تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 360 از 413 اولاول ... 260310350356357358359360361362363364370410 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,591 به 3,600 از 4127

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه بارسلونا: FC Barcelona News

آخر فروم باز Mojtaba-MCI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

مسي:براي تماشاي رونالدوپول می دهم

ستاره بارسلونا از بازيکن سال 2008 فيفا ستايش کرده.

سايت گل:‌ در حالي که بارسلونا و منچستر يونايتد چهارشنبه‌شب به مصاف هم مي‌ؤوند، ليونل مسي از همتاي خود کريستيانو رونالدو ستايش کرده است.

اين ملي‌پوش آرژانتيني گفته رونالدو به قدري بااستعداد است که او حاضر است از جيب خود پول بپردازد تا بازي ا و را تماشا کند:‌ »منچستر يونايتد در همه نقاط کيفيت والايي دارد. آنها بازيکنان بزرگ بسياري دارند، اما اگر يک نفر را بخواهم انتخاب کنم رونالدو را برمي‌گزينم. او بازيکني است که حاضرم براي تماشاي بازي‌هايش پول بپردازم. او و من بسيار متفاوتيم ولي او باورنکردني و بسيار ويژه است و مهار او کار آساني نيست.»

با اين حال بازيکن 21 ساله بارسا مي‌گويد نبايد تنها روي او تمرکز کرد:‌ »نبايد همه توجهمان را به او معطوف کنيم و برباتوف، روني و توز را فراموش کنيم. .منچستر بازيکنان باکيفيتي در سرتاسر ميدان دارد که مي‌توانند مانند بازيکنان ما هر کاري انجام دهند.»

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

مسي به دنبال اولين قهرماني اروپايي

بازيکن آرژانتيني مي‌گويد او حتي قهرماني بارسا در سال 2006 را جشن نگرفته و مي‌خواهد آن را فردا شب جبران کند.

سايت گل- بارسلونا در 17 مي 2006 آرسنال را دو بر يک شکست داد تا به دومين قهرماني خود در ليگ قهرمانان اروپا برسد. آما ليونل مسي حس نمي‌کند در آن قهرماني سهم داشته و اميدوار است اين جام را فردا بالاي سر ببرد:‌ »در ترکيب تيم براي فينال پاريس حضور نداشتم،‌چون در مرحله يک هشتم نهايي مصدوم شده بودم و از آن هنگام فصل اروپايي من تمام شد. بسيار نااميد بودم که حتي در جشن قهرماني هم شرکت نکردم. اگر در عکس‌ها به دنبال من بگرديد من را نمي‌يابيد. اگر حالا اين طور مي‌شد رفتار ديگري مي‌داشتم ولي آن روز خيلي ناراحت بودم.»

بارسا توانست با پيروزي مقابل تيم به شدت دفاعي چلسي به فينال راه يابد. مسي مي‌گويد يونايتد با چلسي به کلي متفاوت است: «آنها يقينا مانند چلسي بازي نمي‌کنند، چون اين فينال است و آنها سبک ديگري را برخواهند گزيد. آنها مرداني براي کنترل بازي دارند و اين کار را انجام خواهند داد. بازي به نظر مي‌رسد بازتر باشد، ولي همه مي‌دانيم که فينال‌ها هم ممکن است به دليل ترس و اضطراب تيم‌ها ملالت‌آور باشند.»

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

اتوئونگران فرم ضعيف خود نيست

مهاجم کامروني اخيرا در گشودن دروازه‌ها ناکام بوده ولي قبل از ديدار فينال اعتماد به نفس بالايي دارد.

سايت گل- ساموئل اتوئو اخيرا نمايش‌هاي ضعيفي داشته ولي نگران فينال ليگ قهرمانان نيست. او پيش از اين ديدار گفته: «اگر بخواهيم چهارشنبه پيروز شويم بايد گل بزنيم. من کار هميشگي خود را انجام مي‌دهم و سخت مي‌دوم و به حريف فشار وارد مي‌آورم. اين کاري است که همه بازيکنان تيم ما انجام مي‌دهند. اگر گل بزنم هم که چه بهتر. اما من دغدغه گل زني ندارم. مي توانستم در ماه گذشته 12 گل بزنم ولي توپ‌هايم به دروازه نرفتند.»

