راجع به فن آوری Gps هم اگه کسی بلده توضیح کامل کامل بدهد همه با هم کمک کنید و مشاوره بدهید
راجع به فن آوری Gps هم اگه کسی بلده توضیح کامل کامل بدهد همه با هم کمک کنید و مشاوره بدهید
بیلچه جان
من دقت کردما هر کی ازت راهنمایی خواسته ی طوری کمکش کردی که انتظار نداشته !!!
ی چیزی تو چنته داشتی ! همین ایول داره دمت گرم !
اما چه جوری میشه قبل از استفاده از گارانتی اینطوری نباشه بعدش بشه؟چون برا منم بعد از گارانتی اینطوری شد !!!
راستی من طهرانم ! کاری داشتی بگو .
چاکریم!![]()
قربونت برم. من چاکرتم. گارانتی که ببری فقط کیبد گوشی رو عوض می کنند. کیپد جدید هم یکم کوچک تر از کیپد فابریکش هست . البته علتش اینه که دیگه کمتر ور بیاد. من یه دفعه امتحان کردم دقیقا دو نقطه دو طرف گوشی که وسط قسمت لوبیایی شکل ! هست همون قسمتی هست که گرد وخاک ازش رد میشه. اگه تونستی درزشو بپوشون.تادیگه اینطوری نشه. آقا شما هم لصفهان کاری داشتی من در خدمتم. نقل قول: با سلام خدمت همه عزیزان قبلا گفتم که این گوشی خیلی مظلومه پس با آموزش دادن کارآیی های گوشی و گذاشتن نرم افزار هایی که دبه این گوشی بخورد کاری کنیم که حداقل خودمان از این گوشی لذت ببریم مثلا برای بعضی ها اصلا بازی ندارد یا مسیج ها را نمیخواند (mssg.reader) و یا چیزی که من هم از آن رنج میبرم نرم افزاری که هم صدا را ضبط کند و هم مکالمه را . البته یه نرم افزار رو یکی از بچه ها زحمت کشید و در این تاپیک قرار داد و من هم آنرا دانلود کردم (audionotes) ولی خب زیاد باحال نیست و تو ضبط کردن مکالمات گیر دارد سرتان را درد آوردم یک گله از شما این 5500 خودش مظلوم هست تعداد کاربرانش هم کمه ولی چرا دو تا تاپیک در این زمینه وجود داره چرا یکی رفت یه تاپیک دیگه در این مورد زد همه در یک تاپیک جمع بشیم و امتاز بالا به این تاپیک بدهیم تا از سریهای n جلو بیفتیم از همه شما متشکرم ولی خب از بیلچه تشکر ویژه میکنم بی نهایت موفقم. 5500 خیلی مظلوم واقع شده اصلا اگه پایه باشید درخواست بدیم تاپیک رو استیک کنند. خوبه ؟ ولی من یه چند وقتیه خوشم مییاد که تاپیک فعالتر سده. بچه ها بیشتر سر می زنند. طرح خوبی هم شما شروع کردید. موفق باشید.
بله عزیزان طرح خوبی رو شروع کردید. راستی برای خواندن اتوماتیک مسیج چه باید بکنیم؟
ببخشید یادم رفت اینو بپرسم فایل pdf رو چه جوری یعنی کجا ذخیره کنیم (با کابل usb) ؟
در شاخه ی other
سلام به همه برو بچه های 5500
برای 5500 نرم افزاری برا اینکه اس ام اس رو فارسی بنویسیم هست؟
مسیر زیر رو دنبال کنید:
Menu/Tools/Tapping setting/Reading Sms Reading ON
حالا 20 ثانیه بعد از رسیدن Sms فرصت داری 2 ضربه به صفحه Lcd بزنی تا اون خونده بشه !
اینم بگم باید برنامه massege Reading نصب کرده باشی قبلش !
(ی مشکلی هم که طبیعی هست اینه که Sms با لهجه لاتین خونده میشه )
سلام بیلچه عزیز !!!![]()
خیلی ممنون! اگه امکان داره بچه ها یکی یه نامه تو اون یکی تایپیک بده و همرو دعوت کنه که بیان به این یکی تایپیک.
سلام
عالیه همه ، نمیخوام بگم هر روز ولی هر 2 روز در میان هم که شده به این تاپیک سر بزنید
بیلچه جان و عزیزان راجع به gps چیزی میدانید بگید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)