درایو دست دوم ایکس باکس خریدارم
09189691851
دوستان به نظرتون اگه بحث در مورد GAMERSCORE راه بندازيم جالب نيست؟هركي بياد بگه كه چقدر gamerscore داره يا كمترين و بيشترين gamerscore رو با كدوم بازيا گرفته!!!
اینائی که میگید به نظر من اشتباهه.این صحبتا مال موقعی بود که Ps3 نیومده بود.شرکت سونی هم اگر تاخیر تو عرضه Ps3 ذاشت به همین خاطر بود که نقاط ضعف خودشو بر طرف کنه و نقاط قوت Xbox360 رو ببینه تا بتونه یک کنسول برتر ارائه بده.به شما هم پیشنهاد میکنم جای اینکه نسبت به کنسول خودتون تعصب نشون بدید؛برید و یک Ps3 تهیه کنید و از بازی کردن با آن نهایت لذت را ببرید.
اگه پولشو بم بدی همین فردا میخرم.جای اینکه نسبت به کنسول خودتون تعصب نشون بدید؛برید و یک Ps3 تهیه کنید و از بازی کردن با آن نهایت لذت را ببرید.
بابا ایول ما تو اهواز مال دوستمو برده بودیم 30 تومن براش کرک کردن تازه شنیدم گرون تر شده. خداییش چپوندن بهش>(2 برابر).اگه benq باشه كه با 15 تومان كپي خور ميشهاهواز دیگه کاریش نمیشه کرد. بعضی چیزا مفته بعضی چیزا هم گرون.
![]()
Last edited by iranian_ boy; 08-11-2008 at 13:09.
بحث PS3 رو اگه ادامه ندي ممنون ميشم
اون كه گفتم 15 تومان براي فروشگاه هاي گرون فروشي مثل NEXTGEN هست
كساني مثل پيام كه از دبي ميارن و من خودم از ايشون گرفتم اين كار رو FREE انجام ميدن
چی میگییییییییكساني مثل پيام كه از دبي ميارن و من خودم از ايشون گرفتم اين كار رو FREE انجام ميدنبابا دمشون گرم.
البته این مغازه که میگم مدتیه بسته . (فکر کنم گرفتنش)
من که اصلا دل خوشی ازش ندارم آخه خودم xbox ازش خریدم 570 تومن( 3 ماه پیش مدل arcade). چپوند بمون بدرقم. هفته بدش همون مدلو فروخت 470 تومان. وقتی رفتم تهران دیدم دارن elight میدن 480. دیگه جوش اووردم رفتم دادو بیداد کردم سرش. دیگه از اون به بعد نرفتم سراغش. چند نفر دیگه رو هم همین کار کرد. برا همین دیگه فروشش کم شد . الانم فعلا مغازه رو بسته.
فراتر از گرون فروش!![]()
آقا امروز پرسیدم گفت قیمت 570 شده
درایو بنکیو هستش
نمیدونم چی شد یه دفعه 40 تومن رفت روش حالا کنسولها همونجا دست نخورده بودا
شاید این تاپیک رو خونده بود
سلام دوستان ميشه آدرسه دقيق اين فروشگاهارو بدين اخه قراره پس فردا برسه نميخوام معطل بشم.ميخوام سريع و مطمئن كپي خورش كنم.
ممنون دوستان
اقا امروز رفتم وست گیم از یارو قیمت ایکس باکس 360 پرسیدم گفت Arcade ش 500 تمن من تعجب کرده بودم و گفت 20 گیگ 560 تمن مگه ساخت کنسول در هارد 20 گیگ متوقف نشده؟؟؟؟؟؟
قیمت خیلی بالاست اگه اینجوری باشه نمی تونم بخرم
(درضمن کپی خور شده بود گفت بنکیو بالاتر قیمت)
شما چی میگید چی کار کنم من اینقدر پول ندارم
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)