اتوئو عنوان بهترين گل‌زن اسپانيا را به ديه‌گو فورلان واگذار کرده و با اين حال مي‌گويد:‌«تا انتها براي کسب عنوان پيچيچي جنگيدم، ولي حالا مي‌توانم به فورلان تبريک بگويم. اگر کسي در ابتدا به من مي‌گفت 29 گل خواهم زد، ويکتور والدس بهترين دروازه‌بان خواهد شد و ما قهرمان ليگ وجام حذفي خواهيم شد، باور نمي‌کردم.»

بسياري از اين که اتوئو در آستانه ديداري به اين اهميت مقابل اوساسونا در ترکيب ثابت قرار گرفت شگفت‌زده شدند ولي اتوئو مي‌گويد: «پپ گوارديولا ترديد داشت که به من بازي دهد يا نه. ولي هر بازيکني متفاوت است و اگر من بازي نکنم شروع دوباره براي من طول خواهد کشيد. به او گفتم از مصدوميت نگران نيستم چون به بارسلونا آمدم تا در هر ديدار حاضر باشم.»

با اين حال اتوئو شايد در ديدار هفته بعد مقابل دپورتيوو بازي نکند، چرا که يک بازي ملي مهم پيش دارد. اتوئو همچنين درباره نقطه درخشان فصل گفته: «آن برد شش بر دو مقابل رئال مادريد بهترين روز ما بود. آنها را گيج و آشفته ساختيم.»

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

اینیستا:رونی، بهترین منچستر

ستاره های اسپانیایی بارسلونا در صحبتهایی زبان به تمجید از ستاره انگلیسی منچستریونایتد گشوده اند.

سایت گل- ژرارد پیکه و آندرس اینیستا در صحبتهایی اعلام کردند که وین رونی را برترین بازیکن منچستر یونایتد در دیدارفینال رم می دانند. پیکه که در طول سالهای 8-2004 در منچستر و در کنار رونی توپ می زده ، به خوبی به توانایی های این ستاره انگلیسی واقف است.

او در گفت و گو با روزنامه دیلی میل در این رابطه گفت:« من هرگز بازیکنی به پرقدرتی رونی ندیده ام. شیوه ای که او از میان بازیکنان تیم حریف عبور می کند، وسعت بازی او، سبک دویدن او از دقیقه اول تا دقیقه 90 بازی و شوتهای او بی نظیر و در سطحی جهانی است.شاید او اعتباری که در خور و شایسته او می باشد را دریافت نمی کند، چرا که او می بایست گلهای بیشتری را به ثمر برساند ولی مشارکت او در جریان بازیها بی نظیر است.»

در این میان اینیستا نیز در تمجید از رونی ادامه داد:« من بیشترین چیزی که در مورد بازی خوب منچستر یونایتد ارزش سنجی می کنم، شیوه بازی سخت کوشانه بازیکنانی از جمله وین رونی است.ما نباید مقابل رونی کوچکترین اشتباهی را مرتکب شویم، چرا که او قدرت و توان بسیار بالایی دارد. دیدارهای فینال معمولا خیلی تاکتیکی نیستند و ما ممکن است قبل از آغاز مسابقه میلیون ها نقشه را در ذهن داشته باشیم ولی در طول یک ثانیه، آنها حمله کنند و تمام برنامه های ما نقش بر آب شود.»

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سروصدای طرفداران بارسا و یونایتد

طرفداران دو تیم فینالیست لیگ قهرمانان سر و صدای فراوانی در رم ایجاد کرده‌اند.

