واقعا ممنون
عالی بود
فقط دوست عزیز اگه امکان داره بگو که اون فاصله انداختن رو چطور ایجاد کردی و اینکه در فرمول =SUBTOTAL(109,E2:E12) ، این 109 چیه که نوشتی ؟
ولی توی بقیه 103 تکرار شده !!!!!!!!!!
با سپاس فراوان از شما
واقعا ممنون
عالی بود
فقط دوست عزیز اگه امکان داره بگو که اون فاصله انداختن رو چطور ایجاد کردی و اینکه در فرمول =SUBTOTAL(109,E2:E12) ، این 109 چیه که نوشتی ؟
ولی توی بقیه 103 تکرار شده !!!!!!!!!!
با سپاس فراوان از شما
Last edited by jafar_palideh; 28-09-2012 at 09:51.
سلام یه سوال !من تو یه جدول داده ها رو می نویسم ولی میخوام داده ها رو به صورت نوشتاری همون مدل که خودمون مثلا مسئله حل می کنیم و جواب به دست میاریم خروجی بده میشه این کار؟مثلا داده ها یه جدول رو خروجیش به صورت زیر باشه j10/j10j12j10این j10 , j12 ها از رو جدول تعیین میشن !
یعنی خروجی مثل پایین باشه که تایپ کردم !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by arash66_2m; 28-09-2012 at 12:21.
اگه یکی از سلولهای جمع رو انتخاب کنی میبینی کنار اون یک علامت فیلتر ظاهر میشه که میتونی برای هر ستون یک عمل از لیست داده شده رو انتخاب کنی اون 109 هم کد برای جمع کردن است که خود سیستم با توجه به اعمالی که شما انتخاب کنی تغییر میده فقط از لیست نوع فرمول رو انتخاب کن اون 103 هم کدی است که برای تعداد نوشته شده اگه شما مثلا میانگین رو انتخاب کنی 101 نوشته میشه
البته این رو بگم برای اینکار جدول از قسمت format as table کشیده شده که اکاناتن خوبی برای درج جداول داره
فکر کنم منظورتون ادغام کردن محتویات سلول باشه اگه این هست میتونی با فرمول زیر محتویات چندین سلول رو با هم ادغام کنی
این فرمول محتویات a1.b1,c1 رو با هم ادغام میکنه=C1&B1&A1
با سلام خدمت دوستان
یه سوال؟؟؟
چطور میتونم یه شرط بزارم واسه ستون یا سطرهای اکسل که اگه کاربر داده تکراری وارد کرد بهش هشدار بده(مثلا یه جدول واسه کد کالا یا مثلا کد دانشجویی یا . . .)
میخوام ای قضیه رو روی سه تا از ستون هام بسطش بدم
دوستان کد یا یه جدول دارن؟
با سلام
سوال قبلیه من رو که دوستان جواب ندادن
حالا یه سوال دیگه؟
من میخوام با اکسل یه برنامه ساده تعمیر و نگهداری راه بندازم
من 10 تا دستگاه دارم که هر روز یا هفته یا ماه باید یه کار خاصی رو روش انجام بدم و میخوام که اگه در موعد مقرر کار خاصی انجام نشد ثبت بشه اگه زودتر انجام بشه ثبت بشه
اگه دوستان متوجه نشدن بیشتر توضیح بدم
حالا مثال :
من یه پراید دارم
هر هفته باید باد لاستیک رو چک کنم
هر ماه روغنش رو عوض کنم - و و و
سلام
من یه جدول درون یک فایل ورد دارم که میخوام انتقالش بدم به اکسل
یکی از ستونها که تاریخ هست اذیت میکنه
به جای اینکه بعد از past کردن تو اکسل به همون فرم قبلی باشه معکوس میشه، چطور این مشکل رو رفع کنم
Format Cell رو هم روی Text تنظیم کردم بیفایده بود
تاریخ اصلی به صورت YY/MM/DD هست که بعد از Past شدن به صورت DD/MM/YY در اکسل دیده میشه
ممانعت از ورود داده های تکراری در اکسل
چگونه از ورود داده های تکراری در یک محدوده ای از اکسل جلوگیری کنیم به طوری که کاربر مجاز به ورود داده های تکراری نباشد مثلا در ستون A در سلول A1 وارد می کنیم :شماره دانشجویی وسپس می خواهیم کاربران شماره دانشجویی تکراری را وارد نکنند برای این منظور باید ابتدا ستون A را انتخاب کرده و از تب Data روی Data validation کلیک و Data validation را انتخاب کرده و در پنجره باز شده از تب setting در قسمت Allow گزینه custom را انتخاب و در پایین در کادر formula فرمول زیر را بنویسید:
countif(A:A,A1)=1 =
یعنی تعداد A1 در ستون A فقط می تواند 1 باشد و همین طور تعداد A2 فقط 1 و الی آخر. در اینجا باید محدوده ای که داده ها باید غیر تکراری باشند به صورت مطلق نوشته شود یعنی بعد از وارد کردن محدوده باید کلید F4 را بزنید ولی چون در اینجا محدوده یک ستون کامل است در فرمول ثابت می ماند و نیازی نیست که مطلق کنیم.
سلام
چطور می تونم نموداری رسم کنم که داده هاش به این شکل باشد 10/57×10 به توان 2 و 30/42 ×10 به توان 8 (ببخشید نتونستم 10 را به توان بنویسم ) و غیره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)