امیر جون و مهران جون دمتون گرم خیلی نوکرم
پس من هاردمو میبرم گارانتی
امیر جون و مهران جون دمتون گرم خیلی نوکرم
پس من هاردمو میبرم گارانتی
سلام
من برداشتم در قسمت security و در permissions کلیه دسترسی های فلشم رو بستم
حالا نه میتونم دسترسیها رو برگردونم و نه فرمت میشه
اون تب security برا فلش حذف شده و اجازه اصلاح نمیده با هیچ نرم افزاری هم فرمت نمیشه
کسی راه حلی سراغ داره ؟
سلام دوست من
راه حل زیاده ولی باید یا کار سخت افزاری بکنید و یا آی سی NAND یا مموری اصلی را بخوانید و ترجمه کنید .
اما مشکل شما دقیقا" میخوام سوال شما را ترجمه کنیم خوب بخونیدش:
من یه چیزی دارم روشن نمیشه !!!!!!!!!!!!!!!!!
عزیز دلم شما چی داری ؟ مدلش چیه ؟ برندش چیه ؟ تو کدام قسمت این کار را کردی ؟ در چه سیستم عاملی ؟ آیا درون نرم افزار خود همون چیزه بودی ؟ یا روی پنجره همون سیستم عامل همون اون راست کلید را کردی و یی هووو خراب شد ؟ و...
ببخشید ها قصدم بی ادبی نیست اتفاقا" برای شماهم تنها ننوشتم خواهش بنده این است که سوال را کامل و بدون حذف آنچه شما بر آن اشراف دارید مطرح کنید.
راستی : اگر اون قطعه شما اورجینال باشه ببروید در سایت مادرش حتما" در آنجا نرم افزار ترمیم وجود دارد البته اگر سرش به تنش بیارزد !!!!!!!!!!
توضیح و آموزش: دوستان توجه کنید که از خودمان جمله یا کلمه جدید اختراع نکنیم آنچه مد نظر است فلش درایو Flash Drive است .فلش که خود یک برنامه مولتی مدیا است پس نباید از آن در این مورد استفاده کرد بگذریم.
فلش درایو ها در بر گیرنده چیپ های نگه دارنده اطلاعات پایدار هستند که بوسیله الکتریسیته پاک و یا دوباره برنامه نویسی ( erased/reprogrammed ) میشوند. آنها از توسعه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (electrically erasable programmable read-only memory) ها بوجود آمده اند و اقسام مختلف دارند و در بصورت های مختلفی نیز در بازار یافت میشوند مانند:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و ....
خوب دوست من حالا دوباره مطرح میکنم سوالم را؟
آیا اون چیزی که من دارم که روشن نمیشه اسمش اتومبیل است یا engine ( موتور باز هم میگم موتور نمیشه موتور سیکلت ها ...) ؟ حالا ماشین پژو ی من روشن نمیشه یا همون اون ...؟ و....
باز هم بنده را ببخشید قصد جسارت ندارم
موفق باشید
Last edited by رضا امیر; 06-11-2011 at 18:13.
شرمنده که سوال ناقص پرسیدم
از اول میگم
من یه فلشش مموری twinmos دارم با حجم 16 گیگ مدل L2
اومدم تو ویندوز 7 روی درایو فلش مموری راست کلیک کردم و propertias رو زدم و از اونجا وارد تب security شدم و کلیه دسترسی ها رو deny کردم (امان از آدم فوضول) و apply رو زدم
از همون لحظه دیگه سیستم عامل مموریم رو باز نمیکنه
سیستم میشناسه درایو هم براش در نظر میگیره اما بازش نمیکنه فرمت هم نمبشه با نرم افزارهای پارتیشن بندی هم فرمت نمیشه تو مراحل نصب ویندوز xp هم نتونستم فرمت کنم
وقتی هم رو درایوش راست کلیک میکنم propertias رو میزنم دیگه تب security نداره که دسترسیها رو اصلاح کنم
حالا باید چکار کنم ؟
Last edited by 3tare.ir; 06-11-2011 at 18:48.
دوستان من یه هارد اکسترنال سیگیت 500 دارم یه مدت پیش خراب شده بود سرعت کپیش از 50 شروع میشد به 2 مگابایت میرسید و وسط فایلهای حجیم قفل میکرد و این که وقتی میخواست آخر فایل رو ببنده دیگه اساسی قفل میکرد
دادم درستش کردن گفتن برد نمیدونم چی چیش خراب شده(مصداق مثال بالایی که رضا امیر داده شدا!ولی تقصیر من نیست یادم نیست بردش چی بود)
البته همون بردی که جای ورودی یو اس بی هست بود
خلاصه اونجا امتحان کرد سرعت پایینتر از 35 تا نیومد ثابت 35 تا حدود 3 گیگ هم کپی کرد اصلا کم نشد
ولی آوردمش خونه از همون بار اول مثل قبل کار میکنه فقط یه خورده بهتر شده ولی هنوز 50 50 هست کپی کنه یا نه
با hd tune تست سرعت زدم اینطوری شده
تو قسمت health یه خطا میده این خطا یعنی چی ؟
![]()
این چی میگه ؟2047 تا بدسکتور داره هارد ؟
اینطوری باشه که فاتحش خوندس *_*
![]()
Last edited by YAHYA-PRO; 06-11-2011 at 21:54.
يكبار با برنامه powermax يكبار بذار كاملا full zero fill بشه فقط روي هارد يك فن بذار كه حدود 8 تا 12 ساعت طول ميكشه
من این برنامه رو پیدا نکردم
این full zero fill دقیقا چی کار میکنه ؟
اطلاعات روش پاک میشه ؟
این برنامه هم بوتیبل هست یا از تو خود ویندوز میاد ؟
سلام دوست من
پایین بودن سرعت انتقال دیتا ممکن است در سیستم های مختلف ( حتی مادربرد مختلف و باقی لوازم مشابه) با هم تفاوتی بسیار آشکار داشته باشند !!!! نه تنها سرعت انتقال اطلاعات در طراحی های مختلف مادربردها متفاوت است که البته اسمش را میگذاریم عوامل سخت افزاری مانند :
نوع مادربرد ( بند /مدل /کانال و...)
پل های مادربرد
نوع رم ( برند / سرعت Mhz)
و..
بلکه عوامل نرم افزاری مانند :
میزان نرم افزار های رزیدنت در حافظه
فضای خالی رم
میزان اشغالی CPU
نوع سیستم عامل
ویروس
نرم افزارهای نصب شده برروی سیستم اخص نرم افزارهای در حال اجرای اتوماتیک که هر از گاهی از هارد استفاده می کنند.
و...
عوامل مهمی هستند که سرعت هارد را پایین می آورند .
پس شما نمیتوانید سرعت هارد را بین دو سیستم مختلف مقایسه کنید.
نتیجه : هارد شما از ابتدا سالم بوده است ( سرعت انتقال دیتا هارد هیچ ربطی به برد ندارد ) فقط در مواردی برای رفع کانفلیکت سخت افزاری مابین هارد و بعضی مادربرد ها باید یا "بایوس" مادربرد را اصلاح کرد و یا " فرم ویر " هارد را . بهتر است از ابتدا هارد را ارنج کنید و سیستم عامل جدید نصب کنید.
موفق باشید
سلام
احتمالا" مشکل شما در یوزری است که با آن وارد شده اید و همچنین به سیستم عامل و پر میشن ها.
در قسمت RUN تایپ کنید: regedit سپس مسیر زیر را دنبال کنید
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Servic es\UsbStor
در پنجره سمت راست روی Start دبل کلیک کنید میزان Value را ببینید 3 یعنی دسترسی دارید
اگر این میزان را 4 انتخاب کنید دسترسی ندارید و از شر فضول ها راحت هستید
حتما" با یوزر ادمین وارد بشوید و با همان ویندوز کار کنید
موفق باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)