King of the Roads
![]()
King of the Roads
![]()
با سلام یه بازی میخواستم مثل:
rule of rose یا haunting round.
با تشکر.
بچه ها یه بازی میخواستم واسهpc اگه هم نبود واسه ایکس باکس که قابلیت ساخت توش باشه مثه مثلا little big planet یا banjo kazooie nuts & boltsیا spor اینتوری باشه دیگه اگه میشناسید معرفی کنید لطفا
سلام
من میخوام تا دو سه هفته دیگه سیستممو ارتقا بدم.تا این مدت یه بازی خوب میخوام که بازی کنم و ماه رمضونی رو سر کنم.میخوام یا اکشن باشه یا ماشینی یا openworld(البته فکر نکنم چیزی از بازی های جدید اپن ورد به سیستمم بخوره).
سیستمم
cou:celeron 2.66
RAM:1GB
VGA:1gb 8600gt
با تشکر.
سلام
من دنبال بازی های 2 نفره که باهاش بشه با دسته تو pc بازی کرد هستم - اما هرچی گیرم اومد مینی گیم بوده - حالا از شما دوستان تقاضا دارم اگه بازی سراغ دارید که بشه تو pc دو نفره بازی کرد - لطفتونو دریغ نکنید و هرکی هر چی میدونه بهم معرفی کنه. ترجیها یه بازی ریسینگ که صفحه به دو قسمت تقسیم شه خیلی برام ارزش داره ... با تشکر...
سلام به همه دوستان !
لطفا یه بازی مثل Mount & Blade به من معرفی کنید ( که تو یه منطقه آزاد باشی و بجنگی و افراد جمع کنی چیزی بخری صلاح جمع کنی )
آقا کسی لینک وارکرفت 3 Reign of Chaos رو داره(مستقیم باشه ها رپید نباشه اگه نشد تورنت با سید خوب هم باهش عیب نداره)
Midtown Madness 3
Dynasty Warrior
---------- Post added at 12:11 AM ---------- Previous post was at 12:07 AM ----------
دوست عزیز بازی دو نفره زیاده واگه شما در سبک ریسینگ میخوای :
انواع NFS
Forza 1
Forza 2
GTI Racing
و...
silent hill 1 , 2 , 3 , 4
Fatal Frame
پشنهاد می شود ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)