خيلي ممنون
امروز گفتم شايد نصاب اشتباه سيمها رو زده رفتم جاي + و - رو عوض كردم صداش هيچ تفاوتي نكرد
مشكل از گوشه منه؟؟؟؟
خيلي ممنون
امروز گفتم شايد نصاب اشتباه سيمها رو زده رفتم جاي + و - رو عوض كردم صداش هيچ تفاوتي نكرد
مشكل از گوشه منه؟؟؟؟
برادر جان منظورم این نبود که شما برداشت کردین.منظورم اینه سیستمش مگنتی از نوع الکتریکی هست.وقتی برعکس باشه سیستمش ضعیف تر عمل میکنه در واقع همون جور که گفتین سینوسی هست ولی وقتی جای مثبت و منفی عوض بشه جای نمودار هم قرینه میشه و زمانی که قراره به بیرون پرتاب کنه اشتباهی به داخل میکشه مگر اینکه داخلش از مدار اینورتر استفاده کرده باشن.
در ضمن به نظر شما کارخانه سازنده نمی فهمیده که سوکت و سیم مثبت رو بزرگتر و قوی تر گرفته؟
در مورد اون جملتون هم نمیدونم از کی تا حالا فیوز هلدر کاره فیوز هم میکنه؟
والا تا کسی صدای سیستمتون رو نشنوه نمیتونه دقیق بگه!شما به یه نصاب دیگه نشون بده ببین چی میگه؟
Last edited by cyber861; 28-09-2010 at 21:33.
در مورد سابووفر تفاوت محسوسي نداره اگه مثبت منفي رو جابجا بزني.
اما اسپيكر .اگه يه ست مسيرتون به عباسي بخوره تو اولين مغازه بري يه راك داره كه 4-5 تا اسپيكر روش نصب شده
718-6957-جي بي ال 953 و آخري اصغر آديو cx45
در عين ناباوري وقتي واست صدا ميگيره ميبينه اوووووو
صداي اصغر آديو بهتر از بقيست
به نظرت چرا؟جواب اين سوال ميشه جواب همون حرفتون كه گفتيد چرا سوكت مثبت رو قويتر گرفته
و به نظرت فيوز چه قابليتي ديگه ايي داره؟
توضيح بديد استفاده ميكنيم.مرسي
فیوز یا فیوز هلدر؟
من که کلا بی سوادم در قسمت سیستم صوتی .فعلا چند سوال از شما استاد گرامی داشتم:
شما ابتدا تفاوت باند های تک کویل با دو کویل رو توضیح بده. بعدش هم زحمت بکش در مورده آمپیدانس باند یکمی توضیحات بده که چه فرقی بین باند 4 اهمی با 2 اهمی یا 3 اهمی هست و چرا در سیستم های خونگی از 6 اهم بیشتر استفاده میشه!
حالا در کل چه فرقی بین جنس های cone هست؟
من همین جا از حمید جان و بقیه دوستان معذرت میخوام به علت پر چونگی!![]()
فيوز؟
مطلب بالا به نقل از ويكي پديا هستش.فیوز وسیلهای است که [مدارهای الکتریکی را در برابر جریان غیر مجاز محافظت میکند. اگر جریانی بیش از جریان نامی از فیوز بگذرد فیوز می سوزد و بدین ترتیب جریان برق، قطع خواهد می شود. به عبارت ساده، فیوز یک وسیله حفاظتی است که در تجهیزات و مدارات الکتریکی به کار برده میشود تا در مواقعی که جریانی بیشتر از حد انتظار از وسیله عبور می کند، با سوختن فیوز مدار قطع شود تا تجهیزات دیگر آسیبی نبینند. این وسیله اولین بار توسط توماس ادیسون در سال 1890 میلادی ثبت اختراع شده است
نحوه عملکرد
عنصر اصلی ساخت فیوز، یک نوار فلزی است که در یک محفظه غیر رسانا قرار دارد. با عبور جریان بیش از حد مجاز، نوار فلزی ذوب میشود و مدار الکتریکی قطع می شود.
انواع فیوز
فیوزها از نظر سرعت عملکرد به دو دسته کندکار و تندکار تقسیم می شوند.