سایت گل- یک روز به فینال لیگ قهرمانان مانده و هوا در شهر رم بسیار داغ است، تقریبا 35 درجه سانتی‌گراد. طرفداران دارند به این شهر هجوم می‌آورند تا دیدار منچستر یونایتد و بارسلونا را ببینند. آنهایی که با قطار وارد شهر می‌شوند با پوستر بزرگی از کریستیانو رونالدو و کارلس پویول در فروشگاه نایک استقبال می‌شوند. با وجود آن که دولت انگلیس به طرفداران هشدار داده با مترو سفر نکنند، عده‌ای صرفا برای اجتناب از گرما دست به این کار می‌زنند.

یک طرفدار منچستر می‌گوید: «دمای هوا این جا تنها 23 درجه است. ما این جا زندگی می‌کنیم تا زمانی که بازی آغاز شود.» خیابان‌ها و پیاده‌روهای رم بسیار شلوغ است و یک طرفدار می‌گوید اوضاع باورکردنی نیست و از جنگ هم فراتر است. گروه او که از طرفداران هر دو تیم تشکیل شده قرار است بازی را در یک صفحه غول‌پیکر تماشا کنند.

دنی و مارسل از طرفداران بارسلونا از پیروزی تیمشان مطمئنند: «پیروز می‌شویم. این فصل، فصل ما بوده. گل اینیتسا در استمفورد بریج این را نشان داد.» این دو می‌گویند بارسا با گل‌های مسی و اینیستا می‌برد. یک گروه طرفداران بارسا هم پلاکاردهایی در میدان ناوونا نصب کرده است.

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

اتوئو و کیه تا در تبلیغ پوما

ستاره های بارسلونا در آستانه دیدار فینال رم ، در اقدامی تبلیغاتی، کفشهایی که در این دیدار را برپا خواهند کرد را به نمایش گذاشتند.

سایت گل- این هفته را می توان بزرگترین هفته ساموئل اتوئو و سیدو کیه تا دانست، چرا که آنها این روزها خود رابرای برگزاری مهمترین دیدارشان در رقابتهای این فصل مقابل منچستر یونایتد آماده می کنند.

دو ستاره آفریقایی بارسلونا در تبلیغی جدید برای پوما، کفشهای جدیدی را که برای حضور این دو ستاره در فینال طراحی شده است، به نمایش گذاشتند. در این تبلیغ اتوئو در حال بستن بندهای کفشش است و سیدوکیه تا درکنار دو سگ،در حال مالیدن تکه گوشتی به توپ فوتبال است و این توپ را به سمت اتوئو می اندازد. با حرکت پا به توپ اتوئو، سگها به دنبال او می دوند. ستاره کامرونی توپ را وارد دروازه می کند و برای فرار از دست سگها، با در دست گرفتن تیر افقی دروازه به صورت معلق در هوا و زمین می ماند.

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

برباتوف:پنالتی نمی زنم.

ستاره بلغاری منچستریونایتد در صحبتهایی اعلام کرد که اطمینان زیادی به عملکرد تیمشان دارد.

سایت گل- دیمیتار برباتوف،در صحبتهایی به این نکته اشاره کرد که در صورتی که دیدار فینال بارسلونا- منچستریونایتد به ضربات پنالتی کشیده شود، تمایلی ندارد که پشت یکی از این توپها قرار بگیرد.

ستاره بلغارستانی منچستر که 41 گل برای تیم ملی کشورش به ثمر رسانده ، در جریان دیدار مرحله نیمه نهایی FA Cup و در دیدار منچستر مقابل اورتون، ضربه پنالتی ای را از دست داد و پس از آن بود که سیل انتقادات روانه این ستاره 28 ساله شد . برباتوف در صحبتهایی اعلام کرده که این مسئله اعتماد به نفس او را خدشه دار کرده است.برباتوف در گفت و گو باروزنامه سان گفت:« بسیار دردناک بود و فکر نمی کنم که هنوز اعتماد به نفس قرار گرفتن پشت یک ضربه پنالتی را داشته باشم.»

