با شارژرهای معمولی که ظاهرا کار نمی کنه ... شما باید بری سراغ شارژرهای خود سونی که قیمتشون حول و حوش 15 تومنه ...
با شارژرهای معمولی که ظاهرا کار نمی کنه ... شما باید بری سراغ شارژرهای خود سونی که قیمتشون حول و حوش 15 تومنه ...
سلام
منم یه Mp3 یا MP4رکوردر میخام تا 100 تومنم میتونم بدم. منتها روی 40 الی 50 تومن میخام ببینم چیزه بدرد بخوری میتونم بگیرم که یه سه ساعتی دوام بیاره برای ضبطز کردن صدای تو کلاس یا نه؟
بعد اگر امکانش باشه یه لیست از قیمتها بدین تو رنج 100 تومن هم عالی میشه. میخام بدونم مثلا مدلهای تو این قیمت چه امکاناتی دارن که بدرد من میتونه بخوره یا نه؟ همون حول و حوش 50 تومن خرید کنم.
ممنون
توی این تاپیک جواب دادم در مورد ضبط صدا :
کلا امکانات موجود در مدلهای معتبر ، استاندارده .. ضبط صدا و رادیو ، و در مرحله بعدی توانایی پخش عکس و تصویر ... یکی دو مدل اسپیکر هم دارن ... و نیز line in ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کلا توصیه میشه که رو پایه 80-90 تومن خرید کنی تا دستت واسه انتخاب باز باشه ... 50 تومن دیگه خیلی بودجه ی پایینی هستش و حتی " بودجه ورودی "(=بودجه ای که باهاش بشه یه دستگاه قابل قبول خرید) هم محسوب نمیشه
سلام به همه دوستان عزيز من مي خوام يك پلاير بخرم اما واقعاً قاطي كردم چي بخرم
يا NW-S200 و NW-S205F كارشون يكي هست؟! يعني هردوشون داراي كيف روي بازم هستن؟! و هدست ويژه ورزشكاران دارن + سنسور سنجش وضعيت بدن و تنظيم نوع موزيك براي وضعيت بدن؟!
خواهشن اين دو مدل را براي من شرح بديد كه كارايشون چجوره؟! مي خوام برم فردا بخرم تورو خدا راهنماييم كنيد.معايب محاسن هرچي ميدونيد...PLZ HELP ME!
من چون اسكيت ميكنم مي خوام يك هم كوچيك باشه هم با كيفيت هم روي بدن نصب بشه... هرچه پلاير داشتم بخاطر تو جيب گذاشتن شكسته
اگه دوست داشتيد به ايميلم ارسال كنيد خيلي اورژانسي هست...
Email: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Yahoo Id : v9d3
خواهشن اگه ممكنه راهنماييم كنيد
من مي خوام يك پلاير بخرم نميدونم NW-S200 بخرم يا NW-S205F
كدوم كيف + تنظيم پخش آهنگ نبست به وظعيت بدن داره؟!و زده آب هست آيا S205 همانند S200 هست كه اينجا ذكر كرديد خواهشن كمك كنيد چون فردا باد برم بخرم... خلي اورژانسي هست.من ميخوام واسه اسكيت... خواهشن كاملا توضيح بديد+ قيمتشون و به اميلم ارسال كنيد چون سرعت نت من خيلي پايينه واسم خيلي سخته سايت باز كنم. Email: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
sony سري nw-s200
S2 Sports® Walkman
ظرفيت حافظه : 1 گيگا بايت / 2 گيگا بايت
فرمت پشتيباني شده : atrac3/atrac3 plus/mp3/wma/wav/aac
تنظيم صوتي : اكولايزر 5 باندي
باطري : ليتيومي قابل شارژ ( 3 دقيقه شارژ = 3 ساعت پخش )
اتصال به كامپيوتر : high speed USB2
وزن : 25 گرم
بدنه يكپارچه و بدون درز الومينيمي
امكانات ويژه جهت ورزشكاران
اندازه گيري كالري – فاصله و تعداد قدم هاي طي شده
كيف بازويي و هدفون مخصوص ورزشكاران جهت نيافتادن از گوش هنگام دويدن
بله ، این دوتا یکی هستن ... کلا به این سری میگن s200 و بعدش برحسب مقدار حافظه عدد آخرشون تغییر می کنه ... برای ورزش بسیار خوبه .. چون میشه با یه دست کنترلش کرد ... کیفیت صداش هم عالیه ... مشکلش نرم افزاریه که باید باهاش کار کنی موقع اتصال به PC ... نرم افزار چندان خوش دستی نیست ... ضمنا شاید با هدفون هاش راحت نباشی که خب این مساله حادی نیست و می تونی در صورت نیاز عوضش کنی
SeyMour جان ممنونم.
