من paste کامپیوترم از کار افتاده,اونم فقط برای متن ها.
یعنی اگه بخوام فایلی رو copy,paste کنم میتونم ولی اگه متن باشه امکان پذیر نیست
به نظرتون مشکل ویندوز؟
من paste کامپیوترم از کار افتاده,اونم فقط برای متن ها.
یعنی اگه بخوام فایلی رو copy,paste کنم میتونم ولی اگه متن باشه امکان پذیر نیست
به نظرتون مشکل ویندوز؟
شما به تاپيك زير برو :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ضمن عرض سلام :
چند مدتیه که فایلهایی رو که از روی هاردم دلیت میکنم دیگه توی recycle bin نمیره.مستقیما حذف ( shift+delete ) میشه !
ویندوز رو هم 2بار عوض کردم ولی بعداز چند روز دوباره این مشکل پیدا میشه ...!
یه لطفی کنید راهکاری بدین تا از شر این مشکل خلاص شم .
سیستم را روشن میکنم به صفحه انتخاب یوزر که میرسه صفحه سیاه میشه مشکل چیه؟
سلام
به احتمال زیاد در هر دو مورد مشکل از ویندوزتونه.
ahriman 323 قبل از اینکه اینجوری بشه نرم افزاری نصب کردی که اینجوری شد ؟
موفق باشید![]()
سلام. استاد من می خواستم بدونم ایا نرم افزاری هست یا ترفندی است که در بعضی ویندوزها در هنگام نصب دیگر f8 یا سریال نا مبر یا بعضی قسمت ها را در هنگام نصب نمی خواهد و یا وجود ندارد ...این ایا ترفند است یا نرم افزار مخصوص دارد که این گزینه ها را خذف می کنند............ استاد ممنون می شوم بیشتر در این مورد توضیح دهید.
سلام .استاد سوالی دیگر در بعضی ویندوزها بعد از نصب اولیه ویندوز که سیستم ری استارت شد در قسمت setup یا جای که از ما سریال نامبر یا جزییات ویندوز را در حال کپی کردن است در پشت نوشته ها عکس شرکت یا عکس گل یا شماره تلفن است ایا نرم افزاری است یا ترفندی است که این علامت ها را در ویندوز قرار می دهندیا در قسمت دومی که ویندوز در حال نصب کردن است مثلا بعضی چیزها را خذف می کنند یا علامت شرکت را در ویندوز قرار داده اند یا از دقیقه اخر نصب ویندوز را خذف کرده اند از قسمت save files ...ایا ترفندی است یا نرم افزاری که این کارها را انجام می دهند...............
سلام
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبرای سؤال اولتون به لینک های زیر مراجعه کنید :
در جواب سؤال دوم هم باید بگم با نرم افزارهایی مثل nlite که برای سفارشی کردن ویندوز هست این کار رو میکنند :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اطلاعات تکمیلی در تاپیک زیر :
تاپیک ساخت ویندوز XP
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by Masоud; 12-09-2009 at 00:21.
روی recycle bin کلیک راست کن propertis تب global تیک سوم رو غیر فعال کنید
چند وقتيه كه اين دو تا پيغام هر چند دقيقه يك بار نشان داده ميشه كه پاك كلافم كردن مشكل از چيه
[![]()
Last edited by ..hamed..; 12-09-2009 at 16:13.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)