نه با پی سی بازی می کنم تعجب من هم از همینه!@
نه با پی سی بازی می کنم تعجب من هم از همینه!@
Chicken Invaders ROTY Xmas demo
این بازی را من از اینترنت گرفتم ولی مشکل داره تا یک جائی پیشرفت میکنه بعد یک صفحه ی وب میاد بالا کمکم کنید اگر(Crack) یا (seryal) داره آدرسشو بدید
Chicken Invaders ROTY Xmas demo
این بازی را من از اینترنت گرفتم ولی مشکل داره تا یک جائی پیشرفت میکنه بعد یک صفحه ی وب میاد بالا کمکم کنید اگر(Crack) یا (seryal) داره آدرسشو بدید
چی بگم والا .نه با پی سی بازی می کنم تعجب من هم از همینه!@
دوست من شما باید در قسمت مربوطه درخواست بدید .Chicken Invaders ROTY Xmas demo
جديد ترين والپيپر ها و بيوگرافي بازيها و چيت كد هاي بازيهاي روز و قديمي و نحوه ي مرحله به مرحله نصب بازي به صورت تصويري رو تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ميتونيد پيدا كنيد راستي وابسته به مجله ي بازي رايانست.
دوست من کم تبلیق این وبلاگ رو بکن . تازه لینک هم خرابه .
سلام،
توي اجراي بازي Ghost Recon مشكل دارم.
يعني بالا ميادا ، ولي وقتي نيو گيم ميزنم سر لودينگ ديگه هنگ ميكنه و يه صفحه متني مياد كه توش چند تا آدرسه!
چرا اينجوريه؟
ممنون
سلام میخواستم بدونم برای بازی the battle for middle earth 2ارت گرافیک چقدری احتیاج داریم؟
دوست من کارت گرافیک شما چیه ؟سلام،
توي اجراي بازي Ghost Recon مشكل دارم.
يعني بالا ميادا ، ولي وقتي نيو گيم ميزنم سر لودينگ ديگه هنگ ميكنه و يه صفحه متني مياد كه توش چند تا آدرسه!
چرا اينجوريه؟
ممنون
این بازی بالای 6600 میخواد .
[QUOTE]سلام میخواستم بدونم برای بازی the battle for middle earth 2ارت گرافیک چقدری احتیاج داریم؟[/
QUOTE]
والا پشت جلد زده بود 5500 به بالا . ولی من 6200 به بالا توصیه میکنم .
حل نشد چی کار کنم
تو بازی Dirt وقتی رزولیشن رو تغییر میدم و گیم میخاد ریست بشه Error Reporting ویندوز میاد
پچ 1.01+ کرک سالم هم زدم درست نشد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)