این در حالی است که این مهاجم توانا تابستان سال گذشته و با قراردادی 30.75 میلیون پوندی از تاتنهام به منچستر یونایتد پیوست و در صحبتهایی اعلام کرده که هیجان زیادی دارد تا همراه با هم تیمی های جدیدش، جام قهرمانی را بالای سر ببرد. بربا در این رابطه گفت:« من عضوی از این تیم هستم ولی چون در این رقابتها به قهرمانی نرسیده ام، هنوز خود را به طور کامل عضو تیم نمی دانم.من در آن زمان بازیکن تاتنهام بودم و تا زمانی که با منچستر به قهرمانی نرسم، کاملا بازیکن این تیم نیستم.اگر بتوانیم برای باردیگر این عنوان را تکرار کنیم، کسب این عنوان برای من حرفهای زیادی خواهد داشت. من از تماشای بازی فصل قبل، احساس حسادت می کنم.»

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

استویچکوف : بارسا فاتح لیگ قهرمانان

مهاجم اسبق بارسا معتقد است این تیم از سد منچستریونایتد گذشته و قهرمان اروپا خواهد شد...

سایت گل - هیریستو استویچکوف معتقد است بارسلونا در فینال لیگ قهرمانان منچستریونایتد را شکست خواهد داد و قهرمان اروپا خواهد شد.مهاجم اسبق بلغاری اکثر دوران فوتبالش را در بارسا گذراند و در سال 1992 نیز موفق شد به همراه این تیم قهرمان اروپا شود.بعد از پایان دوران بازی گری به مربیگری مشغول شد اما بعد از ترک سلتا ویگر در سال 2007 تا کنون هدایت تیم را به عهده نگرفته سات.

او در گفتگو با Sky Sports Italia می گوید :"بدون شک بارسا قهرمان خواهد شد.قلبم هنوز برای بارسلونا و کاتالان ها می تپد.بازی برای هر دو تیم بازی بسیار حساس و سختی خواهد بود.هر دو تیم در لیگ کشورهایشان عنوان قهرمانی را کسب کرده اند و اکنون به دنبال قهرمانی در بزرگترین تورنمنت باشگاهی در اروپا هستند."

اگر بارسا عنوان قهرمانی را کسب کند پپ گواردیولا که زمانی هم تیمی استویچکوف نیز بوده است رکورد بسیار خوبی از خود بر جای خواهد گذاشت.استویچکوف در این مورد می گوید :"پپ در این فصل با بارسا بسیار خوب نتیجه گرفته است و کار بسیار بزرگی به همراه بارسا انجام داده است."

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

لیپی: یونایتد از سد بارسا هم می گذرد

سرمربی تیم ملی ایتالیا معتقد است منچستریونایتد در نهایت لیگ قهرمانان را فتح خواهد کرد...

سایت گل - مارچلولیپی سرمربی تیم ملی ایتالیا معتقد است منچستریونایتد با گذر از سد بارسلونا بار دیگر فاتح لیگ قهرمانان خواهد شد.

او در گفتگو با La Stampa می گوید :"بارسا شاید در خط دفاع با توجه به غیبت آبیدال ، دنی آلوس و رافا مارکس کمی دچار مشکل شود اما بازی سریع آنها هر حریفی را دچار مشکل می کند."لیپی معتقد است منچستریونایتد به راحتی شیوه بازی اش را عوض می کند و به خوبی می تواند در مقابل سرعت بازی بارسا مقاومت کند."بارسا خوب بازی می کند اما تنها به یک شیوه، اما منچستریونایتد شیوه بازی انعطاف پذیری دارد و به خوبی می تواند خود را با شرایط بازی مطابقت دهد."

لیپی همچنین در مورد کریستیانو رونالدو و لیونل مسی دو ستاره یونایتد و بارسا گفت :"تقابل این دو بازیکن در فینال لیگ قهرمانان بسیار جالب و تماشایی خواهد بود.به نظر من مسی بازیکن فوق العاده ای است که توانایی های وصف ناپذیری دارد.شیوه بازی او را بیشتر از کریس رونالدو می پسندم."

آخر فروم باز vahid_civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

ممنون مجتبی جان بابت اخبار

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •