میتونی بگی فرمتش چیه؟
عاليه خيلي بدردم خورد
خوبه ولي سطحش پايينه
زياد جالب نيست
درپيت ترين تاپيك P30world همينه
نوشته شده توسط nimo
نيما جان يه ذره بيشتر توضيح ميدادي بد نبودا
چشم. من کمی سرم شلوغ بود برای همین سریع گفتم. این برنامه یک برنامه ی مجانی هست مانند hlss و خیلی برنامه های جانبی دیگر این بازی که همه مجانی میبشند. همین برنامه ی hlss برای پخش آهنگ در بازی میباشد که برای مراحل surf خیلی به کار میاد. برنامه ی wally بعد از تبدیل فایل به اندازه های 96x112 میروید. مطابق این عکس هایی که میزارم عمل کنید و سپس فایل با نام pldecal.wad در درایوی که این برنامه را نصب کرده اید ذحیره میشود ( مثلا در درایو D ) هم اکنون اسم فایل را به tempdecal تغییر دهید و در فلدر cstrike به جای فایل tempdecal که 7 کیلو بایت می باسد ذخیره کنید و برای اینکه بازی بعد از یک هفته فایل شما را پاک نکند روی فایل رایت کلیک کرده و به قسمت properties رفته و Read-only را تیک بزنید و بعد Apply و OK . از این به بعد با فشار دیدن دکمه ی یا هر دکمه ای که از قبل تعیین کردید اسپری شما بر روی دیوار ظاهر میگردد.
[
در این قسمت جایی که این بازی را اینستال کردید انتخاب کنید و سپس عکسی را که میخواهید تبدیل کنید.
در این فسمت yes برنید
این هم خود برنامه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید
Last edited by nimo; 04-12-2005 at 09:00.
چه اطلاعاتي !!! اين همه اطلاعات رو از كجا اوردي بازم بگو .
مرسي نيما جان
ولي لينك عكسا خرابه
اگه ميشه يه بار ديگه بزار ممنونم
من هنوز نتونستم تبديل كنم
Last edited by boys_won; 03-12-2005 at 09:21.
من این بازی را الان 3 سالی هست که بازی میکنم. تو مسابقات هم هستم. الان cal-p هستم. این بازی را درس هم میدم :P:نوشته شده توسط Speedi
اگر سوال خاصی داری خیلی خوشحال میشم کمک کنم.
Last edited by nimo; 04-12-2005 at 09:05.
من لینک را از اول هاست کردم. تو یک سایتی که فکر نمی کنم فیلتر باشه. چک کن ببین کار میکنه ؟!نوشته شده توسط boys_won
اگر مشکلی هست عکس مورد نظر را بفرست من برات تبدیل میکنم بعد میفرستم برات
نوشته شده توسط nimo
ببخيشئد شما تو كد.ن كلن بازي ميكنيد ؟؟
speedi رو نميشناسي تو كلنه ICUS بازي ميكنه ؟
من تو کلن تورکس هستم ToRXنوشته شده توسط Speedi
يه جاي كارم مشكل داره تو فولدر هالف لايف را اول انتخاب كنم يه استريك رو در برنامه والي منظورمه
اين تو كدام يك از اين دو تا ذخيره شده ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)