من چند وقته نتونستم دانلود کنم اینجاها رو ببینم
به اینجاها رسیده؟یا از رو مانگا میبینید؟؟
من چند وقته نتونستم دانلود کنم اینجاها رو ببینم
به اینجاها رسیده؟یا از رو مانگا میبینید؟؟
انیمه الآن توش ایتاچی از ادو تنسه خودشو آزاد کرده و با ناروتو و بی دارن با ناگاتو میجنگن.
مانگا هم که الآن به همین قسمت ادو شدن هوکاگه ها رسیده.
چپتر جدیدم اومد
انتظارات از هاشیراما چی بود چی شد : دی از نظر اوسکول بودن زده رو دست بی و ناروتو و حتی رو دست گای =)))))
(ولی علاقم بهش چند صد برابر شد خیلی باحاله : دی )
هی بگید هاشیراما بده.
هر بار که داداشش از اوچیها بد میگفت هاشیراما میگفت اینطوری نگو : دی
آخرشم که دیدیم سره توبیراما داد زد که داری به یک بچه اوچیهایی اینجور حرفایی میزنی زشته نگو.
آدم انقدر ماه؟ : دی
همه مشکلات هم زیر سر توبیراما بوده با مادارا : دی
مادارا که جنگید توبیراما برای جلوگیری از دوباره اتفاق افتادن یه شورش,اونا رو یه جورایی قرنطینه کرد و باعث بدبختی دهکده,سنجو و اوچیها شد!
Last edited by Arrowtic; 05-02-2013 at 12:18.
میثم خان تحویل بگیر. این از هاشیراما که همه جور تهمتی بهش زدی
هاشیراما یکی از حامیان اصلی اوچیها بوده و نشون داد که بهشون احترام زیادی میذاشته ولی توبیراما با توجه به دشمنی مادارا و جنگ با برادرش از اوچیها دل خوشی نداشته .
شخصیت هاشیراما هم باحال بود . کلی خندیدیم ... سوناده از اون بچگی پول پرست و قمارباز بود![]()
سویگتسو باحال بود حرفش درباره هاشیراما: with no dignity : دی
توجه کردید میناتو با چه احترامی حرف میزد با اوروچیمارو؟خیلی برام جالب بود!
Last edited by Arrowtic; 05-02-2013 at 16:15.
نت ما هم تموم شده تا مانگا رو خوندم نیم ساعت کشید این چپتر فـــــوق العــــاده بود و خیلی حرف ها و مسائل و جواب و سوال های جدیدی داشت! سر فرصت باید یه بحث حسابی بکنیم! خوشحالم که دیگه با روشن شدن بعضی حقایق کسی نمیتونه به اوچیها و قدرتش و عشقی که بینشون وجود داشت تهمت بزنه![]()
میناتو اروچی رو میشناخت و بعد از انتخاب میناتو به عنوان هوکاگه بود که اروچی تصیمیم به ترک دهکده گرفتتوجه کردید میناتو با چه احترامی حرف میزد با اوروچیمارو؟خیلی برام جالب بود!
البته اگه دقت کنی این عشق اوچیهایی بعضی وقتها به جنون تبدیل میشهخوشحالم که دیگه با روشن شدن بعضی حقایق کسی نمیتونه به اوچیها و قدرتش و عشقی که بینشون وجود داشت تهمت بزنه
ولی در خاندان سنجو همچین موردی این چنینی دیده نمیشه . کلا همه چیزشون روی حساب و کتاب بوده![]()
حسنی به مکتب نمیرفت وقتی میرفت جمعه میرفت![]()
خیلی موضوعات جالبی بیان شد تو این چپتر از جمله چیزی که من خودمو کشتم و چند بار گفتم که اقا سنجو هم کارش مزدوری و بکش بکش بوده انقد تز ندید عشق و آتش و فلان بهمان که هوکاگه دوم قشنگ همه رو گفت و بعدشم گفت اوچیها و سنجو دشمن دیرینه و بودن و میزدن تو سر هم یعنی قدرت های برابر بین بچه های ریکودو تقسیم شده بوده ولی وقتی عشق اوچیها تبدیل شد به فلان و سیستم مغزشون و... باعث شد مانگکیو بدست بیاد دیگه کلا از سنجو هم رفتن بالاتر و صدر نشین شدن! دیگه اخه خودشون هم دارن میگن![]()
ولی شخصیت جالبی داره هاشیراما یعنی بزرگی شخصیت این افراد جایی معلوم میشه که مادارا با اون کلفتیش با چه احترامی از هاشیراما حرف میزنه و الانم هاشی چطور با یه قوم مرحوم و مظلومو یک اوچیهایی که هنوز کامل بالغ نشده صحبت میکنه! ولی تو روح نیدایمه که همه گند ها زیر سر اونه! جواب سوالش هم که چرت و پرت گفت و ساسکه باز قاطی کرد مانگکیو کشید! حالا باید ببینیم هاشیراما چی جواب میده...
در مورد ادوتنسه هم که هم تو انیم ورلد بحث شده بود هم اینجا بحثی داشتیم که تکنیک غیراخلاقی و سه نقطه ای هست که دیگه خود هاشیراما هم به زبون اومد و گفت و تایید کرد حرف ما رو! کسایی هم که ادو میشد از جمله خود مادارا گله داشتن از این تکنیک کثیف که بی احترامی به مرده و زندست!
خب پیشگویی های من هم غلط از آب در نیومد! من حرفم سر بزرگای سنجو یعنی هاشی و توبیراما بود که ظاهرا هاشی مخالف بوده و دانزو و الدر ها زیر دست توبیراما بار اومده بودن! البته قضیه ی کشت و کشتار سنجو هنوزم بالای 50% پای هاشیراما هست و چیزی عوض نشده![]()
لول
توی هر خاندانی آدم بد هم هست.یعنی همه اوچیهائی ها آدمای خوبین؟!به این توبیراما نگاه نباید بکنی فقط,هاشیراما به این خوبی!
اوچیها هم اوبیتو و مادارا رو داریم میبینیم دیگه عقایدشونو!
چیش پای هاشیراماست؟!؟!؟!؟! این بدبخت که تمام وقت داشت از اوچیها دفاع میکرد!
ولی هاشیراما نشون داد که دنبال صلح بوده و وقتی فهمید هنوز جنگه کلی ناراحت شد .خیلی موضوعات جالبی بیان شد تو این چپتر از جمله چیزی که من خودمو کشتم و چند بار گفتم که اقا سنجو هم کارش مزدوری و بکش بکش بوده انقد تز ندید عشق و آتش و فلان بهمان که هوکاگه دوم قشنگ همه رو گفت و بعدشم گفت اوچیها و سنجو دشمن دیرینه و بودن و میزدن تو سر هم یعنی قدرت های برابر بین بچه های ریکودو تقسیم شده بوده ولی وقتی عشق اوچیها تبدیل شد به فلان و سیستم مغزشون و... باعث شد مانگکیو بدست بیاد دیگه کلا از سنجو هم رفتن بالاتر و صدر نشین شدن! دیگه اخه خودشون هم دارن میگن
توبیراما هم صحبتهاش بیراه نبوده . در ضمن همه اعضای خاندان اوچیها نمیتونن شارینگان رو بیدار کنن دیگه چه برسه به این که بخوان مانگکیو داشته باشن .
توبیراما هم گفت که از ظهور مادارایی دیگه میترسیده و جایی گفته نشد که با شارینگان اوچیها میره بالاتر از سنجو !!!
حالا کی تز الکی میده ؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)