تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 360 از 1174 اولاول ... 260310350356357358359360361362363364370410460860 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,591 به 3,600 از 11737

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

پروفشنال david23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مادرید

پيش فرض

یه سوال دیگه نمیخوای بزاری بهت برسیم؟ آرومترنفت مودم تموم شده تو این گرما رفتم نفت خریدم

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

چاکرتیم وحید جون وظیفست
    در مقابل اين همه تواضع، آدم چي داره بگه؟

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

من فکر کنم تا صبح نتونم این عرق های شرمم رو از محمد جان پاک کنم..........پسر ترکوندی..........دمت گرم.....ما هیچ کاری نمی تونیم بکنیم......من فقط یه مصاحبه داغ از ایکر دارم که براتون ترجمه کردم و میزارم که مثل قطرست در مقابل دریا.....
    در ضمن (iammahdi) جان عزیز درست اومدی.........امیدوارم با ما باشی......

ایکر کاسیاس کاپیتان تیم ملی اسپانیا بعد از قهرمانی تیمش مصاحبه کوتاه و جالبی انجام داد.وی که در قهرمانی تیمش نقش غیر قابل انکاری داشت از حمایت طرفداران تشکر کرد و گفت "طرفداران ما شایسته این پیروزی بودند...".وی همچنین افزود"قهرمانی در یورو 2008 یکی از مهمترین اهداف حرفه ای من در فوتبال بود..."

-من از طرف تمام دوستداران اسپانیا از شما تشکر میکنم...
    بالاخره ما توانسته اینکار را بکنیم.این واقعا شگفت آور است.ما هنوز نتوانسته درک کنیم که چکار کردیم!ما مشتاقانه منتظریم تا در اسپانیا جشن قهرمانی بر پا کنیم.

-شما کاپیتان تیم بودید و توانستید جام را اول به دست بگیرید.چه احساسی داشتید؟
    واقعا شگفت انگیز بود.بعد از این همه بازی ما توانستیم قهرمان شویم و من دیدم که این افتخار برای من است.حالا می توانم بگویم که یکی از مهمترین اتفاق های مهم در ورزش حرفه ای من افتاد.

-آیا اسپانیا در راه درست حرکت کرد؟
    ما میدانستیم که چگونه اسپانیا را متحد کنیم.طرفداران ماهمیشه از ما حمایت کردند.آنها شایسته این قهرمانی بودند.آن هم پس از این همه سال سختی.

-آیا این پیروزی آغاز فصل جدیدی برای اسپانیاست؟
    قطعا.ما در مرحله یک چهارم نهایی بسیار تلاش کردیم و در شرایط حذف بودیم و خیلی خسته شده بودیم.اما ما قهرمان و پیروز بیرون آمدیم.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

یه نکته جالب اینکه کاسیاس تونست یه رکورد جاودانه رو بزنه و در 5 بازی تنها 2 گل بخوره.....یعنی میانگین 0.4 گل در هر بازی........!!!!!!!!!!!
    کی جز ما رئالیها باورش میشه.........؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    بعد بیان دوباره بگن بوفون بهترینه و بعدشم پیتر چک............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    کاسیاس=شماره 1
    number one in the world

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض اسپانیا بیش از اندازه قوی بود...

خبر قهرمانی تیم ملی اسپانیا را اکثر کشورهای دنیا پوشش داده و این تیم را شایسته این قهرمانی دانستند.و شاید روزنامه فرانسوی بهترین جملات را در مورد این قهرمانی گفته است...
    متن های جالب برخی از این روزنامه ها توسط بنده برای شما...

اتریش:برندگان شایسته.در بازی فینال هر دو تیم خوب بازی کردند و موقعیتهای زیادی داشتند و سرعت بالای بازی باعث جذابیت این بازی برای تمام فوتبال دوستان شد.

روسیه:زمان مادرید.تیم ملی اسپانیا یورو را برد.پس از 44 سال تیم اسپانیا با شایستگی توانست قهرمان شود.آنها احساساتی کار نمیکردند و با منطق پیش رفتند.

انگلستان:(ویوا مادرید!)اسپانیا عالی و مستحقانه قهرمان شد.آنها پس از 44 سال قهرمان شدند.تورس قهرمانی را به مردم و پادشاه اسپانیا تقدیم کرد.این یک جام زیبا بود که فرناندو تورس شلیک آخر را بر پیکره آلمان کرد.

آلمان:به راحتی میشد فهمید که اسپانیا برتر بود.آنها رویاهایمان را نابود کردند.بالاک بازی کرد,جنگید و خون ریزی هم کرد.اسپانیا تیم برتر بود و قهرمانی شایسته برای این جام.

ایتالیا:اسپانیا قهرمان شد.آنها بعد از 44 سال با حذف ما و برگرداندن آلمان به خانه آن هم بدون جام قهرمان شدند.غولهای اسپانیا اکنون بر اروپا حکومت می کنند.

فرانسه:اروپا می تواند به قهرمانش مفتخر باشد.قهرمان تیمی شد که بهترین بود.اسپانیا بیش از اندازه قوی بود که توانست پس از سال 1964 قهرمان شود.برنده عالی برای یوروی عالی.سه هفته شکست ناپذیری و استحکام.اسپانیایی ها آرزوی بردن این جام را داشتند و سرانجام توانستند اینکار را بکنند آنهم به شایستگی.اسپانیا بسیار قوی بود.زیباترین و دوست داشتنی ترین فوتبال پیروز شد.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

بر خلاف آنچه که همه می پنداشتن باشگاه رئال مادرید درهای مذاکره برای فروش باپتیستا را بر روی باشگاه نیوکاسل انگلیس باز کرد.این بازیکن که فصل گذشته جایگاهش را در تیم از دست داد می خواهد تا به تیم دیگری برود.یکی از مسئولین گفته است که نیوکاسل طی چند روز آینده پیشنهاد خود را به باپتیستا می دهد.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

یه خبر داغ که همین چند لحظه پیش من تویه یکی از سایتها دیدم و براتون ترجمه کردم.........

