تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 36 از 376 اولاول ... 263233343536373839404686136 ... آخرآخر
نمايش نتايج 351 به 360 از 3756

نام تاپيک: Torrent ::: تاپیک مرجع در مورد تورنت (عکس ها به صورت لینک باشه)

پروفشنال cyrus_achamenian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کنار مردم

پيش فرض

سلام
    اون جمله اي كه خودت نوشتي معنيش تقريبآ واضحه.

يكي از راه هاي رفع اين مشكل اينه:
    Properties كانكشني كه ازش استفاده مي كني رو بزن
    برو به قسمت Advanced
    Setting رو بزن
    در قسمت Services با دكمه Add يه سرويس به ليست اضافه كن.اسمي كه براش مي زاري مهم نيست ولي شماره پرتي كه بهش مي دي بايد همون پورتي باشه كه Utorrent ازش استفاده مي كنه
    OK رو بزن و بعد مربع كنار اين سرويس جديد كه ساختي رو تيك بزن
    Ok كن
    تموم شد
    فقط حواست باشه توي تنظيمات UTorrent در قسمت كانكشن Randomise port رو غير فعال كني تا هميشه از همون پرتي كه مي خواي استفاده كنه.
    در اون قسمت که شما گفتی دو نوع پورت هست که یکی شو باید انتخاب کرد : TCP و UDP ؛ کدومشو باید انتخاب کنم؟؟؟
    اصلا پورت TCP و UDP چیه؟؟

اون علامت تعحب قرمز نشون میده که پورتی که شما استفاده میکنین به وسیله ی فایروال یا روتر محدود شده
    این باعث میشه که شما حتی اګه به ترکر وصل بشین به صورت ناشناس باشین و خیلی از سیدر ها و لیجر های دیکه کلاینت شما رو نبینن و نتونن به شما کانکت بشن و همین هم باعث کاهش سرعت میشه

سلام
    من یادم رفت بگم که ZoneAlarm Security Suite دارم...آیا این تاثیری می ذاره و باید در تنظیماتش چیزی رو عوض کنم؟؟؟
    الآن دارم از Azureus استفاده می کنم ؛ که به طور متوسط سرعت Upload بیشتر از download هست...این طبیعیه یا اینکه می شه کاری کرد که سرعت دانلود هم زیاد شه؟؟
    ممنون از راهنمایی تون
    Last edited by cyrus_achamenian; 03-06-2007 at 17:07.

پروفشنال SK8ER BOi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

در اون قسمت که شما گفتی دو نوع پورت هست که یکی شو باید انتخاب کرد : Tcp و Udp ؛ کدومشو باید انتخاب کنم؟؟؟
    Tcp رو انتخاب کن
    با انجام این کارایی که گفتم اون علامت قرمز باید از بین بره(سبز بشه)

آخر فروم باز j0l6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    torrents

پيش فرض

من یادم رفت بگم که ZoneAlarm Security Suite دارم...آیا این تاثیری می ذاره و باید در تنظیماتش چیزی رو عوض کنم؟؟؟
    اره تاثیر داره اګه اجازه ی دسترسی کامل رو به تورنت دانلودر نداده باشین باعث ایجاد همون مشکل not connectabel میشه باید تو تنضیمات فایروال torrent client نباید بلاک شده باشه و اجازه ی سند و رسیو رو داشته باشه

الآن دارم از Azureus استفاده می کنم ؛ که به طور متوسط سرعت Upload بیشتر از download هست...این طبیعیه یا اینکه می شه کاری کرد که سرعت دانلود هم زیاد شه؟؟
    سرعت اپلود و دانلود شما بستګی به share ratio و سیدر و لیچر هایی داره که به شما کانکت شدن اګه سیدر خیلی کم باشه و لیچر زیاد سرعت دانلود کم میشه و امکان بیشتر شدن سرعت اپلود از دانلود هستش

آخر فروم باز PC-PC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

من نمی تونم با چیزی دانلود کنم
    یعنی بعد از اینکه فایلی رو از خود سایت دانلود می کننم وبعد با برنامه utorrent بازش می کنم ولی از صفر درصد بیشتر نمی شه
    لطفا توضیح ساده بدید
    ممنون

الان واسه خودش یهو دیدم داره دانلود می شه ولی سرعت دانلودم 0.5 kb/s هستش درحالی که در حالت عادی 30 kb/s هستش

حـــــرفـه ای Honradez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

با سلام.

من يك سوال كوچك دارم:‌
    اگر بحث سبكي و سنگيني، و سرعت رو بگذاريم كنار، درمجموع كدومش بهتره؟ Azureus يا µTorrent؟

موفق باشيد.

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    torrents

پيش فرض

من نمی تونم با چیزی دانلود کنم
    یعنی بعد از اینکه فایلی رو از خود سایت دانلود می کننم وبعد با برنامه utorrent بازش می کنم ولی از صفر درصد بیشتر نمی شه
    لطفا توضیح ساده بدید
    ممنون
    مشخصات تورنتی که دانلود میکنین رو بنویسین چه تعداد سیدر داره چه تعداد لیچر؟ به شما کانکت شدن یا خیر
    پشنهاد میکنم صفحات اول تایپیک رو بخونین
    اګه خواستین لینک تورنتی که دانلود میکنین رو بزارین ما هم تست کنیم انجوری بهتر میشه فهمید مشکل از کجاست
    من يك سوال كوچك دارم:‌
    اگر بحث سبكي و سنگيني، و سرعت رو بگذاريم كنار، درمجموع كدومش بهتره؟ Azureus يا µTorrent؟
    azureus امکانات خیلی بیشتری داره و پیشرفته تر هست ولی رم بیشتری می ګیره
    واسه کسی فقط انتظار دانلود تورنت رو داره utorrent کافیه هم سرعتش خوبه هم سبکه

حـــــرفـه ای Honradez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

سلام پيمان جان و با تشكر از جوابت.

ببينم مثلا Azureus چه امكاناتي داره؟
    بعد درمجموع شما كدومش رو پيشنهاد مي‌كنيد؟

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    torrents

پيش فرض

ببينم مثلا Azureus چه امكاناتي داره؟
    بعد درمجموع شما كدومش رو پيشنهاد مي‌كنيد؟
    بابک جان من زیاد به محیط حرفه ای azureus کار نکردم ولی همون موحیط عادی یا متوسطش یه امکاناتی داره که خیلی به درد من میخورد مثلا یکی از امکاناتش اینه که میشه یه قسمت خواصی از فایل های چند قسمتی رو همزمان با دانلود قسمت هاید یګه حذف کردن که این خیلی به درد من میخورد چون من اکثرا سریال دانلود میکنم که هر کدوم از اینا 23 قسمت هستن و اګه بخوام همه ی این قسمت ها رو داشته باشم حجم زیادی رو از هارد می ګیره برا همین خیلی راحت در حین دانلود مثلا قسمت 15 قسمت های دیګه ای که دیده بودم رو حذف میکردم و مشکلی نبود ولی utorrent این امکان رو نمیده و اګه هم بخوای به طور دستی فایل رو حذف کنی بعد از شروع دانلود ارور میده که فایل ها مشکل دارن و بخاطر هیمن مجبور ی واسه اینکه دانلود رو ادامه بدی تمام قسمت های فیلم رو ذخیره کنی تا دانلود کامل بشه
    یا یه امکان دیګه ی azureus اینه که خیلی راحت می تونی با یه رایت کلیک یه ای پی رو بن کنی
    همینطور azureus از plugin پشتیبانی میکنه که خیلی امکانات دیګه مثل ای پي فیلترین بهش میده
    ورژن اخر azureus که البته هنوز ازمایشی هست خیلی از تورنت های جدید رو داخل خود برنامه معرفی میکنه که میتونی خیلی راحت دانلودش کنی البته خیلی از اون تورنت ها فول نیستن ولی سرعتشون خیلی خوب بود
    ولی یه مشکل که azureus برا من داشت این بود که هنګام تموم شدن یه فایل مثلا 4 ګیګی تمام رم سیستم رو به مدت 5 دقیقه می ګرفت که خیلی دردسر ساز بود برا همین هم از utorrent استفاده میکنم

پروفشنال SK8ER BOi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

بابک جان من زیاد به محیط حرفه ای azureus کار نکردم ولی همون موحیط عادی یا متوسطش یه امکاناتی داره که خیلی به درد من میخورد مثلا یکی از امکاناتش اینه که میشه یه قسمت خواصی از فایل های چند قسمتی رو همزمان با دانلود قسمت هاید یګه حذف کردن که این خیلی به درد من میخورد چون من اکثرا سریال دانلود میکنم که هر کدوم از اینا 23 قسمت هستن و اګه بخوام همه ی این قسمت ها رو داشته باشم حجم زیادی رو از هارد می ګیره برا همین خیلی راحت در حین دانلود مثلا قسمت 15 قسمت های دیګه ای که دیده بودم رو حذف میکردم و مشکلی نبود ولی utorrent این امکان رو نمیده و اګه هم بخوای به طور دستی فایل رو حذف کنی بعد از شروع دانلود ارور میده که فایل ها مشکل دارن و بخاطر هیمن مجبور ی واسه اینکه دانلود رو ادامه بدی تمام قسمت های فیلم رو ذخیره کنی تا دانلود کامل بشه
    سلام پيمان جان
    مي گم با utorrent هم ميشه موقع دانلود فايلهاي چند قسمتي اونايي كه مي خواي دانلود كني رو انتخاب كني و بقيه رو دانلود نكني

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    torrents

پيش فرض

مي گم با utorrent هم ميشه موقع دانلود فايلهاي چند قسمتي اونايي كه مي خواي دانلود كني رو انتخاب كني و بقيه رو دانلود نكني
    سلام
    بله درسته ولی مشکل حذف فایل ها هستش مثلا یه فایل 20 قسمتی داریم ولی چون فضای هارد کم هست و فقط میتونیم 10 قسمت رو دانلود کنیم و وقتی این 10 قسمت کامل شد مجبوریم اینا رو حذف کنیم تا یه مقدار فضا رو هادر ایجاد بشه بعد میتونیم شروع به دانلود 10 قسمت باقی مانده کنیم ولی utorrent این امکان حذف فایل ها رو نمیده البته میشه دانلود رو stop کرد بعد رفت تو فولدر دانلود ها و اونجا 10 قسمت اولی رو به طور دستی delete کرد ولی بعد اګه بخوای با utorrent دوباره دانلود رو ادامه بدی با error رو به رو میشه که میګه فایل ها مشکل دارن برا همین نمیشه قسمت هایی که قبلا دانلود شده رو حذف کرد ( مګه اینکه بخوای همه چی رو از اول شروع کنی و اینبار موقع انتخاب فایل های دانلودی 10 قسمت دوم رو انتخاب کنی که یه ذره مشکل هست ) ولی داخل azureus با یه رایت کلیک رو فایل دانلود شده اون رو میشه حذف کرد و در عین حال دانلود هم متوقف نمیشه اینجوری هیچ وقت با مشکل کمبود فضا روبرو نمی شیم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •