ورجیل جان گیر میدی ها. . . من به 94000 هزار هم رسوندم فقط نمیدونم چرا این نرمافزار بد قلقه و انگار شانسی امتیاز میده مثلا من الان 87 در اوردم بعد حرصض شدم که دوباره تست کنم تا بیشتر بده
ولی کمتر داد . . .
![]()
ورجیل جان گیر میدی ها. . . من به 94000 هزار هم رسوندم فقط نمیدونم چرا این نرمافزار بد قلقه و انگار شانسی امتیاز میده مثلا من الان 87 در اوردم بعد حرصض شدم که دوباره تست کنم تا بیشتر بده
ولی کمتر داد . . .
![]()
اين هم سيستم من : ( بدون هيچ گونه اووركلاك )
كارت گرافيك هم Gigabyte - Silent - 8600gt - 256mb
با ورژن v180
اين مشخصات سيستم :
اين هم امتياز :
نظرتون چيه ؟
Cpu درب داغون ما با یکم اورکلاک !
ببینم شما چه کار میکنی این قدر امتیاز VGA رو زیاد میگیری !!
از امتیاز آرمان هم بیشتر شده !!
![]()
اشتبا نکنم یا با 16BIT COLOR تست میگیری یا VSync رو خاموش میکنی !!
شما تنظیمات force ware رو تو control panel بزار روی let the 3d app decide .
Last edited by Mahdi_Moosavi; 22-01-2008 at 01:58.
ای ول ترکوندی !!![]()
فقط یه چیزیی !! امتیاز کم بعضی از قطعات به خاطر اینه که با ویستا test گرفتی !!
اگه با xp بگیری خیلی بهتر از این میشه !
اینم امتیاز ما
لطفا نظر بدین ram رو تعویض کنم یا vga رو یا یه بار صبر کنم کلا updat کنم؟؟؟
یه سوالم داشتم چرا رم من رو333 mhz نشون میده نباید 667 باشه؟؟؟؟
Last edited by my comi; 22-01-2008 at 02:53.
باز هم سلام اقا مهدی
ولی تکلیف ماها که Amd داریم چیه در ضمن منظور از
شما اگه همین تست رو حتی با ATHLON X2 6400 هم انجام بدی یک پنجم امتیاز این C2D رو بالای 3GH نمیده .[/quote]
این جمله چیه یعنی امتیاز ما 5 برابر میشه؟؟؟؟؟؟؟![]()
دوست عزیز اون DRAM FREQUENCY شما هستش و اونی که شما میگید باید 667 باشه BUS رم هستش
تو تنظیمات SETUP اگر دقت کرده باشیی DRAM FREQUENCY بصورت زیر هستند:
Mhz333=BUS667
Mhz266=BUS533
Mhz200=BUS400
موفق باشید![]()
ببخشید اگه گنگ بود !!این جمله چیه یعنی امتیاز ما 5 برابر میشه؟؟؟؟؟؟؟![]()
![]()
منظورم این بود شما حتی با ATHLON 64 X2 6400 هم نمیتونی مثل هر مدلی از C2D یا C2Q که بیشتر 3Gh کلاک
داشته باشه تو این برنامه امتیاز بگیری !!
علتش اینه که این برنامه برای تست بیشتر توانایی محاسبه floating point پردازنده رو تست میگیره !! این توانایی
هم از دیر باز تو cpu های intel قوت بیشتری داشته . حالا وقتی شما پردازنده های C2D اینتل رو با اون معماری
عالی اورکلاک میکنی این تواناییشون این قدر افزایش پیدا میکنه که حساب کار از دست این برنامه در میره !!![]()
البته تو تست های معروف دیگه مثل 3D RENDERING یا ZIP/ UNZIP که بیشتر محاسبات برداری هست اینطور نیست
و بین پردازنده های هم قیمت AMD و INTEL در حالت معمولی اختلافی به این اندازه دیده نمیشه .
موفق باشی .![]()
Last edited by Mahdi_Moosavi; 22-01-2008 at 17:50.
نمیدونم چرا برای VGA و بقیه قطعات کم میارن به احتمال زیاد چون به قول ارمان جان این نرم افزار از سی پی یو زیاد استفاده میکنه برای اونه . . . شایده هم اینطور نباشه ولی نمیدونم چرا از 8600 کاربر Moby بود فک کنم هم کمتر شده ولی حالا ببینیم چی میشه . . .
vga رو اور میکنم دوباره میگیرم . . .
راستی برای ارمان خیلی خفن شده Multipiler اش 10 و راحت اور میشه برای من که از 9 بیشتر نیست و تو FSB 400 به بالا باید رو 8 بیاری . . .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)