همه جا ميگن پلاير هاي سوني زياد چيزهاي خوبي نيستن يعني زود ميسوزن و سوني در اين پلاير زياد تهفه اي نيستو
و همه Creative را توصيه ميكنن. من مي خام پايري بخرم هم كيفيتش عالي باشه هم اين كه بتونم روي بازوم نصب كنم يعني كيف بازو بند هم داشته باشه.آيا به سادگي در بازار ايرن كيف بازوبند Creative يافت ميشه؟
نظرتون در مورد Creative Zen Stone Plus چيه؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ویژگی شرح
ظرفیت 2 گیگابایت / 4 گیگابایت
ظرفیت آهنگ 2 گیگابایت
500 آهنگ در فرمت 1100 آهنگ در فرمت WMA (33 ساعت) 2(66 ساعت)
4 گیگابایت
1,000 MP3s12000 آهنگ در فرمت WMA/(66 ساعت)2(133 ساعت)
زمان پخش/عمر باطری تا 20 ساعت پخش بی وقفه
نوع باطری پلیمر لی یون قابل شارژ (داخلی)
نمایشگر نمایشگر OLED با نور آبی و وضوح 64×64
اندازه 17.5×35.7×55.6 میلیمتر
وزن 27 گرم
فرمتهای صوتی قابل پشتیبانی AAC (unprotected .m4a), MP3, WMA, Audible 2, 3 and 4
عملکرد به عنوان رسانه ذخیره اطلاعات بله
اتصال USB 1.1/2.0
موسیقی قابل پشتیبانی Audible (2, 3 and 4)
رادیو FM 32 ایستگاه از پیش تنظیم شده
ضبط صدا بله
قيمت: 79000تومان
![]()
بچه ها من چون یه mp3 player بکارم میاد که خیلی سبک و جمع و جور باشه بین دوتا مدل Creative Muvo-T200 و SONY NWD-E010
کدومش بهتر و راحت تره یا به عبارتی user friendly هستند این یکی
بعدش از لحاظ قدرت و دوام باتری کدومشون بهترند ؟؟/
اگه تفاوت یا مزیت دیگه ایی هم نسبت به هم دارند بهم کامل توضیح بدید....
به هیچ وجه به شنیده ها اکتفا نکن ... جسارتا عرض می کنم : همه کاملا اشتباه می کنن .. اصلا بحث سوختن مطرح نیست و کیفیت صدای سونی هم جزو بهترین هاست ... اما دردسرهای خودش رو داره ... مثلا همین نرم افزار ... و خلاصه اگه مثل من بی حوصله هستی ، چندان توصیه نمیشه ...
creative مارک خیلی خوبیه ... هم از نظر قیمت ، هم امکانات و هم کیفیت ...
بله zen stone plus هم واسه ورزش مناسبه ... باوزبندش رو فکر کنم بتونی پیدا کنی ... باید بری توی پاساژها یه دوری بزنی و از نمایندگیشون بپرسی ... creative خیلی وقته که به ایران اومده و در نتیجه وضع نمایندگی و پشتیبانی اش خوبه ...
توی اون یکی تاپیک جواب دادم ... همونجا دنبال کن ..
متاسفانه به شركتي كه Creative را وارد ايران ميكنه تماس گرفتم اما اونا هم ندارن...واقعاً اين شركتا چه فكري مي كنن هرچيزي كه وارد بازار ميشه لوارم جانبي آن بيشترين فروش داره نسبت به خود آن كلا...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)