پس چرا اینا سایتشون رو به روز نمیکنن؟ قائم شهر رو هم که دوستمون گفت وصل شده تو سایت نیاوردن. کسی میدونه سمنان تو این 3 یا 4 روزه وصل میشه یا نه؟
پس چرا اینا سایتشون رو به روز نمیکنن؟ قائم شهر رو هم که دوستمون گفت وصل شده تو سایت نیاوردن. کسی میدونه سمنان تو این 3 یا 4 روزه وصل میشه یا نه؟
ولی من که از روز اول که ایرانسل اومد (29 مهر) سیم کارت خریدم و وقتی توی E-Care حسابمو کنترل کردم دیدم با اینکه 1 ماه مدام تو اینترنت بودم هیچ هزینه ی اضافی برام نزده و به قول دوستمون اصلا gprs تعرفه ای نداره و هدیه ای برای همه ی مشترکاست.درضمن از امشب ساعت 12 شب اس ام اس مجانی شده (29 اسفند) تا از دست نرفته استفاده کنید.
![]()
بچه ها امروز من از صبح انتن دارم
فكر كنم درست شده باشه تو اسلامشهر
دقیقاً همینه که شما میگی تا از یه سیستم انتقاد نشه پیشرفت نمیکنه ما ایرانی هام عادت نداریم حقمون رو بگیریم همه چیزو حاضر و آ ماده می خوایم در مورد وعده هاشون باید تو یه جمله بگم این طرف ایرانی ایرانسل که کم کاری میکنه با این مدیریت ضعیفی که تو کشور داریم فکر میکنم ایرانسل بد جلو نرفته به نظر من هم شما یه ایمیل به شرکت بفرستی بد نیست بلاخره باید جواب اعتمادی که داشتید و هزینه ای که کردید رو بدن.
به امید روزی که همه حقشون رو بشناسن
دوستان کمک ... من چرا نمی تونم برم تو اینترنت ؟
ام ام اس هم نمی تونم بفرستم ؟
برای همه اینجوریه ؟
چیکار کنم ؟
کمک !
امروز با گوشی جستجوی شبکه کردم شبکه ایرانسل رو توی شهرستان بهشهر پیدا کرد
بعضی مواقع قطع میشه .
فکر کنم دارن تست می کنند
طرف ایرانیم خوب حالیش ولی به حال خودش نمیزارن تو ایران تمام تعرفهای شرکتهای مخابراتی دولتی و خصوصی رو سازمان رگلاتوری مشخص میکنه خودشون دخالتی توش ندارن
خب شرکت ایرانسل پیشنهاد رو داده و اون رگلاتوری باید تصویب کنه!
ICTna.ir - در ادامه روند پر شتاب توسعه شبکه اپراتور دوم تلفن همراه، ایرانسل در شهرهای میاندوآب، زنجان، شبستر، پاکدشت، اسلام شهر، ورامین، پیشوا، گرگان، کنگاور، فریدون کنار، نیشابور و بیرجند نیزدر فروردین 86 آغاز به کارخواهد نمود.
به گزارش ایستنا به این ترتیب و با اضافه شدن این شهرها به شبکه ایرانسل، مجموع شهرهای تحت پوشش ایرانسل به 47 شهرخواهد رسید.
در آخرین روزهای سال ۸۵ شهرهای بجنورد، باقرشهر، اندیشه، چهاردانگه، قائم شهر، فردوس، قوچان، آمل، چالوس، کمال شهر، نکا، گرگان، سبزوار، میاندوآب، زنجان و کنگاور نیز به شبکه تلفن همراه ایرانسل پیوستند که بدین ترتیب پیش از پایان سال تعداد شهرهای تحت پوشش این شبکه به حدود 40 شهر افزایش می یابد.
این درحالی بود که پیشتر مهندس علیرضا قلمبر دزفولی -مدیرعامل ایرانسل- در گفتگو با ایستنا اعلام کرده بود که این شبکه تا پایان سال در دست کم ۷۰ شهر کشور افتتاح خواهد شد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)