روبینهو هافبک-مهاجم برزیلی رئال که عملا ناراحتی خود را از آمدن رونالدو به رئال بیان کرد با پیشنهاد 32 میلیون یورویی باشگاه چلسی روبرو شد.طبق گزارش روزنامه (AS) رئالیها خواسته بودند تا مسئولین هر تیمی که روبینهو را می خواهند حداقل 27 میلیون باید پیشنهاد بدهند اما مالک روسی و ثروتمند چلسی ،رومان آبراموویچ با دادن پیشنهادی 32 میلیونی می خواهد تا خیال خود را بابت این انتقال راحت کند.لوئیز فلیپه اسکولاری که از امروز رسما کار خود را در تیم چلسی اغاز می کند بر روی روبینهو حساب باز کرده.با توجه به اینکه مسئولین رئال برای بدست آوردن کریستین رونالدو به شدت به پول احتیاج دارند و روبینهو هم خود را قربانی آمدن رونالدو به رئال می بیند چرا که باید جایگاه خود را به وی بدهد احتمال جدایی این بازیکن از رئال به شدت زیاد است.باشگاه چلسی با توجه به رفتن هافبک اصلی خود یعنی فرانک لمپارد به اینتر و جدایی احتمالی دروگبا از این تیم دنبال جانشینهایی برای آنها می گردد که روبینهو می تواند گزینه مناسبی برای اسکولاری باشد. به هر حال باید دید شرایط ابتدا کریستین رونالدو چه خواهد شد و سپس روبینهو.شاید حتی مسولین رئال حاضر شوند تا روبینهو را بجای بخشی از مبلغ قرار داد به باشگاه منچستر بدهند.روبینهو در آخرین مصاحبه خود گفته بود که وی از کریستین رونالدو بهتر است و اگر او همراه با رئال قهرمان اروپا میشد هم اکنون وی بهترین بازیکن دنیا بود نه کریستین رونالدو...

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

سلام خدمت همگی دوستان رئالی :
    اقا من هم اضافه کنم به حرفهای گاگو جان که واقعآ نمیدونم چطوری بیان احساس کنم و شرم خویش را از اینکه نتونستم سر بزنم ابراز دارم و امیدوارم که دوستان مخصوصا روبی جون که دست گلش درد نکنه مارو عفو بفرمایند.
    و در ادامه خدمت ممد جان عرض کنم داداش روبی داره میره و اینطور که بوش میاد خیییلی جدی هم هست میگم حالا باید یه اسم دیگه برگزینی یا اینکه دوست داری همین روبی باشی مهم نیست ولی خوب میگم روبن و گوتی خالی مونده (گرچه فکر کنم گوتی رو یکی گرفت ولی چون که شاید حتی یه پست هم نداده شما راحت میتونید که برگزینید)من دوست دارم که ممد جان هر کسی رو که دوست داری انتخاب کنی حتی راموس هم فعلا خالیه .
    خوب دوستان باور کنید شرمنده من میامه ها نه که نیام میام ولی خوب میام میبینم همه خبرها با سرعت نور اومده که واقعآ عالیه واقعآ روی مارو سفید کردین جلوی همه تاپیک ها ولی خوب:
    میخوام طوری نباشه که ممد بعد یه مدتی دلسر بشه یا خسته بشه همه با هم وظیفه خودمون رو بگیریم که دیگر وظیفه رو دوش ممد جان سنگینی نکنه بنده که کارم رو گفتم تحلیل هر بازی رئا و هر انتقال رئال به دوش من بر روی چشم ولی خوب اخبار به دوش یکی باشه و عکسها به دوش یکی دیگه و گزارش بازی به دوش یکی دیگه کلا بیاییم و یه فضای دوستانه و تعاونی به وجود بیاریم که خییلی عالی میشه امیدوارم که بپسنیدین .
    شما هم نظرتون رو حتمآ بگین تا اخر همین هفته ایشالا قال این قضیه رو بکنیم و هر کسی وظیفه خودش رو بدونه .
    با تشکر رائول

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

سلام بر همه ....
    اولا ایول به اسپانیا بعدش به کاسیاس بعدش به همه ی رئالیا ....
    خوب کریس رونالدو خالیه ها ...

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

وحيد تو نمره انضباطت تو مدرسه چند ميشد؟ فكر كنم مثل املات باشه!!!

آقا اين خط، اينم نشون، اين روبينيو ميره چلسي، اونجا قول ميشه، خودش تو بازي جام باشگاه هاي اروپا به ما گل ميزنه، مارو حذف ميكنه!

جدا داريم مثل اين بارسايي ها، در برابر بازيكنه، اونم يكي از بهترينشون، بد رفتار ميكنيم!
    هيچ وقت اون صحنه رو يادم نميره كه روبي گل زده بود و جلو تماشگرا دستش رو براي اونا گذاشته بود رو قلبش كه يعني من به شما عشق ميورزم! اما انگاري اين نام رونالدو، همه ي اين كاراش رو به فراموشي فرستاده!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •