چه نوع باطری باید بگیرم؟مگه باطریشون مثل موبایل نیست؟مدلهای دیگهای هم هست از مارکهای دیگه؟
چه نوع باطری باید بگیرم؟مگه باطریشون مثل موبایل نیست؟مدلهای دیگهای هم هست از مارکهای دیگه؟
باسلام
من می خواستم بدونم بین دوربین های زیر کدوم بهتره :
1- Sony H20
2- Canon IXUS 110 IS
3- Sony T90
4- Samsung NV24
باتری قلمی قابل شارژ . نه مثل موبایل نیست . بعضی از دوربینها باتری قلمی بهشون می خوره . مدل جور وا جور هست ولی این باتری سونی و شارژر اونو من خودم به شخصه تست کردم و خیلی خوب جواب داده . البته به شرطی که اصلی باشه .
و باطریش شبیه موبایل باشه.مرسی
یه رم 2 گیگ یا 4 گیگ بگیرین براش و محافظ ال سی دی هم حتما بگیرین. اگه سه پایه لازم دارین هم که باید بگیرین اگه نه مهم نیست.
به نظر من دوربین ایده آل برای شما پاناسونیک LX-3 هست.
کیفیت عکسش که بهترینه. فیلمبرداری HD داره. بزرگ هم نیست. رنگ مشکیش مخصوصا خیلی شیکه. LCD سه اینچی هم با رزولوشن 460000 پیکسل داره. رم بالا هم هرچقدر لازم داشته باشین میتونین بندازین روش.
قیمت هم بین 400 و 450
Last edited by prowler88; 12-08-2009 at 14:16.
دوست من چند وقت پیش این دوربین رو از نمایندگی پاناسونیک نزدیک پاساژ علاءالدین تو جمهوری گرفت. گارانتیش یادم نیست چی بود ولی یه پرس و جو تو بازار بکنی متوجه میشی.
سلام. بین این دوربین ها که به نظر من Ixus 110 بهتره. ولی اگه بودجه تون رو بگین شاید انتخاب بهتری هم داشته باشین.
شما از بابت این قیمتها مطمئنی ؟ چون بنده خودم در این چند روز Canon G10 رو حداقل از 10 تا فروشنده سوال کردم و پایین ترین قیمتی که تونستم بگیرم 490000 تومن بود . گارانتی الرمس هم این دوربینو 525000 تومن اعلام می کرد . قیمتهای شما واقعا حیرت آوره . G10 و SX10 به هیچ عنوان تو این رنج قیمت نیست . اگه امکان داره براتون شماره ای از اون فروشنده ذکر کنید .
شوخی میکنی دیگه؟
چقدر قیمت ها افت کرده. آخه مگه میشه؟ فقط از یه فروشگاه پرسیدین یا از چند جا؟
Last edited by prowler88; 12-08-2009 at 14:48.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)