد.با تشکر مجدد از شما.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوست عزیز کسپرسکی نباید چنین مشکل حادی را بوجود آورد ( بالاخص نسخه ای که عنوان شد)

سه دلیل عمده که میتونه عامل اصلی این مشکل باشه

1 - در گیری و تداخل شدید کسپرسکی با برخی برنامه های سیستم

شما بغیر از کسپرسکی چه برنامه امنیتی دیگری هم دارید ؟

2- استفاده از نسخه های غیر فاینال (بتا و...)

مطمئن باشید نسخه ای که استفاده میکنید ، نسخه آزمایشی نیست

3- آلودگی پیشین سیستم و خرابی ویندوز

در آخر شما گزارش سیستم خود را مطابق پست زیر تهیه کرده و اینجا بگذارید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه Metallica84's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

در مورد سوال دومت باید بگم که آنتی ویروس ها کلا با کرک ها و پچ ها مشکل دارند

چون عملکرد کرک ها و نحوه پک کردن آنها بگونه ایست که سبب تحریک آنتی ویروس میشوند

شما به کرک هایی که اینجا گذاشته میشود و یا توسط شرکت معتبری چون لرد یا پرند ارائه میشوند

از لحاظ پاک بودن اطمینان داشته باشید

در مورد کرک و پچ پس مشکلی نیست .

سوال دیگه ای که دارم:

یک پک نرم افزاری از دوست گرفتم که برای شرکت گردو هست . یکی از dvd ها که مورد نیازم بود رو اسکن کردم . در قسمت نر م افزار های فلش این dvd تمام نر م افزار ها رو چک کردم و با کسپر اسکن کردم و تمامشون پاک بودند به جز یکیشون که مربوط به کانورت فایل های فلش بود که حتی زمانی که وارد فولدر این نرم افزار روی dvd شدم کاسپر پیغام داد که نرم افزار آلوده به تروجان هست.(در پوشه این نرم افزار کرک ,کیجن و یا پچ نبود و فقط خوده نرم افزار بود )

یا مثلا رو ی dvd که نرم افزار های رایت کردن قرار داره تمام نرم افزار ها سالم هستند به جز nero که کسپر پیغام میده که ویروس نیست ولی حاوی ad-ware هست.

سوالم اینه که وقتی که بعد از اسکن نرم افزار های دیگه همه پاک هستند و فقط این یکی از اونها سالم نیست آیا میشه از سایر نرم افزار ها استفاده کرد و اونها رو نصب کرد(یعنی حضور این یک نرم افزار باعث آلودگی بقیه نشده و فقط با نصبش ممکنه سیستم آلوده بشه؟ و یا نه چون این یک نرم افزار آلوده هست سایرین رو هم آلوده کرده)

برای مثال من در قسمت فلش این dvd به نرم افزار flash player نیاز دارم و در اسکن dvd هم کاسپر فقط به همون یک نرم افزار که فایل setup اون آلوده هست ایراد میگیره و پوشه نرم افزار flash player روی dvd رو هم که جداگانه اسکن میکنم هیچ آلودگی نداره و کاسپر ایرادی بهش نمیگیره.

لطفا راهنمایی کنید که آیا میشه در چنین مواردی سایر نرم افزار ها رو که سالم هستند نصب کرد و ازشون استفاده کرد

ممنون
    Last edited by Metallica84; 09-10-2008 at 02:07.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

مطمئنا اگر ویروسی باشه که خودش را منتشر میکنه باید کل دی وی دی آلوده بود

و تمام فایلهای اجرایی را آلوده میکرد ... پس فایل مزبور در حالت عادی قادر به هیچ کاری نیست

اگر کسپرسکی صرفا به یک فایل از مجوعه حساس شده

احتمالا نحوه عملکردش بگونه ای هست که از سوی کسپرسکی مضر تشخیص داده میشود

بهر حال سایر برنامه ها کاملا پاک هستند و مانعی به استفاده ندارند

البته ان فایلهایی هم که شناسایی شده الزاما مضر نیستند و احتمال پاک بودنشان هم هست

13. این کاربر از majid20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •