از حالا تا 15 فروردین استفاده از Gprs ایرانسل کاملا مجانی هست ...
از حالا تا 15 فروردین استفاده از Gprs ایرانسل کاملا مجانی هست ...
جدا این MMS راه افتاد؟؟؟؟واسه من این 3 مرحله اومد ولی می خوام MMS بفرستم می نویسه Resend at مثلا فلا ساعت
یعنی هنوز MMS راه نیوفتاده یا مشکلی وجود داره
_
میشه یه توضیحی بدی؟؟؟؟
در مورد اون پیغام هم باید بگم که احتمالا به این معنا هستش که بنا به دلایلی مثل مشکل شبکه یا آنتن ندادن ممکنه در اون لحظه امکان ارسال وجود نداشته باشه!!! بنابراین گوشی سعی میکنه که مثلا 5 دقیقه بعد دوباره برای ارسال تلاش کنه!!! (لااقل برای اس ام اس اینطوریه)
حالا اگه ممکنه میشه بگین که چطوری MMS میخواستید بفرستید؟؟
در مورد گوشی سونی اریکسون J210i وقتی میخوام تنظیمات رو سیو کنم میگه اول IP وارد کن وقتی هم که برای IP همینجوری یه عددی میدم چک میکنه با شبکه پیغام میده IP اشتباه است. یکی راهنمایی کنه؟
راست ميگه سوني اريكسون همينطوريه تا ip ندي كانكت نميشه از دوستان اگه كسي اطلاع داره راهنمايي كنه
با همون تنضیمات Gprs می تونی Mms بفرستی فقط سوال می کنه که Acces point شما چیه وخودش از قبل اماده داره همون gprs irancell
Last edited by netlcom; 25-02-2007 at 19:51.
شبکه Gprs ایرانسل از روز شنبه 5 اسفند 85 رسما افتتاح شده است و ارسال تنظیمات Gprs برای مشتریان آغاز گردیده است. همانطور که در آگهی های قبلی به اطلاع شما رسانده ایم، به دلیل خاصیت این فناوری پیشرفته و لزوم توجه به پیچیدگی تنظیمات گوشی، این تنظیمات به تدریج و در طی دو هفته آینده برای مشتریان ارسال می شود. مراحل ارسال به شرح زیر است. جزئیات مراحل به همین صورت به اطلاع شما خواهد رسید.
MMS چه تفاوتی با SMS دارد؟
هنگامیکه (Short Message Service) SMSمی فرستید تنها توانایی ارسال یک متن ساده را دارید ولی (Multimedia Messaging Service) MMS شما را قادر می سازد تا نه تنها متن بلکه عکس و موسیقی را نیز به سایر مشترکین ایرانسل ارسال کرده یا به نشانی اینترنتی آنها ایمیل کنید.
امروز من با موبایلم اومدم تو سایت p30world فکر کنم اولین نفر باشم که با موبایل از ایران اومدم تو این سایت
ايرانسل هنوز هم هزينه مكالمات رو دقيقه اي حساب ميكنه.![]()
امروز (7 اسفند ) مانده بدهي خودم رو چك كردم بعدش 1 مكالمه 10 ثانيه اي داشتم و بعد كه دوباره بدهي خودم رو چك كردم ديدم كه 529 ريال بيشتر شده!
البته مثل اينكه اطلاعات حسابهاشون هر نيم ساعت 1 بار update ميشه.
اشتباه فکر کردی عزیز من همون اول اسفند ماه به انجمن با موبایل و در ایران سر زدم پس من نفر اول بیدمامروز من با موبایلم اومدم تو سایت p30world فکر کنم اولین نفر باشم که با موبایل از ایران اومدم تو این سایت![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)