تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 360 از 2403 اولاول ... 2603103503563573583593603613623633643704104608601360 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,591 به 3,600 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام من امشب برای دومین بار تو یکماه گذشته حجم تموم کردم بعدش رفتم آنلاین 5000 تومان پرداخت کردم و تو سایت اندیشه وارد کردم 1 ساعتی هم منتظر موندم خبری نشد گفتم زنگ بزنم ببینم واقعا تبلیغ می کنن پشتیبانی 24 ساعته کسی هست جوابه ادمو بده خوشبختانه یه نفر جواب داد و 2گیگ منو تمدید کرد .
    ساعت 12.30 صداش هنوز خواب الود نبود اگه امشب بازم بیدار بودم 3:30 تا 4 یه زنگ دیگه می زنم ببینم خوابه یا بیدار واقعا شیفتشون تا صبح یا 1 تا2 شب دیگه جواب نمی دن

اگه نباشه جاش خالی می مونه birak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام من امشب برای دومین بار تو یکماه گذشته حجم تموم کردم بعدش رفتم آنلاین 5000 تومان پرداخت کردم و تو سایت اندیشه وارد کردم 1 ساعتی هم منتظر موندم خبری نشد گفتم زنگ بزنم ببینم واقعا تبلیغ می کنن پشتیبانی 24 ساعته کسی هست جوابه ادمو بده خوشبختانه یه نفر جواب داد و 2گیگ منو تمدید کرد .
    ساعت 12.30 صداش هنوز خواب الود نبود اگه امشب بازم بیدار بودم 3:30 تا 4 یه زنگ دیگه می زنم ببینم خوابه یا بیدار واقعا شیفتشون تا صبح یا 1 تا2 شب دیگه جواب نمی دن
    امشب ساعت 1 شب بعضی خطها مشکل پیدا کرد و صفحات باز نمی شد .. فقط صفحه اکانتینگ اندیشه قابل دسترسی بود .. اتفاقا من هم مردد بودم این وقت شب زنگ بزنم یا نه ! دل رو زدم به دریا 1:30 زنگ زدم یکی که صداش هم سرحال بود و معلوم بود از خواب پا نشده ! جواب داد گفت بعضی آی پی های رنج 109 دچار مشکل شدن و شما هم احتمالا جزو همونایی . همین الان با تهران در تماس هستیم مشکل باید از اونجا برطرف شه و ظرف 1 ساعت آینده درست می شه ...
    و الانم که ساعت 3 شبه درست شده ( البته سرعتم فعلا زیاد جالب نیست ) به هر حال دستشون درد نکنه که لااقل یه نفر داره بی خوابی رو تحمل می کنه تا به تلفنا تو این وقت شب جواب بده . این هم پشتیبانی 24 ساعته بومی ! نیازی هم نیست مثل پارس خطت دایورت بشه به تهران بعدشم نیم ساعت وایستی تا نوبتت بشه تا جواب بدن ! امیدوارم روز به روز خدماتشون بهتر بشه. وعده کاهش قیمت مجدد هم که قبل عید داده بودن زودتر عملی شه .
    راستی عیب نداره ساعت 4 یه چرتی بزنه تفلک ! چرت زدن و خوابیدن مهم نیس ! لازم هم نیست تا خود صبح یه سره بیدار بمونه ! مهم اینه که وقتی تلفنش زنگ خورد فوری سه سوته بیدار شه جواب بده ! اونم جواب قانع کننده !

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

من می خوام خطمو از ASK جمع کنم
    مرکز 8 هستم!
    یه چیزی می خوام که هم ارزون باشه هم با کیفیت !
    ASK شبا سرعتش خیلی افت میکنه!
    به درد بازی آنلاین هم نمی خوره
    گشتم نبود ! نگرد نیست !
    کجا ؟! تو رشت ؟! تهران ؟! ایران ؟؟!
    حتی اگه یه روزی اینا اینترنت 1 مگابیت نامحدود رو رسما 20 تومن بدن باز هم نمی شه گفت ارزان و با کیفیت ! فوقش بشه گفت حداقل کیفیت اینترنت پرسرعت با قیمتی نسبتا معقول !
    الان یکی از دوستام تو فرانسه با 30 یورو در ماه یه پکیج گرفته شامل اینترنت 4 مگابیت نامحدود + خط تلفن مخصوص که واسه محدوده اروپا تقریبا مجانیه و برا تماس با ایران خیلی ارزون + پکیج بالای 100 کانال کابلی تلویزیون و دستگاه مربوطه و دوغ اضافه !!! ... کلا بخوای اینترنتش رو فقط حساب کنی ماهی 10 یورو هم نمیشه که با توجه به هزینه های زندگی اونجا پول 2 تا همبرگر می شه !!! بخوای با هزینه ایران معادلش کنی چقدر می شه ؟! شاید 10 یورو تو پاریس معادل 2-3 هزار تومن تو ایران باشه !
    تو همین قبرس در پیتی هم که حتی تو تامین آب خوردنشون دچار مشکل اساسی هستن اینترنت 4 مگابیت نامحدود تقریبا در حد مجانی هست ! و یکی دیگه از آشناهام وقتی سرعت دانلودش به زیر 400 کیلو بایت میرسه حوصلش بدجوری سر میره !!!
    اگه خواستی بیا با هم بریم ژاپن ... اونجا هم با پول یه بسته پفک نمکی می شه به اینترنت چند ده مگابیتی دسترسی داشت !
    ولی چون فعلا همین جا هستیم بهتره دنبال جایی باشیم که لااقل آخر ماه ناچار نباشیم همه دار و ندارمون رو بریزیم تو خندق اینترنت ( ارزانی پیشکش ! ) سرعتشم لااقل جوابگوی میزان اعتیادمون باشه ! فعلا که به 200 کیلو بدجوری معتاد شدیم . کمتر بشه سیستممون به هم میریزه ! ( کیفیت بااستانداردهای جهانی هم پیشکش ! )

راستی یه سوال از mailer عزیز دارم ( که متخصص تخفیف گرفتن از اندیشه هستن )
    تا حالا بالای 10 نفر از دوستان رو اندیشه فرستادم که متاسفانه هیچکدوم موقع درخواست اشتراک من رو به عنوان معرف ثبت نکردن . آیا میشه الان که چند وقت از ثبت نامشون گذشته یا موقع تمدید اعلام کنن که معرفشون من بودم تا از تخفیف استفاده کنم ؟ راستی از طریق سایت هم میتونن این رو به اندیشه اعلام کنن یا دوباره باید حضوری برن شرکت؟ ما رو از تجربیات ارزشمندتون در زمینه تخفیف بی بهره نذارین . مرسی.
    Last edited by birak; 25-04-2010 at 03:31.

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

[B]

راستی یه سوال از mailer عزیز دارم ( که متخصص تخفیف گرفتن از اندیشه هستن )
    تا حالا بالای 10 نفر از دوستان رو اندیشه فرستادم که متاسفانه هیچکدوم موقع درخواست اشتراک من رو به عنوان معرف ثبت نکردن . آیا میشه الان که چند وقت از ثبت نامشون گذشته یا موقع تمدید اعلام کنن که معرفشون من بودم تا از تخفیف استفاده کنم ؟ راستی از طریق سایت هم میتونن این رو به اندیشه اعلام کنن یا دوباره باید حضوری برن شرکت؟ ما رو از تجربیات ارزشمندتون در زمینه تخفیف بی بهره نذارین . مرسی.
    اشتباه کردی خب
    1-حتما باید کد تو رو بدن
    2-یا اکانتشونو خودت درست کن و معرفشونو خودت بزن. بعد بگو موقع تقاضای ثبت نام بجای اینکه اونا ثبت نام کنن بگن که از این اکانت استفاده کنن
    3-یا همه کاراشو انلاین خودت بکنی بعد فقط بری مدارک رو ببرن بگن همونو اکتیو کنن

5. این کاربر از mailer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال T I G E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

پشتیبانی 24 ساعته واقعا ارزش ISP رو بالا میبره
    منهم حول و حوش ساعت 1 بخاطر قطعی به اندیشه زنگ زدم و جوابی که birak عزیز نوشتند دادند
    فکر کنم حوال و حوش 1:30 تا 2 اینترنت درست شد
    خوبه اینطوری آدم می فهمه مشکل کجایه ، و تقریبا کی مشکل رفع میشه
    امیدوارم این روند بهمراه کیفیت سرعت های اندیشه حفظ بشه

پروفشنال karkan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    TeHraN

پيش فرض

دیشب سرعت خیلی خیلی پایین بود...برخلاف دوشب پیش که ترکونده بود...دیشب کلا 350 مگ دان شد...اه ه ه ه ه...
    بچه ها شماره خونه ما اولش 723 ه یعنی مرکز 7 هستیم دیگه نه؟به جز من و حسین دیگه کی تو این مرکزه؟

آخر فروم باز mmiladd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اُتاقم..!

پيش فرض

پشتیبانی 24 ساعته واقعا ارزش ISP رو بالا میبره
    منهم حول و حوش ساعت 1 بخاطر قطعی به اندیشه زنگ زدم و جوابی که birak عزیز نوشتند دادند
    فکر کنم حوال و حوش 1:30 تا 2 اینترنت درست شد
    خوبه اینطوری آدم می فهمه مشکل کجایه ، و تقریبا کی مشکل رفع میشه
    امیدوارم این روند بهمراه کیفیت سرعت های اندیشه حفظ بشه

کاملا موافقم... این فقط حس نمی کنی که وقتی ثبت نام کردی دیگه همه چی تموم شد

و رها شدی..!

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دیشب سرعت خیلی خیلی پایین بود...برخلاف دوشب پیش که ترکونده بود...دیشب کلا 350 مگ دان شد...اه ه ه ه ه...
    درسته
    دیشب که اینترنت مشکل داشت و حدود 1:30 درست شد اما سرعت اصلا خوب نبود ... همین حالا هم که 2:30 عصره سرعت دانلودم بالا نیست و بین 80 تا 100کیلو بایته ... ( اندیشه خط 3 )
    البته پشتیبانی شبانشون هم خوب بود . لااقل به قول tiger عزیز حتی اگه مشکل فوری حل نشه آدم تکلیفش روشن میشه و بلاتکلیف نمیمونه...

@mailer مرسی بابت توضیحات . آره اشتباه کردم همون موقع یقه دوستام رو نگرفتم قسمت ثبت معرف تو درخواست آنلاین رو دیدم ولی همه کسایی که گفتم حضوری ثبت نام کردن و هیچکدوم آنلاین نبوده ... موقع ثبت نام حضوری هم متاسفانه هیچکس این قضیه معرف رو اصلا یادآوری نمیکنه ! تو فرم های ثبت نام کاغذی هم هیچ قسمتی بابت این تخفیف پیش بینی نکردن !! فکر کنم عمدا باشه ! چون همون 2 زار تخفیف هم کم کم جمع بشه شرکت سودش افت می کنه ! در هر صورت بعضی هاشون اشتراک 1 ساله گرفتن و تازه 1 ماه بیشتر از راه اندازی خطشون نگذشته ... به نظرت کار از کار گذشته یا الان هم میتونن کسی رو که معرفشون بوده ثبت کنن ؟! برم سراغ دوستام یا دیگه واسه گرفتن یقه دیر شده ؟!

10. این کاربر از birak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

درسته
    دیشب که اینترنت مشکل داشت و حدود 1:30 درست شد اما سرعت اصلا خوب نبود ... همین حالا هم که 2:30 عصره سرعت دانلودم بالا نیست و بین 80 تا 100کیلو بایته ... ( اندیشه خط 3 )
    البته پشتیبانی شبانشون هم خوب بود . لااقل به قول tiger عزیز حتی اگه مشکل فوری حل نشه آدم تکلیفش روشن میشه و بلاتکلیف نمیمونه...

@mailer مرسی بابت توضیحات . آره اشتباه کردم همون موقع یقه دوستام رو نگرفتم قسمت ثبت معرف تو درخواست آنلاین رو دیدم ولی همه کسایی که گفتم حضوری ثبت نام کردن و هیچکدوم آنلاین نبوده ... موقع ثبت نام حضوری هم متاسفانه هیچکس این قضیه معرف رو اصلا یادآوری نمیکنه ! تو فرم های ثبت نام کاغذی هم هیچ قسمتی بابت این تخفیف پیش بینی نکردن !! فکر کنم عمدا باشه ! چون همون 2 زار تخفیف هم کم کم جمع بشه شرکت سودش افت می کنه ! در هر صورت بعضی هاشون اشتراک 1 ساله گرفتن و تازه 1 ماه بیشتر از راه اندازی خطشون نگذشته ... به نظرت کار از کار گذشته یا الان هم میتونن کسی رو که معرفشون بوده ثبت کنن ؟! برم سراغ دوستام یا دیگه واسه گرفتن یقه دیر شده ؟!
    دیر شده.
    چون اینجوریه که وقتی اون کاربری که معرفی کردی اکتیو بشه تو تخفیف میگیری. مثلا اگه بری یکی رو ثبت کنی تخفیف نمی گیری وقتی اون کاربر کاراش تموم شد و لاگین شد تو تخفیف میگیری. نا هر وقت هم اون کاربر خطش اکتیو باشه تو همین تخفیفو داری حتی اگه چند ماهم باشه. فقط وقتی اون کاربر جمع آوری کنه تو تخفیف اون کاربرت حذف میشه.

12. این کاربر از mailer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه SASAN_MC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سرعت دانلود سرویس پارس وی شب ها 18 کیلو بیت در ثانیه است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •