من زنگ زدم پشتيبانيش ميگن روي سيم مسي نميديم ! اگر موفق شديد ثبت نام كنيد لطفا به ما هم خبر بديد تا از شر اين شركت هاي pap راحت شم
من زنگ زدم پشتيبانيش ميگن روي سيم مسي نميديم ! اگر موفق شديد ثبت نام كنيد لطفا به ما هم خبر بديد تا از شر اين شركت هاي pap راحت شم
دوستاني كه از مخابرات سرويس دارند امروز مشكلي نداشتند من رفتم شركت حتي يك صفحه هم باز نشد DNS رو هم عوض كردم فرق چنداني نكرد
با سلام
دوست عزیز شما بگید کدوم منطقه هستید و .... تا بشه گفت
هر سرویس دهنده ای در هر منطقه ای سرویس نمیده
موفق باشید.
اينجا كسي از مخابرات سرويس نداره
مرتبا قطع و وصل ميشه و يا اصلا صفحه باز نميكنه كسه ديگه اي هم اين مشكل رو داره
سلام به بروبچ عزیز .
من شاتل دارم مرکز 15 خرداد . روزها 230 دانلود شبها هم 50 دانلود میکنم با idm
قبلا صبا داشتم ولی قطعیش خیلی مسخره شده بود . ضمنا شاتل مجانی هم زیاد میده .
از دوستان کسی لپ تاپ داره؟من تو وایرلس لپ تاپ یک کانکش می بینم به نام smc که مطمئنا مال این دور و بر و هم نیست . و البته پسورد داره . کسی میدونه این چیه؟ یا جایی که بشه امارش رو دراورد ؟
راستی ی فکر هم به ذهنم رسید . ایرانسل داره یک ماه نامحدود اینترنت موبایل میده به 10 تومن . میصرفه . سرعتش حدودا 10 تا 15 هست . یکی سیستم دارم قدیمی خوفناااااااااااک . با ی موبایل معمولی وصلش کنم به کامپیوتر بذارم 24 ساعته دانلود کنه![]()
بالاخره از مخابرت بگیریم یا نگیریم؟
کسی هست که از مخابرات داشته باشه؟
لطفا اسم مرکزش رو هم بگه و بگه کیفیت اش و سرعت اش چطوریه؟
با سلام
اگه مخابرات بهتون اينترنت ميده حتما ازش بگيريد
موفق باشيد.
اون کانکشنی که شما می بینی یحتمل وایرلس هست . که پسورد گذاشته واسه خودش .
بنظرم نمی صرفه چون با سرعت 15 هم حساب کنی 24 ساعت میشه 1.23 گیگ با توجه به مصرف برق و صدای فن و 10 تومن و موبایل روشن یا خرید مودم جی اس ام نه اصلن نمی صرفه . بجای اینکار میتونی بری پارس بگیری که سرعت شبانش بیشتره یا فن آوا بگیری نامحدود ماهی 27 تومن 128 که تا یک مگ باز از قرار .....
اینکه از مخابرات بگیری یا نه داستان داره :
1 - از اونجایی که مخابرات رو فیبر نوری فعلن میده . شما فیبری یا نه ؟ اگه فیبری که باید بگیری ( البته قبلا گلدنت هم رو فیبر میداد فکر کنم ) .
2 - اگر فیبر نیستی که خوب بهت نمیده که بخوای بگیری
بر فرض تو بگو هم مخابرات بهت بده هم خصوصی ها : خوب شما اهل دانلودی یا وبگردی ؟
اگه اهل دانلودی و آشنا تو مخابرات نداری بهتره خصوصی بگیری . چون اگه آشنا نداشته باشی بهت 128 بیشتر نمی دن . و در این حالت شبانه خصوصی ها کار 24 ساعت مخابرات رو می کنه . اگر هم که آشنا داری و میتونی بری 512 بگیری و البته 21 تومن هم ماهی بدی خوب مسلما بهتره بری از مخابرات بگیری .
دیدی داستان داشت . به عنوان مثال بنده اگه مخابرات هم بده نمی گیرم . چون سرعتش کمتره ( من وبگردی می کنم ) و همون شبانه برای دانلودم بسه . و البته 21 تومن زیاده من کمتر از 2 سومش رو الان میدم .![]()
سلام
اين TP-link و D-link توي مشهد نمايندگي داره يا نه؟قيمتهاش نسبت به جاهاي ديگه ارزونتره يا فرقي نداره؟
اگر نمايندگي داره آدرسشو لطف كنيد.
آشنا ندارم اما شرکت دارم
فک کنم با گواهی و مدارک شرکت بشه 256 گرفت
256 واسه وبگردی کافیه به نظرم
ضمن اینکه وقتی اکانت نامحدوده شما می تونی بذاری یک ماه تمام دانلود کنی و 13 تومن بدی
درصورتی که می ری به این دزد بی پدر و مادر (صبانت) ، ماهی 13 تومن می دی 3000 مگابات ترافیک بت می ده و همیشه هم قطعه
حالا سرعتش 512 هم که باشه اهمیتی نداره. سرعت وقتی مهمه که شما
1- وصل باشی
2- ترافیک داشته باشی
بنده با یه حساب سر انگشتی بهتون می گم 3000 مگابایت یعنی چقدر
فرض کنید 20 درصد سربار ترافیک داشته باشید (ناشی از اطلاعات کنترلی پروتکل های شبکه) یعنی :
3000 = x * 1.2
خوب حالا این ایکس چقدره؟ 2500 مگابایت
ده درصد هم آپلود داری، این می شه 2250 مگابایت یا 2.2 گیگابایت
یعنی شما تمام چیزی که می تونی در یک ماه دانلود کنی، 2.2 گیگابایت هستش
حالا فقط برو بشین حساب کن وقتی جیمیل رو باز می کنی، اپلت جاوایی که دانلود می شه 3 یا 4 مگابایته.
این یعنی فایلی که شما خواسته و دانسته دانلود کنی در اینترنت حدود 1.5 گیگا بایت هست در یک ماه
به شرطی که زیاد وب گردی نکنی
خوب این 1.5 گیگابایت به چه دردی می خوره؟
من حالم داره از این مملکت و از تمام سرویس ها و خدماتی که درش به ما گوسفندان عرضه می شه، به هم می خوره
همه عمرمون به این گذشت که اسم کشورهای دیگه رو ببریم و بگیم چقدر بهشون داره خوش می گذره
Last edited by bijibuji; 02-12-2010 at 18:58.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)