حالا باز بگن تحریمها بی تاثیره.![]()
خیر
آری
حدود سی درصد
حدود پنجاه درصد
حدود هفتاد درصد
نمی دانم
سایر موارد
حالا باز بگن تحریمها بی تاثیره.![]()
سلام
از کجا می توانم نمونه سوالات SPEAKING IELTS را در بیاورم .
با تشکر
سلام
من از 8 سالگی کلاس زبان رفتم! الان تقریبا بدون کمک مترجم میتونم مثالات سایتهای مختلف مثل گیزمودو و یا --- روژن رو بخونم و ترجمه کنم
مشکل من:
متاسافنه هیچوقت معنای جملات به فارسی رو نمیدونم فقط میفهمم چی گفته!!!یعنی مثلا یه جمله ای رو می شنوم و یا میخونم،ممکنه بهش واکنش نشون بدم ولی اگه ازم بپرسی چی گفت،نمی تونم به فارسی بگم چی گفت!! ولی کاملا منظور طرف رو میفهمم.....
مثلا اگه طرف بگه که come on!
من میفهمم که چی داره میگه تو این فیلم ولی مثل الان بلد نیستم بگم یعنی چی به فارسی!!
الان میخوام مدرک تافل رو بگیرم(که ظاهرا دیگه ثبت نوم نداره بخاطر اینکه تحریم ها رو ما هیچ تاثیری نداره!)
من باید چه کتاب هایی رو بخونم که در حد کسی که تافل داره بلد باشم؟
در حقیقت به خود مدرکش احتیاجی ندارم! به سطح دانشی که برات تضمین میکنه نیاز دارم!!!
م اخبار رو میفهمم،مقالات رو میخونم فیلم ها و سریال ها رو میبینم و 100درصد میفهمم!! وقتی با خودم حرف میزنم انگلیسی میگم.....گاهی امتحان عربی رو انگلیسی جواب دادم و از کلاس بیرون انداخته شدم!!!
ولی به نظرم کافی نیست!!!مخصوصا تو گرامر و یا همون نوشتن!! کتاب های موثر چی هستن؟
و اینکه من بیشتر رو لهجه ی امریکایی کار کردم! تافل اگه باشه بازم،رو این امریکایی جواب میده یا باید برم سراغ انگلیسی و تمرین گفتن ووتر! به جای واتر(water) یا یوتیوب به جای یوتوب و یا مثلا تویته! به جای تویدر!!!!
504 فارسی رو دانلود کردم ولی اون برا من یه جور توهین به حساب میاد!!!
به نظر من شما باید TOFEL رو فراموش کنید.تنها راه تمرین انگلیسی بریتانیایی است!
در مورد تلفظ فقط می تونم بهتون بگم تمرین و صحبت کردن با افرادی که آیلتس دارند و یا لهجه انگلیسی خوب حرف می زنند می باشد.در ضمن تا چند وقت دیگه اعتبار تافل تو ایران تموم می شه و همه می رن آیلتس می گیرند.
موفق باشید.![]()
نه نه ! من مدرکش رو نمیخوام!!! اصلا اگه کسی سطحش اونقد بالا باشه (در حد تافل!) نمیتونه توی ایتلس موفق باشه؟!
یعنی تفاوت دو زبان اینقدر زیاده ومن تیو گت اپ و گد اب!!! خلاصش میکنم؟!
سلام من دوره upper intermediate کیش رو تموم کردم می خواستم بدونم الان می تونم برای آیلتس خودمو آماده کنم و بخونم یا نه دوره پیشرفته رو بخونم بعد؟ البته می خوام تو دوره های این سایت شرکت کنم نظرتون چیه؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تفاوت ها زیادند اما مهم ترین ها حداقل در امتحان آیلتس فقط لهجه آن هم برای Listening و Speaking مهم است.
در ضمن آیلتس فقط از نظر دو مورد ذکر شده آن هم خیلی ناچیز تخت تر از تافل است.
موفق باشید.![]()
salam kasi javabe mano nemide? vae soal dige : aya emtehane ielts speaking ham dare ? yani az ma soalo javabe shafahi ham mikonn?
این کلاسهارو هر چقدر که بری باز برای امتحانات مهمی مثل آیلتس یا تافل کافی نیستن من خودم کل کلاسهای کانون زبان که جز معتبر ترین جاهاست تموم کردم ولی وقتی از معلممون همین سوال شما رو کردم گفت بهتره کلاس آمادگی برای اون آزمون رو بنویسی ولی به هر حال به تلاش خودتم بستگی داره
درحال حاضر بهترین جایی که کلاس آمادگی مبذاره صفیره شایدم من اطلاع ندارم
بروبچز عزیز ، کسی می تونه به ما بگه شبیه ساز آزمون آیلتس رو از کجا مجانی! دانلود کنیم؟... ثواب داره بو خودا!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)