- فیوزهای کند کار: این نوع فیوزها در برابر عبور جریان بیش از حد واکنش ملایم تری از خود نشان میدهند و برق را دیرتر قطع میکنند. با اینهمه واکنش این فیوزها در برابر جریان اتصال کوتاه تقریباً لحظهای است.
- فیوزهای تندکار: این فیوزها زمان قطع کمتری نسبت به فیوزهای کندکار داشته و به همین دلیل در مصارف روشنایی استفاده می شوند .
انواع فیوزها از نظر ساختار:
- فیوزهای فشنگی
- اتوماتیک(آلفا)
- مینیاتوری
- بکس
- کاردی ( تیغه ای)
- شیشه ای یاکارتریج
- فیوزهای فشار
هر فيوزي در دنيا يك كار رو انجام ميده و اونم قطع جريان به دليل محافظت از سيستم در برابر مشكلات نوساني و غيره.
حالا فيوز هولدر باشه يا فيوز.همشون كارشون يكيه
اولا كه باند رو بايد توضيح بدي
اگه با ساب ميگيد باند كه هيچ
اسپيكر ها كه تك كويل هستن.حالا فرض رو بر اين ميگيرم منظور شما از باند همون سابووفر بوده.
خوب چرا تك كويل يا چندكويل با مقاومت هاي بسيار توليد ميشن.جوابش خيلي پيچيده نيست.يوزر فرندلي بودن.
اينكه شما يه ساب داشته باشي كه دستت واسه درايو كردنش باز باشه.مثلا يه آمپ داشته باشي روي 4 اهم 200 وات و روي 2 اهم 300 وات و روي 1 اهم 400 وات ميده
از دست روزگار ساب شما 400 واته با دو كوئل 2 اهمي.خوب مهندس شما چه ميكني اين موقع؟
موازي ميبنديشون روي 1 اهم كه 400 وات بهش بديد.براي سهولت در درايو كردن.اين مطلب بالاخص در سابهاي كامپتيشن خيلي پيگيري ميشه.4 كويل و غيره.چون اكثر سيستم هاي كامپتيشن روي نيم اهم راه اندازي ميشن.اكثرا ساباي متوسط مثلا ساباي كنوود يا ساب هاي غير مسابقه ايي يا كيفيتي اكثرا تك كويل هستن و برخي اوقات چند كويله.
خوب
در مورد سابووفر ها درست نميشه اختلاف بين 1 اهم بسته شدن يا 4 اهم بسته شدن رو درك كرد.شايد بشه با تلقين حس كرد.اما در اسپيكر هاي خانگي.فكر كنم منظورتون از 6 اهم همون 8 اهم تا 16 اهم باشه.
خوب
زماني كه شما يه اسپيكر روي آمپيدانس پايين درايو ميكنيد دمپينگ بيشتر ميشه.
اما افزايش دمپينگ ميتونه از لذت و كيفيت موزيك كم كنه.يعني دمپينگ تا يه حد متناسبيش ميتونه مفيد باشه.افزايش دمپينگ بر اثر آمپيدانس پايين باعث ديستورت و اعوجاج شده و ميتونه باعث گرم شدن و بروز مشكلاتي براي آمپ بشه.البته احتمال داره در برخي اسپيكر ها اين قواعد صادق نباشه اما بصورت استثناء
خوب براي كيفيت سيستم هاي خانگي ميان روي آمپيدانس بالاتر درايو ميكنن.ديگه نيازي نيست توضيح بدم اين بخش رو چون توضيحش رو قبلا دادم
حالا بحث مخروط اسپيكر
جنس cone تاثيرات مستقيمي رو در كيفيت صداي اسپيكر داره.مثلا سليقه من اينو ميگه اسپيكر با cone كاغذ صداي لود و دلنشيني دارن البته اصلا شارپ و شفاف نيستن.ولي خسته كننده نيست
نوع ديگه كامپوزيت كاغذ و لمينت هستش.
و در برخي موارد ديگه از پلاستيك و پلي پروپيلن استفاده ميشه.جنس اين مواد به شدت بر اساس نسبت قدرت تحمل و توانشون بر وزنشون قوي هستن.شايد اگه بخواي اين نسبت رو محاسبه كنيد بتونيد با فولاد مقايسش كنيد.
طراحي،قطر و جنس cone در كم شدن اعوجاج و افزايش آكوستيك اسپيكر نقشي كليدي رو ايفا ميكنه.
اگه سوالاتي ديگه داشتيد در پي ام در خدمتتون هستم.
Last edited by privatedlove; 29-09-2010 at 00:23.
سلام
به چي نظر بندازم؟
ممنون علي آقا هم شما هم جناب privatedlove داراي اطلاعات خوبي هستيد و من از هر دوي شما تشكر ميكنم. اين مباحثي هم كه در آخر داشتيد اتفاقا خوبه و باعث بالا بردن اطلاعات دوستان ميشه.
من خودم هميشه براي اسپيكرهام آمپي رو انتخاب ميكنم كه توان بالاتر از ورودي نومينال اسپيكر بده.ولي سيستم هميشه تنظيمه و حواسم به ولوم و ....هست.براي همين به نظرم كافي باشه تا خداي نكرده مشكلي براتون پيش نياد.
البته چند مدل امپ قويتر رو هم كه ذكر كردند.
حميد جان خيلي گلي
آقا يه سوال من دوتا آمپ دارم كه هر كدومش رو به يه جفت اسپيكر داده بودم.اسپيكر ها هم مساوي بودن.توان خروجي نومينال آمپ ها هم روي4 اهم 2تا 220 وات بود.اسپيكر ها 80 وات.واسه استيج جلو با تقريبا يك چهارم گين باز يكيشون صدا خيلي خوب بود و اگه زياد ميكردم ديستورت ميشد و احتمال سوختن اسپيكر
اما آمپ استيج عقب رو تا نصفه هم زياد ميكردم بازم فايده ايي نداشت.تا روي سه چهارم گذاشتم
البته اسپيكر جلو كيك پنل داشت و اسپيكر عقب فري اير
فكر كردم آمپ استيج عقب مشكل داره.با يه ساب درايوش كردم خارق العاده قوي بود.چرا تو دوتا اسپيكر برابر و آمپ برابر بايد چنين اتفاقي بيوفته؟من هنوزم نفهميدم چرا
یه سوال من الان امپم با یه سیم برق فک کنم 8گیج بسته شده.....دارم یه امپ برا باکسم میخرم میخوام بدونم برای برقش دوباره یه سیم جدا از باطری باید بگیرم؟؟ یا میشه از همون قبلی یه کانل گرفت و داد به این یکی امپ؟؟
سلام،خودت گلي
جالبه.اتفاقا تو كيك پنل اگر سيلد باشه و حجم مناسب داشته باشه و خوب هم آببندي شده باشهفبايد توان بيشتري رو تحمل كنه.ماله شما دقيقا برعكسه
اسپيكرها چيه؟
كيك پنل؟
حجم؟
خود 8 چيه كه بخواهي يه انشعاب ديگر هم ازش بگيري؟!!
به نظرم كلا سيم 8 رو جمع كن و يه حد اقل 4 بكش(البته بهتره 0 گيج باشه)هم براي مثبت از باطري به آمپ و هم منفي بدنه به آمپ.زدودن رنگ اتصالات بدنه فراموشت نشه
يا علي
حميد جان اسپيكر ها فوكال 165KR توي كيك پنل سيلد 4.5 ليتري
آمپ هم آديسان LRX 2.250
حالا يه اتفاق شگرف ديگه هم افتاد تو اون يكي آمپم كه باهات در ميون ميذارم.اون ديگه وحشتناك عجيب بود.بعد از بحث در اين مورد باهات در ميون ميذارم
يه نكته هم كه نياز هستش تو تاپيك در موردش بگم اينه كه كاربر Cyber861 ما اينجا هستيم كه از هم ياد بگيريم.شك نكن كسي واسه اينكه اطلاعاتش رو بخواد به بقيه نشون بده پست نميذاره همه ي ما تشنه آموختنيم.منم هيچ تاكيدي بر اطلاعات خودم ندارم.هر چي باشه 2+2 كه اينقدر همه دنيا ميدونن يعني 4 در برخي مكاتب ميشه 5
در هر صورت هيچ تاكيد و اصراري بر صحبت هاي خودم ندارم و اميدوارم بهت برنخورده باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)