تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: با تدریس خصوصی انگلیسی راهنمایی و دبیرستان خودمان در حد آیلتس مسلط می شویم؟

راي دهنده
109. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • خیر

86 78.90%
  • آری

4 3.67%
  • حدود سی درصد

9 8.26%
  • حدود پنجاه درصد

8 7.34%
  • حدود هفتاد درصد

3 2.75%
  • نمی دانم

11 10.09%
  • سایر موارد

2 1.83%
Multiple Choice Poll.
صفحه 36 از 63 اولاول ... 2632333435363738394046 ... آخرآخر
نمايش نتايج 351 به 360 از 624

نام تاپيک: Everything about TOEFL & IELTS

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

سازمان سنجش از چند هفته پیش برای ثبت نام امتحان های پائیز GRE که قرار بود آخر تیر شروع بشه آگهی داده بود
    امروز دیدم آگهی رو برداشته

واسه ادامه برگزاری TOEFL/GRE تو ایران ، لطفا هر کسی میتونه بره به لینک پایین و امضاش کنه.
    [http://www.petitiononline.com/ua2s8172/petition.html

حالا باز بگن تحریمها بی تاثیره.

آخر فروم باز samanajan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام

از کجا می توانم نمونه سوالات SPEAKING IELTS را در بیاورم .

با تشکر

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام
    من از 8 سالگی کلاس زبان رفتم! الان تقریبا بدون کمک مترجم میتونم مثالات سایتهای مختلف مثل گیزمودو و یا --- روژن رو بخونم و ترجمه کنم
    مشکل من:
    متاسافنه هیچوقت معنای جملات به فارسی رو نمیدونم فقط میفهمم چی گفته!!!یعنی مثلا یه جمله ای رو می شنوم و یا میخونم،ممکنه بهش واکنش نشون بدم ولی اگه ازم بپرسی چی گفت،نمی تونم به فارسی بگم چی گفت!! ولی کاملا منظور طرف رو میفهمم.....
    مثلا اگه طرف بگه که come on!
    من میفهمم که چی داره میگه تو این فیلم ولی مثل الان بلد نیستم بگم یعنی چی به فارسی!!

الان میخوام مدرک تافل رو بگیرم(که ظاهرا دیگه ثبت نوم نداره بخاطر اینکه تحریم ها رو ما هیچ تاثیری نداره!)

من باید چه کتاب هایی رو بخونم که در حد کسی که تافل داره بلد باشم؟
    در حقیقت به خود مدرکش احتیاجی ندارم! به سطح دانشی که برات تضمین میکنه نیاز دارم!!!
    م اخبار رو میفهمم،مقالات رو میخونم فیلم ها و سریال ها رو میبینم و 100درصد میفهمم!! وقتی با خودم حرف میزنم انگلیسی میگم.....گاهی امتحان عربی رو انگلیسی جواب دادم و از کلاس بیرون انداخته شدم!!!
    ولی به نظرم کافی نیست!!!مخصوصا تو گرامر و یا همون نوشتن!! کتاب های موثر چی هستن؟
    و اینکه من بیشتر رو لهجه ی امریکایی کار کردم! تافل اگه باشه بازم،رو این امریکایی جواب میده یا باید برم سراغ انگلیسی و تمرین گفتن ووتر! به جای واتر(water) یا یوتیوب به جای یوتوب و یا مثلا تویته! به جای تویدر!!!!

504 فارسی رو دانلود کردم ولی اون برا من یه جور توهین به حساب میاد!!!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

11

سلام
    من از 8 سالگی کلاس زبان رفتم! الان تقریبا بدون کمک مترجم میتونم مثالات سایتهای مختلف مثل گیزمودو و یا --- روژن رو بخونم و ترجمه کنم
    مشکل من:
    متاسافنه هیچوقت معنای جملات به فارسی رو نمیدونم فقط میفهمم چی گفته!!!یعنی مثلا یه جمله ای رو می شنوم و یا میخونم،ممکنه بهش واکنش نشون بدم ولی اگه ازم بپرسی چی گفت،نمی تونم به فارسی بگم چی گفت!! ولی کاملا منظور طرف رو میفهمم.....
    مثلا اگه طرف بگه که come on!
    من میفهمم که چی داره میگه تو این فیلم ولی مثل الان بلد نیستم بگم یعنی چی به فارسی!!

الان میخوام مدرک تافل رو بگیرم(که ظاهرا دیگه ثبت نوم نداره بخاطر اینکه تحریم ها رو ما هیچ تاثیری نداره!)

من باید چه کتاب هایی رو بخونم که در حد کسی که تافل داره بلد باشم؟
    در حقیقت به خود مدرکش احتیاجی ندارم! به سطح دانشی که برات تضمین میکنه نیاز دارم!!!
    م اخبار رو میفهمم،مقالات رو میخونم فیلم ها و سریال ها رو میبینم و 100درصد میفهمم!! وقتی با خودم حرف میزنم انگلیسی میگم.....گاهی امتحان عربی رو انگلیسی جواب دادم و از کلاس بیرون انداخته شدم!!!
    ولی به نظرم کافی نیست!!!مخصوصا تو گرامر و یا همون نوشتن!! کتاب های موثر چی هستن؟
    و اینکه من بیشتر رو لهجه ی امریکایی کار کردم! تافل اگه باشه بازم،رو این امریکایی جواب میده یا باید برم سراغ انگلیسی و تمرین گفتن ووتر! به جای واتر(water) یا یوتیوب به جای یوتوب و یا مثلا تویته! به جای تویدر!!!!

504 فارسی رو دانلود کردم ولی اون برا من یه جور توهین به حساب میاد!!!
    به نظر من شما باید TOFEL رو فراموش کنید. تنها راه تمرین انگلیسی بریتانیایی است!
    در مورد تلفظ فقط می تونم بهتون بگم تمرین و صحبت کردن با افرادی که آیلتس دارند و یا لهجه انگلیسی خوب حرف می زنند می باشد. در ضمن تا چند وقت دیگه اعتبار تافل تو ایران تموم می شه و همه می رن آیلتس می گیرند.
    موفق باشید.

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

نه نه ! من مدرکش رو نمیخوام!!! اصلا اگه کسی سطحش اونقد بالا باشه (در حد تافل!) نمیتونه توی ایتلس موفق باشه؟!
    یعنی تفاوت دو زبان اینقدر زیاده ومن تیو گت اپ و گد اب!!! خلاصش میکنم؟!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام من دوره upper intermediate کیش رو تموم کردم می خواستم بدونم الان می تونم برای آیلتس خودمو آماده کنم و بخونم یا نه دوره پیشرفته رو بخونم بعد؟ البته می خوام تو دوره های این سایت شرکت کنم نظرتون چیه؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

نه نه ! من مدرکش رو نمیخوام!!! اصلا اگه کسی سطحش اونقد بالا باشه (در حد تافل!) نمیتونه توی ایتلس موفق باشه؟!
    یعنی تفاوت دو زبان اینقدر زیاده ومن تیو گت اپ و گد اب!!! خلاصش میکنم؟!
    تفاوت ها زیادند اما مهم ترین ها حداقل در امتحان آیلتس فقط لهجه آن هم برای Listening و Speaking مهم است.
    در ضمن آیلتس فقط از نظر دو مورد ذکر شده آن هم خیلی ناچیز تخت تر از تافل است.
    موفق باشید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

salam kasi javabe mano nemide? vae soal dige : aya emtehane ielts speaking ham dare ? yani az ma soalo javabe shafahi ham mikonn?

در آغاز فعالیت elisa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام من دوره upper intermediate کیش رو تموم کردم می خواستم بدونم الان می تونم برای آیلتس خودمو آماده کنم و بخونم یا نه دوره پیشرفته رو بخونم بعد؟ البته می خوام تو دوره های این سایت شرکت کنم نظرتون چیه؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این کلاسهارو هر چقدر که بری باز برای امتحانات مهمی مثل آیلتس یا تافل کافی نیستن من خودم کل کلاسهای کانون زبان که جز معتبر ترین جاهاست تموم کردم ولی وقتی از معلممون همین سوال شما رو کردم گفت بهتره کلاس آمادگی برای اون آزمون رو بنویسی ولی به هر حال به تلاش خودتم بستگی داره
    درحال حاضر بهترین جایی که کلاس آمادگی مبذاره صفیره شایدم من اطلاع ندارم

داره خودمونی میشه arash1348's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    همسایه خونه بغلی

1 شبیه ساز آزمون آیلتسIELTS

بروبچز عزیز ، کسی می تونه به ما بگه شبیه ساز آزمون آیلتس رو از کجا مجانی! دانلود کنیم؟... ثواب داره بو خودا!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •